Buyrun 3 büyük Dosya Paylaşım Programı + 1 de genç yetenek :D

flood mesajlarını editle arkadaşım şimdiden sağol......

Ares Programını indirdim error launching installer die bir hata verdi nerede yalnış yaptım acaba..!
Teşekürler..!

Birde buna bakin arkadaslar bence en hizlisi appleJuice

The cakan's' Alıntı:
Tesekkurler ederim ama suaresten nefret ediyomm iğrenç bişekk ve kazaa diyom

Sevgili yurdum insanı .
Neden Ares'i sevmez ? ben bütün arşivimi Ares ile yaptım hem kaliteli , hemde hızlı ve güvenli . indirme hızım 20kb'den aşağı düşmedi 256bağlantı ile

.

Cri¢ket' Alıntı:
Ares Programını indirdim error launching installer die bir hata verdi nerede yalnış yaptım acaba..!
Teşekürler..!

dostum linki kontrol ettim tekrar? bi problem çıkmadı ?? Snrm indirirken bi hata oluştu tekrar yüklemeyi dene istersen ? olmazsa tekrar upload ederim ! ;)

uzun zamandır aresi indircektim üşeniyodum walla girmeye neyse tıkladım bakalım yüklüyom saol arkdas iyi bi paylasım olmus...

Saolasın deneyelim bakalim ;)

saol kardeş güzel iş temiz tavsiyem film de kaza mp3 limwire

Arkadaşlar Torrentler üzerien tanımıyorum şuan Ares Kazaa Emule hikaye bence yaa indirdiklerim çıkmıyor yada bozuk oluyor ama Torrent Number One

kazaa eski popülerliğini yitirdi bence

Dostum paylaşım için saol ama galiba link ölmüş

lorenzo61' Alıntı:
Sevgili yurdum insanı .
Neden Ares'i sevmez ? ben bütün arşivimi Ares ile yaptım hem kaliteli , hemde hızlı ve güvenli . indirme hızım 20kb'den aşağı düşmedi 256bağlantı ile

.

Zaten 256 ile 20kb normal eger tek kullanıcıysan...

Bence Ares, bir numara hiç sorun yaşamadım ve ne ararsam 20-30 sn. içinde buluyorum. 3- 4 dk. içinde de yüklüyorum.
Kazaa' da kullandım ama Ares gibi verimli olamadı . Öbür prg ları kullanmadım yorum yok.

bende ares kullanıyorum gerçekten güzel indirmede falan sıkıntı vermiyo istersen chat yap :D gerçekten güzel hazırlanmış bişi

bencede mp3 indirecekseniz Lime Wire 1 numara.paylaşım için yinede teşekkürler dostum

Geri