bursa'dan.. yeni diilim ama sayılırım, keşfediorum :)

oooo bi hemşeri daa bulduk yaa :) çok severim bursayı ve bursalıları...

teşekkür ederim arkadaşım

aynen ben de öyle açmıştım konuyu zaten :)

bende bandırmalıyım ozge memnun olduk :D bu arada

..єЯDєM..;4122260' Alıntı:
Kanka RekLam yapmayalım :hhmanD
Bende SimatiC in yan dairesinden yani Afganistan dan :p:p:p :hhmanD

ooo iimiş, o zaman seninle hemşeriden de yakınız o zaman arkadaşım :)

laba luba :S

hoşgeldin inş kalıcı olursun ;)

slm bende bursadan kemal benide alıııın :D

herkese (hemşerim olana da olmayana da :D ) teşekkür ederim

çok iisiniz :melek

slm..ben ali bende bursadan özge..tanısmaya ne dersın _?

Merak Ediyorum,
Ben Selahattin Beni Aranıza Kabul Edermisiniz Diye Konu Açsam Kaç Cevap Yazılır ???

Özellikle de soran olurmu ki aaa adın gerçekten Selahattin mi diye...

:) :) :) :)

Aramıza Hoş Geldin

yav seni kabul etmemek mümkünmü hoşgeldin sefa geldin

hoşgeldin diyeyim, nerden katılıyorsunuz yarışmamıza? 1688 de ne bu arada ?B ursanın plaka kodu felan mı? heralde 88lisindir de:p

Fazla kız olmaığı için bölümde -infa yoktur inşallah- ondan merakla herkes üşüşüyo gerçekten kız mı yoksa fake mi diye Selahattin:p

Bursa lı larda biraz şehirlerini abartırlar anormal şekilde. Hepsinde gördüm bunu : "hemşerilere ve (diğerlerine) teşekkür ederim" Ama kötü bi yerde değil. Sonuçta Marmara kıyısı :p. Uludağ da güzel bir yer. 3 denemede 1 kere gidebilmiştik zaten. Birinde Özal 4 kollu airlines a binmişti,diğerinde araç çıkamadı. 3.sünde ya ilk sonları yada ortaokul başlarındaydım. Neyse hep abartırlar ve sürekli överler. En ufak bişeyde Bursa yazmasın:p

Neyse tekrar hoşgeldin!

PS: "Selahattin sırf yazcak bi yer bulamadım diye yazıyorum buraya. İllaki kız diye değil. Ama kabak gibi son mesajlarda ben özgeyim diye konu açılmış:p"

arkadaşlar ben nası hiçbirinizin nickini eleştirmiosam siz de bnm nickime bi zahmet saygı duyun,

ben kendi kimliğimle nick almak istedim buna kimse karışamaz heralde, bi bursa aşığı olarakta 16yı elimden geldiince uygun her yere konu ediorum, kimsenin de bişey demeye hakkı olduunu düşünmyrm.

ayrıca bayan olduuma da isteyen inanır isteyen inanmaz, bilen bilio zaten bu konuda hiç kimseyi zorlmıoruz.

biraz daha yapıcı eleştirilerde bulunursanız sevinirim ben burda yeniim farkındaysanız...

Geri