acıların çocuu squ:D kesin bu baslıktan sonra fırca yerim:)
P prigione New member Katılım 9 Eyl 2005 Mesajlar 113 Reaction score 0 Puanları 0 30 May 2006 #21 acıların çocuu squ kesin bu baslıktan sonra fırca yerim
SQULACHİ Banned Katılım 4 Eyl 2005 Mesajlar 5,139 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 36 Konum Matrax-Team 30 May 2006 #22 konuyu kapatıyorum.. herkesten özür dilerim kafam bozuk. kapatıyorum konuyu çok saçma... değişiyorum bundan sonra eskisi gibi olmiyacağım. herkese iyi akşamlar.
konuyu kapatıyorum.. herkesten özür dilerim kafam bozuk. kapatıyorum konuyu çok saçma... değişiyorum bundan sonra eskisi gibi olmiyacağım. herkese iyi akşamlar.
[KooZ] New member Katılım 13 Kas 2005 Mesajlar 3,836 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 36 Konum Soru Bankası:) 30 May 2006 #23 squ olum koptum hep ben mi geldim len senin üstüne ayip be olum ne demişler ayı yavrusunu severken öldürürmüş memleket ayrımcılığı yapmam edit by squ .. yazma dedim sana msn den engellerim yazmışız oraya kocaman görmüyon mu !
squ olum koptum hep ben mi geldim len senin üstüne ayip be olum ne demişler ayı yavrusunu severken öldürürmüş memleket ayrımcılığı yapmam edit by squ .. yazma dedim sana msn den engellerim yazmışız oraya kocaman görmüyon mu !
B bildeneyi New member Katılım 1 Haz 2006 Mesajlar 18 Reaction score 0 Puanları 0 1 Haz 2006 #24 bunlar hayat da olan acaip bi o kadar da matrak ve dalga geçmek isteyen insanların yolladığı cevaplar dalgana bak derim.
bunlar hayat da olan acaip bi o kadar da matrak ve dalga geçmek isteyen insanların yolladığı cevaplar dalgana bak derim.