c.ronaldo ya meydan okuyan cengaver kim?

seyyid

New member
Reaction score
0
Milli futbolcu, “Portekiz iyi bir takım. Bireysel oyuncuları olarak da çok iyiler. Onlarda Ronaldo var. Ben onunla maç yaptım. Oynadığım o maçı kazandım. Her futbolcu ezbere oyun oynamaz. Oyunun gidişatına göre oynar. Karşısında ben oynar mıyım bilemem ama futbolda her şey var. Benim görevim neyse onu uygularım. Karşımda dünyanın en iyi oyuncularından biri de olsa ben iyi konsantre olursam karşımda kim olursa olsun fark etmez. İsme değer vermem. Futbolda hiçbir zaman ne korku ne telaş yaşadım. Ben gerekli cevabı sahada göstermeyi tercih ediyorum” gibi iddialı ifadeler kullandı. Sabri, tüm Türkiye’ye selam yollayıp, “Bize inanın, bize dua edin. Avrupa Şampiyonası’na iyi bir başlangıç yapıp Türkiye’yi sokaklara dökeceğimize inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

BENİM HATAM YÜZDE 25

Milli Takım’ın başarılı futbolcusu Sabri, Galatasaray’da yaşadığı kötü günlerin sorumlusunun kendisi olmadığını söyledi. Kadro dışı kaldığı dönemde suçun sadece yüzde 25’inin kendisine ait olduğunu anlatan Sabri, “Zor günler yaşadım. Önce ciddi bir sakatlık geçirdim. Malta maçındaki sakatlık dört ayıma mal oldu. İstemediğim, hak etmediğim sorunlar yaşadım. Benim de hatalarım oldu ama karşı tarafın hatalarına bakarsak ve yüzdeye vurursak benim hatalarım onların yanında %25 kalır. Kader, kısmet diyelim. Hiçbir futbolcu böyle bir sakatlık yaşamak istemez. Ben sabrettim, çalışmaya devam ettim. Sonunda kazanan ben oldum. Fatih hocama teşekkür ederim. Bana çok güveniyor çok inanıyor. Elimden geldiği kadarıyla bu güvenini, bu inancını boşa çıkarmak istemiyorum” dedi

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=77018&cat=170&dt=2008/05/28

ilginç insan sabri sınırları zorlamış

Saçmalamayın bilmiyosunuz galiba Ronaldo 100metreyi 11 saniye civarında oşuyo biz de ise sabri dayanıklılık testini sonuncu bitirio hızda sabri ile ronaldoyu kıyasladınız ya hepinize helal olsun Ronaldo ciklet gibi çiğneyecek sabriyi

Durduracam dediyse yapar,sabri Ne de olsa Galatasaray'lı:)

Puhahahaha Saglam Sallamis :durdurun

c.ronaldo ile ümit milli de karşılaşmış olabilirler ama o günden bugüne c.ronaldo kendini inanılmaz yetiştirdi ve şu anda dünyanın en iyi futbolcusu c.ronaldo adam o kadar çok çalışıyo ki bi defa gördüm adamın vücudunda gram yağ yok hep kas c.ronaldo işte böyle bir futbolcu ama kesinlikle durdurulamaz birisi de değil şampiyonlar ligi maçlarında gördük ki onu durdurmak zor ama imkansız değil mesela karşısında gökhan gönül olsa bence durdurur sabriyi bilemiyorum sabrinin o anki performansına bağlı gerçi sabri öyle dediyse görelim bakalım durdurursa zaten bizim iyiliğimize :)

Yaf özgüvenlerinin iyi olduğu mesajını vermeye çalışmış. Yoksa tamam hızlı olmasına bişey dememde çayırda koşmuyosun ki kardeşim teknik olmadan koşmak bir işe yaramaz. Yinede hepsine güvenimiz sonsuz.

bırak sabri 1 2 güzel oynadın die götn kalktı gs de konusturma beni arda sndn daha ii yawrum

ban yemedem mesajı düzeltsen iyi olur değilse ban neymiş öğrenirsin

ben banlayamam ama banlatırım yani

Durduracam dediyse yapar,sabri Ne de olsa Galatasaray'lı:)

Harbi sende bişeyler eksik ya ronaldodan bahsediyoz dünyanın en iyi üc topcusundan briindn keske durdurabilsede bizde o macı kazansak ama cok zor gözüküyor taraftar cok destek verdi takıma antremanları baya bi kişi izledi inşALLAH biyerleri kalkamzda güzel bir şekilde dönerler

Ama sunu diyorum ronaldonun yaptıgı acıklamaları hepsi biliyor onu bildikleri halde kim olursa olsun karsısında ronaldonun onu durduramazsa yazıklar olsun

Harbi sende bişeyler eksik ya ronaldodan bahsediyoz dünyanın en iyi üc topcusundan briindn keske durdurabilsede bizde o macı kazansak ama cok zor gözüküyor taraftar cok destek verdi takıma antremanları baya bi kişi izledi inşALLAH biyerleri kalkamzda güzel bir şekilde dönerler

Ama sunu diyorum ronaldonun yaptıgı acıklamaları hepsi biliyor onu bildikleri halde kim olursa olsun karsısında ronaldonun onu durduramazsa yazıklar olsun

sabride Etten kemikten ronaldoda o gün kimin performansı iyise o top oynattırmayacaktır.karşısındakine bazı arkadaşlar konuyu alay konusu geyik haline getiriyorlar sonrada neden alıntı yapıyorsun diye söyleniyor,insan gibi yorum yazsan kimse burda sana bir şey söyleme hakkına sahip olamaz.neden alıntı yaptığımı kendine sor arkadaş

Sabri'ye kim gaz verdiyse ayarı biraz kaçırmış sanırım.Ronaldo'nun karşısında oynamadan önce Gs Sabri'yi elinden çıkarsa iyi olur.aksi taktirde patlayabilir.son şampiyonlar ligi finalinde Obi Mikel'in nasıl maymun oldugunu herkes görmüştür.şu an dünya üzerinde Ronaldo'yu kitleyecek oyuncu oldugunu düşünmüyorum

Teknikte Zekada Sabri Durduramaz RonaLdoyu...

Amaaa Süratte HızDa sabri Ronaldo dan kat kat üstün....

:durdurun :durdurun :durdurun: hhmanD :) arkadaşım senin bu yorumundan sonra futboldan anlamadıgın tescillendi :D sabri kim be yeteneksiz uyuz bi tip oyuncu bile denmez ona gitmiş dünyanın en iyisi ronaldo dan hızlı diyosun ronaldo sarbi yi alır bakkala gönderir sarbi ronaldo nun kramponu etmez hatta

Geri