Bugune kadar hiçbir hükümetin orduyu devirdiğine şahit olunmamıştır
bundan sonra olurmu hiç sanmıyorum.
Genelde ordu hükümetleri devirir.
Bugune kadar hiçbir hükümetin orduyu devirdiğine şahit olunmamıştır
bundan sonra olurmu hiç sanmıyorum.
saçma saçma konuşma hiçbir asker kendisine laf getirmez.ne kaymağı yicek.ii ce saçmalaya başladın.kaymağını yiyenler belli maliye bakanı - başbakan maşallah kaymağı bile beyenmiyorlar artık.gemilerle(pardon gemiciklerle) çifliklerle yetiniyorlar, zaten yakında onuda beyenmezler.
fazla konuşma konuştukça batıyorsun
paşalar kaymak yiyormuş cık cık cık ...çocuklugum nası geçti anlatayımmı? babamı bekleyerek .. asker çocuguydum .. babam cumartesi pazar dahil olmak üzere çoğunlukla 11 12 de geliyordu geceleri bazen gelmiyordu, sen ne kaymagından bahsediyosun?100 milyarlarhatta abartalım trilyonlar değermiydi benm çocukluguma ? senin sıcak poponu kollamak için - 20 -30 derecelerde dağlarda kim görev yaptı?nedir seni orduya bu kadar düşman eden? ..belli kimin kaymağı yediği sıcacık koltugunda oğlu dandik bi sebepten çürük raporu almış içi rahat babaların
Kurallar dahilinde cevaplar verilebilir,1.post bu yuzden silinmistir..[Rebel]
abicim bu kadar cahil olmayın basın özgürlügü falan diye.. su ana kadar hic duydunuzmu amerikanın ırakta toplam kac askeri var nerde kalıyor falan ? Basın özgürlügüyle alakası yok bunun. Mesela pkk nin 200 adamı bizim askerleri sehit etmeden önce onların kanalı pkk birlikleri sınırda harekat için hazırlanıyor diye haber yapsalardı, herkes öğrenseydi , basarılı olabilirlermiydi onlar. Nese anlayacagınız bu kadar kücük düşünmeyin...
Allah askerimizin yanında olsun, kolaylıklar versin.
konustukca batanlar meydanda, bir %47 dahami istiyosunuz?
sacma falan deyip seviyeni dusurme adam akilli yorum yaz.
konuyu saptiriyorsunuz bos yere.
senin baban pasamiydi? pasa olsaydi gece 11 12 eve gelmezdi merak etme
cahillik yapip beni ordu dusmani yapacagindan hic suphem yoktu, vatani gorevini
yapan askere canim feda, dedigim gibi benim askerimi sevdigim kadar kimse sevemez.
Dayimin oglunu sehit vermisim ben, sicak popo kollamayi senden
cok iyi bilirim sen hic merak etme.
evet babam paşaydı , paşa olsaymış 10 11 de gelmezmiş sen hayatında paşa gördünmüde konusuyorsun,herşey onlarda bitiyor,öyle dışardan bakmak kolay değilmi? oh paşadır rahat yaşar diye öyle değil işte bir paşanın kaç kişiden sorumlu oldugunu biliyormusun?gerizekalının biri kendini vurdugunda bile geceleri işe gidiyordu,general rütbesinde bile doğuda uçarken helikopteri vuruluyordu sen kime ders veriyorsun,ayrıca paşa dediğin adamlarda anasından paşa olarak fırlamıyo,herkesin yaptıklarını onlarda yapıyo,bilip bilmeden konuşman yersiz..
abicim bu kadar cahil olmayın basın özgürlügü falan diye.. su ana kadar hic duydunuzmu amerikanın ırakta toplam kac askeri var nerde kalıyor falan ? Basın özgürlügüyle alakası yok bunun. Mesela pkk nin 200 adamı bizim askerleri sehit etmeden önce onların kanalı pkk birlikleri sınırda harekat için hazırlanıyor diye haber yapsalardı, herkes öğrenseydi , basarılı olabilirlermiydi onlar. Nese anlayacagınız bu kadar kücük düşünmeyin...
Allah askerimizin yanında olsun, kolaylıklar versin.
onlar harekat yapamaz düzenli bir ordu diil bu 1.si.zaten onlar bizim gibi düzenli bir ordu olmadığı için herhangi bir haberleri olmuyor birbirlerinden.sadece gruplar halinde hareket ediyorlar.çeşitli yerlerden gelen emirler doğrultusunda hareket ediyor veya önceden belirlenen yere gidiyorlar.senin dediğin gibi harekat yapma kabiliyetleri yok o adilerin.o yüzden harekat marekat yapmadan önce sonra diye bi kavramları yok.böyle bir kavramları olmadığından bunu yayınlayacak haberde yok.sadece ORDUMUZUN istihbarat kaynakları var bunu önceden öğrenebileceği.gülmekten öldürdün beni kendinin ne kadar bilinçsiz olduğunu gösterdin.
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ