Burası kürdistan Kabul Edin Artık

bu gibilerin topunun ....koyacaksın..bunlara dur diyen kalmadı maalesef çünkü hepsi ergenekon destanından içerde..

sen ve senin gibiler ilk kez oyun oynamıyor bizim üstümüze bi türlü tutmuyo olum işte maya halen neyin çabasındasınız ama söz size 3in1 alırsınız valla bak biraz daha uğraşın vercez size odunu....

ben kürdistanı kabul ediyorum

ama ırak sınırları içinde

benim vatanımın sınırlarını Atatürk çizdi

ve bana da emanet etti

istersen Türkiyede yaşayan Türkler gibi otur vatanında

istersen kürdistanda yaşayan kürtlerin yanına git

ben kürdistanı kabul ediyorum

ama ırak sınırları içinde

benim vatanımın sınırlarını Atatürk çizdi

ve bana da emanet etti

istersen Türkiyede yaşayan Türkler gibi otur vatanında

istersen kürdistanda yaşayan kürtlerin yanına git

Bence çizilen sınırlar ile yetinmemeliyiz. Bu düşünce bize pek fazla şey katmaz. Misak-ı Milli ye çizilen sınırlar neye göre belirlenmiş.Neden daha fazla daha büyük topraklar istemeyelim.Kürdistan ı ben ne Irak ta nede Hindistan da isterim. Kürtlerin yeri Türkiye Cumhuriyeti dir. Eğer Kürt kimliğini benimsemiş Ermenilerden söz edecek olursak, onların zaten bir ülkeleri var defolup oraya gitsinler.

benim vatanımın sınırlarını Atatürk çizdi demişsin ama kuvayi milli sınırları içine kurulacak olak bi kürdistanıda kabul ediyosun.bu nasıl bi emanet duygusudur?hadi kabul ettik kuruldu(şu anda kurulu ama resmi değil).o bölgede sadece kürtler yok ki,türkmenlerde var araplarda.üstelik nüfusa oranları hiçte azımsanacak boyutta değil.1960'a kadar Kerkük nüfusunun % 95'inin Türkmen olduğu biliyor musun?barzani ve talabani 2.5 milyon türkmen nüfusun az canını yakmadı,nüfus kayıtlarını talan ettiler.kürtler burda nüfus yoğunluğumuz var diye iğrenç bi plan içindeler.bizde saf saf bakıyoruz...göya emanetimizi koruyoruz

Baştakiler, Adam Gibi Birlik Beraberlik Nutukları , Kalleşliğin Ve Dönekliğin Nedemek Olduğunu Anletabilseler Ki Yapamıyolar çünkü Ara Bozucular Fitnecilere Karşısında Herzaman Söylenmesi Gerekenleri Söyleyemiyolar Unutuyolar Tada Eksik Anlatıyolar . Bu Eksikler Sayesinde Düşmanda Istediği Gibi Fikrini Ortoya Koyuyor Ve Cahil Halka Karşı Haklı Gözüküyolar. Keşke şu Devlet Büyüklerinde Birazdaha Vatan Millet Sevgisi Olsa Ozaman Herkezin Azını Rahatlıkla Kaparlardı Ama Yok Ki Duygularına Esir Olmuşlar Tek Hala Dar Görüşteler Benciler .

Bence çizilen sınırlar ile yetinmemeliyiz. Bu düşünce bize pek fazla şey katmaz. Misak-ı Milli ye çizilen sınırlar neye göre belirlenmiş.Neden daha fazla daha büyük topraklar istemeyelim.Kürdistan ı ben ne Irak ta nede Hindistan da isterim. Kürtlerin yeri Türkiye Cumhuriyeti dir. Eğer Kürt kimliğini benimsemiş Ermenilerden söz edecek olursak, onların zaten bir ülkeleri var defolup oraya gitsinler.

Atatürk bilmiştir

başa gelir vatan satıcıları

başlarlar satmaya,hemde babalar gibi satmaya

onun için sınırları bu kadar çizmiştir

O alsa alsa ..... alır... :)

Kim bunlara oy verirse hain olsun!

siz öyle düşünmeye devam edin daha millet cvp vermedi o cvp geldiğinde nerelere kaçarsınız çok merak ediyorum. bu vatanı kolay kazanmadık üç beş çapulcuya verecek değiliz gerekirse canınızı teker teker alırız

size yemin ediyorum avrupa birliğini arkasına alarak ülkemizin bölünmez bütünlüğünü tartışmaya açan akp ye rağmen başaramayacaklar,gün gelecek tüm hainler hesap verecek

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

biz kürtlere kardeşimiz diyoruz adamlar bizim devlete sahip çıkıyor ne kardeşliği böyle kardeşlikmi olur..şimdi bu adama oy verenler bizim kardeşimizmi ??? bırakın bu işleri kürtten kardeş olmaz

ananin aminda kürdistan git orda kur devletini piç oğlu piç

chp gizli gizli bunlar alenen...

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene..Türkyeyi kabl etmyen varsa onun ben..........................

Maalesef ülkemizde bu adamların arkasından giden insanlarda var ,yoksa bu cesareti bulamazdı o meydanda onu alkışlayanlar ne yaptıklarının farkına vardığında biz bütün olmayı başarabiliriz. Kürt kardeşlerime şunu açık yüreklilikle söylemek istiyorum., vurarak kırarak zor kullanarak sizlere karşı genel bir önyargı oluşmasına sebep oluyorsunuz.Bu milletten zorla kimse birşey alamamıştır. Vatana verilen önem Türk insanı için herşeyin üzerindedir. Gelin aklınızı başınıza alın bizi bize kırdırmalarına izin vermeyin zira biz birlikte daha güçlüyüz.

Geri