buraya bi tıklayın{girls}

ııııı güzel soru gözleriin içine başısından zorla seni seviyorum diyişinden hep yanında olmak isteyişinden falan filan

hayır canım olurmu ya benimle evlenirmisin diyerek beni secdiğini anlayabilirim en güzel deneme bence

scour iki günde bi başlık açıosun ne iş annamadım ne meraklısın sen ya biraz kendin keşfet hazıra konma:p

Evlilik denemesi falan bahane sevgi zamanla uzun bi yol katedilmesi sonucu olusan bişeydir.1 tane denemeyle olsaydı bu işler dünya gercekten birbirini seven insanlarla dolar tasardı keske oyle olsa ama mumkun degil imkansız hatta.Bence o kişinin bu uzun surec boyunca tavırları yaptıkları ve düşünceleri ilk bastan bu yana sergiledigi tutarlılıgı bence bunlar onemli olan.Sevgi sozcuklerle ifade edilebilecek basit bişey degil.Seni seviyorum lafı bence gereksiz onemli olan bu lafı hissettirmek...

SATEN karşıdaki insan kendini belli eder diye düşünüorum cana yakınLığıYLa oLsun davranışLarıyLa oLsun... :goz: Ama tabi bu erkekten erkeğe fark edio..sen söle bide sen nasıl belli edersin karşındakine onu sevdiğini:eek:

bir erkek olarak haddim olmadan karışacam kimse kızmasın.
bir erkeğin sevgisini nerenize baktığından anlayabilirsiniz. seven erkek gözünüzün içine bile bakmaya kıyamazken diğeri yatağın ne tarafında olacağını hesaplar.

erkeğin veya kadının sevgisi ööle lafta anlaşılcak bi şey diil ki
eğer arada ööle bi durum varsa o kendiliğinden belli olur zaten
iki tarafta bunu geyat net anlar
artık açılırlar veya açılmazlar kendilerine kalmış bi şey
ama aşk kendini her yerde belli edio:)

Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:
scour iki günde bi başlık açıosun ne iş annamadım ne meraklısın sen ya biraz kendin keşfet hazıra konma:p
kızları anlamaya mı çalışıyom ne :p :p ...yok ya bi türlü istediğim kızlara yönelemedimde daha çeşitli yollar arıyom....bi tane daha konu açıyım mı :eek: :)

Bİ ERKEĞİN SEWGİSİNİ ANLAMAK İÇİN ZAMANA ÇOK İHTİYAÇ VARDIR O ZATEN SEWİYOSA GEREK SÖZLERİNDEN,GEREK DAVRANIŞLARINDAN BELLİ EDER KENDİNİ VE SEVGİSİNİ SEVEN İNSAN ONA Bİ ZARAR GELSİN İSTEMEZ,ONU GÖZÜNDEN BİLE SAKINIR ONU ÜZEMEZ,HERŞEYİNE DİKKAT ETMEYE ÇALIŞIR ONUN SÖLEDİĞİ EN KÜÇÜK BİR SÖZE DAHİ DEĞER VERİR.. EĞER BİR ERKEK O KIZ HAKKINDA KÖTÜ BİŞİ DÜŞÜNMÜYOSA YANİ BİLİRSİNİZ ERKEKLERİN AKLI FİKRİ HEP SEX'dedir yani DİYORUMKİ EĞER O ERKEK KIZ ARKADAŞI HAKKINDA O KONULARI DÜŞÜNMÜYOSA ZATEN SEVİYODUR GERÇEKTEN ONA DEĞER VERİYODUR YANİ OK HADİ BYEEEE

Bakışlarından tavranış ve tavırlarından anlarım..

scour' Alıntı:
ya ne evlenmesii...şimdilik flört olayları yani
kıskanıp kıskanmadıgından veya yanında olmadıgımda ne sıklıkla aradıgından

ya biliyorum çok kasıyorum ama cevaba yaklaştım...peki yapmacık yapmadığını nirden bilcem?

Geri