"Bursaspor bayrağı boğazda sallanacak"

ManUtd

Nevşehir Lee
Reaction score
0
"Bursaspor bayrağı boğazda sallanacak"

7086_B_Logo001.jpg

Bursasporlu taraftarların, ''Hayallerimiz elbet bir gün gerçek olacak, Bursaspor bayrağı boğazda sallanacak, yer yerinden oynayacak'' yönünde maçlarda bulunduğu tezahürat 20 Mayıs Perşembe günü gerçek olacak.
Turkcell Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'un 250'şer metrekarelik iki bayrağının çarşamba günü Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine asılacağı bildirildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonluk sürecinde yeşil-beyazlı taraftarların şampiyon olan takımlarının bayrağının Boğaz Köprüsü'nde dalgalanmasını istediğini, şampiyonluğun gerçekleşmesinin ardından da bunun gündeme geldiğini ifade ederek, şunları söyledi:

''Biz de bu konuda çalışmalarımızı yaptık. Devlet Bakanı sayın Faruk Çelik, Ulaştırma Bakanımız ile gerekli irtibatları kurdu, gerekli talimatlar verildi. Biz de İstanbul'da Karayolları 17. Bölge Müdürü ile görüşmelerimizi tamamladık. Şu anda bayraklar hazırlanıyor. 20 Mayıs Çarşamba günü 250'şer metrekarelik iki Bursaspor bayrağı Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine asılmış olacak. Şampiyon Bursaspor'un bayrakları her iki köprüde de dalgalanacak.''

Spor-X

hayallerimiz bir bir gerçek oluyor Allah'ın izniyle

biz o bayrağı indiririz yapmadığımız şey değil

Bırakın dursun.

Zaten bidahada böyle birşeyi ancak 50 sene sonra görürler =)

Ne İşi Var Boğazda Bursa Bayrağının Gidin Bursada Sallandırın

şampiyon olalı 1 hafta olucak daha yeni asıcaklar :D

asılmışmı bugün :D

Bursaspor şampiyon oluyor, istanbula bayrak asacak, ne alaka...

yüzyıllardır bizim bayraklar Bursada dalgalanıyo normaldir.

Hevesleri geçsin bırakında =)

İlk ve Son bundan sonra Anadoludan 100 sene sonra çıkarsa bida şampiyon çıkar.
Şansa bala şampiyon oldular...
Anadolu takımları Bursaspor 'a peşkeş çektiiiii.....

kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın siz bu sene şampiyonlar ligi ön elemesindede eleniceksiniz sizin parayıda biz alacaz hahahaaaaaaaaaaaaa KISKANANALAR ÇATLASIN

Bursa şampiyon oLdu tmm eyvaLLah ama bayrak niye boğazda ?? madem bursayı temsiL ediyorsunuz gidin bursada saLLandırın bayrakLarınızı kımse tek 1 keLıme etmez..Neyse 1 2 gün'e kaLmaz indirirLer nasıLsa...

Çok Durmaz Orada Demedi Demeyin Anti-İstanbuLcuLar (=

Boğaza asılacak olan o bayrağı indireninnn :)

not: ben galatasaraylıyım

Kimse ağzını açıp bir laf etmesin. Adamlar hakketi kazandı. Yakışır. Son maçı kaybedince puan kaybı olmuyor mu? Niye şans olsun. Fener son maçı değil de soondan dördüncü üçüncü maçı kaybetse de aynı şey olmayacak mıydı? Bu kadar puanı şansa mı topladılar? Fener'i şansa mı yendiler? Galatasaray'dan, Beşiktaş'tan şansa mı bir sürü puan aldılar? Güldürmeyin adamı. Kendi salaklığınızı şans diye millete yutturmayın. Eminim Bursa şampiyon olmasa da başarılı olmaya devam edecek. Umarım şampiyon da olur. Sivas gibi değil Bursa. Hem teknik direktörü hem de takımı kaliteli.

hafta sonu boğaz turundaydım iki köprüde de vardı bayrak ve hala orda nasıl kalabiliyo ben de anlamadım.. gerçekten hakedilmiş bir şampiyonluk ve ertugrul hoca'dan ötürü de çok sevindim ama bayrak mevzusunu pek de gerkeli görmüyorum.

Her şampiyon olanın asılıyor diye biliyorum...

Geri