CaFe HacK

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
Slm Arkadaslar Bu yolu ben Uzun zaman önce öğrendim ve hep bunu uyguluyorum BİZ ARKADASLARLA ARAMIZDA İNTERNET KAFEYİ KİTLEMEK DİORUZ SİZDE HACKLEMEK
İSTE NEYSE

YAPILACAK SEYLER:

1)UYANIKLIK YAPIP İNTERNET KAFECİYLE PEK MUHATTAP OLMAYIN VE EN ARKALARDA Bİ YERE GECİN

2)YARIM SAAT ACTIRIN

3)CTRL ALT DELETE YAPIN VE SONRAAAAA İSLEMLER BÖLÜMÜNDEN CPLUSC Yİ SONLANDIRIN

4)BUNDAN SONRA İSTERSENİZ BİR GÜN OYNAYIN KNİGT OYNAYIN CS OYNAYIN İNTERNETE GİRİN

5)Geri Programı Aktif Hale Getirmek İçin İse: C/PROGRAM FİLES/AKİNSOFT/AKİNSOFT.EXE

KAPATINCA KASAYA GİDİP YARIM SAAT PARASINI ÖDEYEBİLİRSİNİZ..

riskli bi iş lakin cafenin çok yoğun bi yer olması gerekio ya da adamın saf olması gerekio yutması için.ama yutturabilirsen güzel bi yöntem

ben bir yere yaptım çok iyi oluyor gerçekten iyi bir program

ARkadaşın Cafesinde Denicem..

Peki ya Kullandıgı Program Akinsoft un değilse ??

işte o zaman başka bir şey yazar akınsoft diye ;)

ana makinada belli olmayacak mı senin server'ı kapattığın?

Yaw bunu kalkarken tekrar açınca bilgisayara tekrar akınsoft ekranı gelio yani bilgisayar hiç kullanılmamış açılmamış gibi gorunuyo akınsoft kullananlar bilir ( mavi gorunuyo ) normalde siz kalktığınızda yeşil gorunmesi lazım siz oturmadan once mavi gorunmesi lazım Anladınıziz olayi ama yinede bi deneyin belki benim bi hatam vardır

kardesler kafeci az akıllıysa görev yöneticisini devre dışı bırakıyo zaten.. ama işten anlamıyosa acık bırakıyo bu durumda programı durdurabilirsiniz.. hatta bilgisayar acılırken görev yöneticisine hızlıca girip cpus'u kapatırsanız hesap actırmaszınız bile :)))

gorev yoneticisi açıldığında eğer işlemlerden herhangi birisine sağ tıklarsanız öyle beklio o beklerken kapatacağınız işlemi bulun ve ona sağ tıklayıp işlemi sonlandır diyin işte bukada :goz:

evet saol ayktrzgr kardeşim bu da 2. yol aolabilir

eyw. maniac_ts güsel bi yöntem bulmuşsun ;)

bence cok sopa yersınız denemeyın adam bılmıcekmı sızın ne zmn gırdıgınızı adamın kafasının karısık olması lazım dıcek arkalarda bı yerde 30dk actıran vardı o daha hesabı odemedı dıcek sora yaptıgnız ortaya cıkacak sopa yemesen bıle cafe nın ıcınde rezıl olacan ama paylasım cok guzel kalabalık mekanlarda yapılabılir...

görev yöneticiyi bloke edebilir ama program kurmayı kıtalmıyolar bazı programlar görev yöneticisinin işini yapıyo

görev yöneticiyi bloke edebilir ama program kurmayı kapatmıyolar bazı programlar görev yöneticisinin işini yapıyo

onu da siz düşünün :)

şimdi şöyle bir durum var. akınsoft u durdurduğunuzda zaten bağlantınız düşey düşer derken saadece pc de işlem yaparsınız.

Arkadaşımın kafesi var böyle yöntemleri arada deniyoruz. Akınsoft durdurulduğunda network te otomatik olarak düşüyor. yani ne cs yapabiliyorsunuz nede ağda oyun oynayabiliyorsunuz. internete erişmek için zaten akınsoft bayteleri log olarak kaydediyor. ancak network kullanılmadığından internette açılmıyor.

ancak şöyle birşey denemiştik çalışıyordu.;

Normal bir pc ye oturup ağ arkasından ana makinanın ekranını görmek basit. yönetim problem oluyor oda birkaç ms dos bilgisiyle halloluyor.
ana makinadan hesap üzerinde zaten oynama yapılabiliyor.

Buna önlem amacıyla arkadaşımın cafesinde ctrl+alt+del tuş kombinasyonunu regedit kayıtlarını yasakladık :goz:

aynen

TuRK_HaRD' Alıntı:
ana makinada belli olmayacak mı senin server'ı kapattığın?
ana makinada makina kapalı görünür cafecide 10 dk kalmaz bunu anlar başınıza iş alırsınız< denemeyin derimm

olmuyor görünmüyor işlemler menüsü saklanmış mı nee

ctrl+alt+del ile kapatabiliyorsun tabiki. ama 30dk dolunca server a bilgi gidiyor 36numaranın süredi doldu diye peki ozaman ne yapacaksınız :) adam gelecek kaldıracak sizi :)

akinsoftun son versiyonunda ctrl+alt+del imkansız otomatik işlemler menüsünü pasif yapıyor giriş engelleniyor :)

yaw arkadaşlar diyelim yarımsaat açtırdınız yarımsaat sonra serverdan uyarı geliyo zaten süresi bittidiye

Geri