Cİn,lerİn ÖzellİĞİ

çokkkk süpeeeeeeetrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr abi :D

Bu bahse konu kitap nedir? Şu sayfa numaraları verdiğiniz ve onların kitabı dediğiniz.Bu nereden çıktı ve böyle bir kitap olduğuna dair bir delil varmıdır? Zira bedensel yaratıklar olmadıkları için maddeye tesirleri bulunamadıklarını biliyorum doğal olarak böyle bir kitap yani onlar tarafından yazılmış bir kitap olamaz.Saygılar.

ellerıne saglık uğraşmamak lazım ama tehlıkelı olabılırler

kardeş bişi anlamadım burda allah küçümsenmiş olarak anladım

GÜNEŞ - IŞIK BOYUTU

IŞIK BOYUTU - RAB BOYUTU

RAB - IŞIK EVREN BOYUTU

IŞIK EVREN BOYUTU - RUHSAL PLAN BOYUTU

RUHSAL PLAN - ATOMİK BÜTÜN BOYUTU

ATOMİK BÜTÜN - REALİTE BOYUTU

REALİTE BOYUTU - KRİSTAL GÜRZÜN TÜM GÜCÜ. (SİSTEM) işte budur.
Not: Buradaki RAB tâbiri YARADAN için kullanılmıştır.

Ne demek istedin burda:saskin

Birde bunların kitaplarımı varmış. İlk defa okudum. şaşırdımmm

Narı Nur sanma ateş yakar

Cini can sanma şeytan çarpar

Cinler İnsanlara Tâbidir
Cinlerin de, tıpkı insanoğlu gibi, farklı farklı huylarda olanları vardır. Onlar da bizim gibi yer, içer, evlenir, çoğalır ve hayatlarını devam ettirirler.
Düşünce ve fikir açısından da her zaman insanlarla bir paralellik sözkonusudur.
"Bize gelince, bizden iyiler de var, böyle olmayan (kötüler de) var. Biz çeşitli yollara ayrıldık." (Cin/11)
Bugün insanlar arasında mevcut bütün doktrin ve düşünce farklılıkları, cinler arasında da mevcuttur. Zira onlar, insanlara tâbi varlıklardır. Durum böyle olunca, eğer beşer kendinden beklenen seviyede, Allah Rasûlü'nün arkasında çizgisini koruyabilse, cin ve ruhanîler de onun arkasında istikamete yürüyeceklerdir. Bizdeki iniş ve çıkışlar, onlarda da iniş ve çıkışlar meydana getirmektedir, çünkü bizim peygamberimiz, onların da peygamberidir. Ve bizler, onlar için uyulması gereken örnek ve önderler durumundayız.
Böyle olduğu için, Ümmet-i Muhammed'in sevinci, onların da sevinci olacak; hüznü, onları da hüzne gark edecektir. Burada şunu da söyleyebiliriz: Bizlerin kurtuluş için yeni bir çalışmaya girmemiz, onları da kurtuluş adına aksiyona sevk edecektir.
Öyle ise, bizim çalışmalarımız sadece bizimle sınırlı kalmamakta; cinler alemine de tesir etmektedir. Bir bakıma bizler nasıl olursak, onlar da öyle olma durumundadırlar.

Bazı Arkadasların Bilgili Olusu Beni Cok Sevindirdi Allah Insanı Tüm Varlıklardan üstün Yaratmıstır Insan Cinden üstündür Fakat Böyle Olduğu Halde Cinler Insanları Yani Inancsıs Insanları Kulanıp Onlara Istediği Seyleri Yaptırlar Ve Onları Kulanırlar Her Konuda Ve Benim Bu Konuda Karsılastığım Okadar Cok Korkunc Denicek Olay La Karsılasıp Ilestirdimki Tahmin Edemezsin,iiz Ve Bu Insanlar Dahala Kendilerini Bedbah Eden Bu Varlıktan Haberleri Yoktur Fakat Bu Onlara Musalat Olmus Varlıkları Vucutlarından Hanelerinden Cıkarttıktan Sonra Ki Yasamlarında Rahatlar Ve Işleri Aşkları Hayatları Düzene Girince O Zaman Işi N Vahametini Anlarlar Dikatli Olun..

Verdiğin Bilgiler Için Teş. Dostum ;)

kardeş resimleride varsa koysana yaa çok merak ediyorum

Bunun en büyük örneklerinden biri de kendi kutsal kitaplarındaki CİNLERİN varlığı konusudur. 86. sayfada "CİNLER yoktur" denilirken, 151. 152. 153. 204. ve 319 sayfalarda "RESMEN CİNLERİN VARLIĞI AÇIKLANMAKTA" ve bu konuda da hayli bilgi verilmektedir.

Kardeş bn bunu anlamadım cinlerin bir de kutsal kitabı mı varmış varsa insanlar bunu nerden bulmuş okumuş :D bi açıklama yapan olursa sevinirim.

Bu kitap konusuna bir açıklık getirebilir misiniz.Ben cinlerin bir kitabı olduğunu ilk kez duyuyorum...

Geri