Cır Cır Böceğim Ve Ben

MeLaNKoLiX

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Çok büyük bir dertten muzdaribim geçenlerde yatak odamın penceresini açık bıraktım.

Buraya kadar bi sorun yok ancak ertesi gece bir cırcır böceği sesi hemde nasıl hiç durmuyor ama ses dışarıdan değil içeriden geliyor.

Evin içinde aradım aradım bulamadım bi türlü en son farkettim ki parkenin altına saklanmış mendebur.

Normalde severim cırcır böceğini doğal ortam yaratır sesiyle ama evin içinde çok da rahatsız edici.

Ne yaptımsa çıkaramadım sessiz sessiz gidiyorum ötmeye devam edio yanına yaklaşınca susuyo içeri doğru kaçıyo meymenetsiz.

Arkadaşlar ne yapiim bana bi akıl verin odamda yatamaz oldum ne yapiim da etkisiz hale getirem ben bu haşeratı?:vur:vur

Hertelden bölümüne taşınmıştır. Ayrıca bölüm yöneticisi bir veterinerdir. Mutlaka yardım edecektir.

aradasım pek yapacak bısıyın yok ama sanırım acıkınca o ordan cıkar zaten

şahsen ben gördüğüm böceklerin üstüne nerde olursa olsun cif döküyorum :p

Görebilsem bende dökücem üzerine bişiler ama yaklaşınca içeri doğru kaçıyor.Diyorum ki su falan döksem yada gazete parçası soksam parkenin altına yaksam ev de tutşur mu acaba??

Eğer deldorant Yada parfüm warsa sesin bulunduğu böLüme sık.Camıda aç.Cır cır böceklerinin parfüm ve deLdorant KokuLarından kaçtığını duymuştum ama hiç denemedim...Sen bi dene bakaLım sonuç ne oLacak =)​

bencede deodorant etki edebilir ama belki zarar verir hayvana
su at yüzerek çıkar belki

Geri