c diski fuull

maydin_33

New member
Reaction score
0
+++ACİLL+++ c diski fuull

149o7r8.jpg

f09ld1.jpg

arkadaşlar 110gb lık c diski full dosyalara baktımda maksimum 30gb ne yapabilirim .**işletim sistemi vista............ne yaptımsa çare yok formatmı atmam lazım arkadasların dedikleri proları yükledim yine kafi gelmedi yardım bekliyorummmm. şimdiden teşekkür ederimmm...

diski temizle dersen arkadaşım süprüntü dosyaları vardır yada advance system care kullan yada c ye sağ tıkla disk temizle de çözümleme bittiğinde sistem geri yükleme noktalarınıda temizle de bütün gereksiz dosyalardan kurtulursun

diski temizle dersen arkadaşım süprüntü dosyaları vardır yada advance system care kullan yada c ye sağ tıkla disk temizle de çözümleme bittiğinde sistem geri yükleme noktalarınıda temizle de bütün gereksiz dosyalardan kurtulursun

derken biçimlendirme mi diyorsun çünkü baska bi olası seçim yok ki onuda yapmıyor sistem dosyası var diye yoksa proyu yükledikten sonra mı diyorsun aydınlatırsan sevinirim teşekkürler

derken biçimlendirme mi diyorsun çünkü baska bi olası seçim yok ki onuda yapmıyor sistem dosyası var diye yoksa proyu yükledikten sonra mı diyorsun aydınlatırsan sevinirim teşekkürler

advanced system care 'i yükle, gereksiz dosyaları silme seçenekleri var onu kullan. disk biçimlendirme değil bu olay..sadece gereksiz kalıntıları silmek. ayrıca "tune up 2009" adlı bir program var. onu yükle ve "disk space explorer" diye bir aracı var. c'deki bütün dosyaları boyutlarına göre alt alta dizer.sende burdan silebilirsin gereksiz olan büyük dosyaları.:victory

bence sen virüs tarama purogramlarına yönel.
dosyaların içine giren ve aynı boyutta dosya varmış gibi gösterip yer kapatan bir virüs vardı.

arkadaşlar dediklerinizi deneyeyim bi advanced system care yükledim ondan bi 15gb gibi bi bölüm serbest ama hala fazlalık var 50-60 gb kadar tesekkürler

arkadaşım vistada sistem geri yükleme sürekli olarak yer kaplar,o yüzden sen sistem geri yüklemeyi kapat ve göreceksin sorunun çözülecek ve harddiskinde epeyce bi yer açılacaktır.

Geri