MadNefret
New member
arkadaşlar c yi sıfırdan anlatan bir döküman yokmu kimsede...Çok döküman buldum ama hiç biri tam olarak sıfırdan anlatmıyor...lütfen şöyle güzel anlaşılır bir dökümanı olanvarsa paylaşabilirmi...
ya leke abi avatarın ve imzan süper ya senin mesajlarını okuyunca gözüm gönlüm açılıyorLeke' Alıntı:En güzel yolu gidip eğitimini almak . Öyle her kitap okuyan programlama dillerine hakim olsaydı . Tr'deki yazılımcı açığı dağlar kadar büyük olmazdı .
paranoiac' Alıntı:arkadaşlar bakın programları tasarlamak öyle kolay değil... ha küçük programlar ise tamam ama programcılık tasarımcılıkla başlar...
kafanda uygun algoritmayı tasarlayabilecek bir insansan dil öğrenmek fln önemli değil... yaparsın...
ha ama algoritma tasarımı kabiliyetin yoksa salla gitsin... başka şeylerle uğraş...
MetaLMAD' Alıntı:Katılıyorum. C / C++ yada her neyse.. onemLi oLan kodLAr degiL. Programlama mantıgını gidiş yolunu aLgoritmayı kapabilen , tasarlamaya da başlar. Dil onemLi degiLdir, Syntax lar pratik yapa yapa zaten ogrenilir.yani amator seviye icin evet kitap alınır başlangıc yapılır hoj kodlar yazılır ama ileri seviyelere gelebilmek aşırı ilgi,araştırma olmadıgı surece egitimin , en azından bir kursun gerekli oldugunu düşünüyorum.
Tavsiyem bir kitap alın we kodlardan ziyade kitapta anlatılan gidiş yollarına dikkat edin,sonrasında prof. lik icin en azından vaktiniz yoksa bile online ders sitelerinden birine yazılabilirsiniz [hepsi ingilizcawe paralı sanırım]
arzu eden olursa: ingilizce anlatımlı başlangıc seviyesi icin .pdf formatında slaytlar yollayabilirim.