bunu nasil yaparim

BY_EJDER

New member
Reaction score
0
slm arkadaslar bende bi sorun var oda su, pc ye yeni format attim ve pc deki stanby isigi yanmiyor, kapatiken görünmesi lazim sari kirmizi yesil ama sari olan stanby yanmiyor,onu yakacak hanigi driver veya program lazim, tskler simdiden

Normalde ledlerin akımla beraber yanması gerekir eger yanmıyorsa bu ledin bozulmus oldugu anlamına gelebilir.. cunku ledleri yakmak icin herhangi bir driver kullanılmıyor dostum.

bildiğim kadarıyla tek led farklı akımlarla renk değiştiriyor sadece sarı yanmıyorsa muhtemelen yazılımsal bi sorundur ama ona özel bi yazılım olduğunu da sanmıyorum tekrar format atman belki çözer

Normalde ledlerin akımla beraber yanması gerekir eger yanmıyorsa bu ledin bozulmus oldugu anlamına gelebilir.. cunku ledleri yakmak icin herhangi bir driver kullanılmıyor dostum.

evet lamagroya sonuna kadar katılıyorum...

formatın çözüm olcagınıda sanmıyorum onunla alakalı bişey değil...

ayrıca bu bi sorunda değil sana ne zararı olur pek anlamadım desem yerıdır...

Ledler akımla birlikte yanar ancak akımın yönüde önemlidir + ve - bağlantıları doğru olmalıdır. Kablosunu kontrol et istersen ters bağlamışsan akım verilsede yanmaz çünkü.

laptopta bu sorun varsa bu ledlerin ters baglanmasıyla alakalı degildir.. belkı düşme olmuştur yerinden oynama vs yada biraz daha kotu dusuneyim yuksek voltaj yemiştir led patlamıştır..

Sorun Tamamen Donanımsal Yazımlımsal Bı Sorun Oldugunu Sanmıyorum Fakat Her ıhtımale Karsı Eger Sen Bıos Guncellemsı Yapmıssan Ondan Da Olabılır Degıl Mı Arkadaslar Cunku Bazı Bıoslarda Led Ayarları Var Guncellemde Bu Ayarlar Kaybolmus Olabılır

YAzılımla ilgisi yok büyük ihtimal led panel fişleri ya çıkmıştır yada ters bağlanmıştır başka sorun olabileceğini zannetmiyorum

BY_EJDER bi sitede hacker ın kötü niyetli kişilerce yapılması iyi birşey deil demişsin ve kötü sitelere saldırılmalı demişsin ebe insan evladı o zaman neden iyi niyetli firmaların sitelerini hackliyorsun senin bu yaptığına tükürdüğünü yalamak denir.Gerisini sen düşün

led ler akımsal olaydır büyük ihtimalle hasar almıştır yada gerekli enerji düzgün gelmiyor sorun etme...

Geri