By PuSaT tan Çin e OSMANLI Tokadı

Sadece 2 Nolu Linkte Bişiler Var Gerisi Boş Ondada Bizim Bayrağımız Rengi Mavi Beyazmı da Mavi beyaz Bayrak yerleştirdin....???

kendine portal açmış gerizekalı hackledim dior

msn_ci' Alıntı:
kendine portal açmış gerizekalı hackledim dior

Kıçımla Güldüm Hemde 2 saat :D:biggrin :biggrin :biggrin

başta emeğe teşekkür etmesini bilmiyorsun. Senin gibi bir üyeyi hackhell nasıl barındırıyor hayret.

ikincisi çok terbiyesizsin. eminim aile terbiyenden kaynaklanan bişey :durdurun

neyse sana cevap verme tenezzülünde bulunuyorum ya banada hayret:biggrin :biggrin

quantum28' Alıntı:
Sadece 2 Nolu Linkte Bişiler Var Gerisi Boş Ondada Bizim Bayrağımız Rengi Mavi Beyazmı da Mavi beyaz Bayrak yerleştirdin....???

kardeşim bu bir ÇİN harekatıdır. Çin Doğuturkistana yaptığı zulumler için bu harekat yapıldı.
Doğuturkistan hakkında biraz bilgi edinirsen neden bayrağın mavi olduğunu daha iyi anlayacaksın

ya pusatmısın nesin git kimseyi kandırma php-nuke hazır script hacklemek hackerlık değil.Ayrıca senşn yaptıgın hack de değil :D a.q sayfanın ortasına bayrak koymak değildir o tamamen siteyi eline geçiricen kapiş ? öğren bu işleri

he sag olda bizde çince çok güzel biliyoz hehhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeheeeeeeeee

her ne olursa olsun emeğine saygım var ama şunuda belirtmek isterim arkadaşım OSMANLI tokadı atmak büyük bir beceridir. Kusura bakmada attığın tokattan bir şey olmaz. yinede gayretin, emeğin ve paylaşımın için sağol...

Geri