Bursaspor-Galatasaray maçı Aljazeera Sport 1 kanalında

mchasso

New member
Reaction score
0
Denizlispor-Galatasaray maçı Aljazeera Sport 1 kanalında

Turkcell Süper Lig’de Denizlispor ile Galatasaray arasında yapılacak maçı katar televizyonu Aljazeera Sport 1 kanalı naklen yayınlıyacak iyi seyirler

Nilesat 101/102 7 West 12053 Vert. 27500 3/4 Clear
Nilesat 101/102 7 West 12286 Vert. 27500 3/4 Clear

NOT:normalde kanal şifrelidir maç saatinde şifresiz olmaktadır

Yok Artık Lebron James :saskin

Kanka Ciddi Misin Sen???

Kanka Uyduyu Çeviririz Yha O Sorun DeğiL De, Neden DenizLi Maçı DeğiL De Bursa Maçı Bu Hafta DenizLi Maçı Var Kanka???

Bursa Maçı 14. Hafta Kanka Bu İşte Bir YanLışLık OLmasın???

pardon kanka Denizli maçıymış eleman yanlış yazmış :D bursaspor denizli olucak :D pardon sorry :D

pardon kanka Denizli maçıymış eleman yanlış yazmış :D bursaspor denizli olucak :D pardon sorry :D

Kanka Bende Diyorum Neden Bursa Maçı :dilCocuk:

Tmmdır Kanka BaşLığı EditLemek Lazım, Lem Sen ModLuğu Neden Bıraktın Dövmek Lazım Da Seni İşte =)

Kanka Hotbird Uydusunu Çevirsek OLur Mu Bu NiLesat???

Kanka Bende Diyorum Neden Bursa Maçı :dilCocuk:

Tmmdır Kanka BaşLığı EditLemek Lazım, Lem Sen ModLuğu Neden Bıraktın Dövmek Lazım Da Seni İşte =)

Kanka Hotbird Uydusunu Çevirsek OLur Mu Bu NiLesat???

aynen kanka ızlıyolarkı uydu forumlarında kaynak ıle belırtıolar demekkı ızlenılıo ama sıfrelı bır kanal normalde mac saatınde sıfresız ızlenebılıomus

arkadaslar dreambox yada skystarınız varsa server veriyorum .. yandaki Y adresinden msn adresimi alabilirsiniz

kanka saol teşekkür ederim bilgilendirme için

justin'den izledim hemde hiç takıntı olmadan, artık paralı olmuş ama millet bir kolayını buluyor, bizim kafamız boşuna sahtekarlığa çalışmıyor :D

Geri