Bush espri üstüne espri patlatınca...

tesbih22

New member
Reaction score
0
Bush espri üstüne espri patlatınca...

AP - WASHINGTON - Kraker yerken boğulma tehlikesi geçirmesi ve Segway'den düşmeyi becermesi gibi sakarlıklarıyla meşhur ABD Başkanı George W. Bush, bu kez kendi kendisi ve yardımcısı Dick Cheney'le alay ederek gazetecileri gülmekten kırıp geçirdi.
Önceki akşam Radyo ve Televizyon Muhabirleri Derneği'nin yemeğine katılan Bush'un ilk esprisi, Yüksek Mahkeme'ye atadığı hukuk danışmanı Harriet Miers'ın tepkiler üzerine adaylıktan çekilmesi ve Cheney'nin av partisinde bıldırcın niyetine avukat dostunu vurmasına dairdi: "Bir yıl önce popülerlik oranım yüzde 30'lardaydı, Yüksek Mahkeme'ye aday gösterdiğim kişi adaylığını çekmiş ve yardımcım birini vurmuştu. Ahhhh, ne güzel günlerdi." Bush, Cheney'yi de dilinden düşürmedi. Öyle ki, şubattaki Afganistan ziyaretinde Taliban'ın Bagram'daki ABD üssüne saldırması üzerine sığınağa girmek zorunda kalmasıyla bile dalga geçti: "Cheney'nin son birkaç haftası zor geçti. Dürüst olmak gerekirse, duyguları biraz incindi. Afganistan'a, insanların kendisini sevdiği yere tatile gideceğini söyledi." Alkışlarla iyice havaya giren ABD Başkanı'nın, diğer 'kurbanı' ön masada oturan Temsilciler Meclisi'nin ilk kadın başkanı Demokrat Nancy Pelosi'ydi. Bazılarının Pelosi'yle nasıl anlaştığını merak ettiğini söyleyen Bush, "Buyurgan, inatçı ve dikbaşlı olduğu söyleniyor. Ama hey bir dakika, ben annemle anlaşabiliyorum" esprisi yaptı.

'Pop-up kitap yazacağım'

Bush, 2008'te Beyaz Saray'a veda edince anılarını yazabileceği ve kitabın 'pop-up' yani sayfalar açıldıkça üç boyutlu resimlerin çıktığı şekilde olacağını söylerken, isim önerileriyle yine herkesi güldürdü: "Olası başlıklar 'W'nın Keyfi Nasıl Yerine Geldi', 'Başkanlığımı Kim Çaldı' veya 'Cheney ile Bir Salı' olabilir." Bush'tan rol çalabilen tek kişi komedyenlerle rap yapan siyasi danışmanı Karl Rove oldu.

radikal

yazacagı dergının kapak resmını ben sımdıden buldum:D:Dkesın bu olur...

4d32a28.jpg

bu da bush a kapak olsun:)

Bu Adam Hem Tehlikeli Hem de Komik... :D

"Gerizekalılar espri yapamaz diye bir Sınırlama yokki..":D
Ellerine sağlık.

zeki_ce' Alıntı:
"Gerizekalılar espri yapamaz diye bir Sınırlama yokki..":D
Ellerine sağlık.

gerizekalı mı?

Bush mu?

Onun yalakası ve köpeği olan bizler neyiz ozaman?:D:D

Allah Erdoğan'a Bush Gibi Zeka Versin

Gerçi Hoş

Eşeğin Semerini Altında Yapsan Eşşek Aynı Eşşek...

Aman dünyayı etkileyecek bir pozisyonda olmasın da iğrenç
espirilerine razıyız.

IQ fakiri maymunun espirilerine gülen gazetecilerin de IQ testine tabi tutulması lazım.

Geri