CaFe HacK

not cafe plus sonlandırıldı diye ileti artik cafe sahibi ne yapar sen bilirsin
ben cafeciyim tahmin et ne yaparımm

bunun serverını kapamak ana makinede görünmeme imkanı yok zaten bu yöntem bu işten anlamayan internet cafelerde geçer arkadaş biz bir izternet cafe açtık bunu önlemini aldık kullanıcıların çoğunu yetki sınırlandırması en başta gelen yetki sınırlandırması GÖREV YÖNETİCİSİNİ devre dışı bırakmak

yani kullanıcı sadece internete girip ana makine üzerinden film,müzik dinleyebilir oyun oynayabilir ama kesinlikle sistem dosyalarını ulaşamaz bir şekilde engelledik sağlsın bir programcı arkadaş ufak bir program yazdı o etkili oldu

ama bu yöntem bence tutturma ihtimali çok zayıf

kapatsanız bile serverden o bilgisayar kapali olarak gorunur ping yollamadıgı icin..cafeci cakarsa artık sana cakar bi kac tane :D

waYyyY be foruma iLk açtığım konuLardandı bu =) hit alıo die kapamamıştı heLL :D

unuttum arkadaşLar bi soru fLn sormayın pls ...

teşekkürler güsel yöntem =)
denemk lazım bi.

- bnce :D....

şimdi şöyle bir durum var. akınsoft u durdurduğunuzda zaten bağlantınız düşey düşer derken saadece pc de işlem yaparsınız.

Arkadaşımın kafesi var böyle yöntemleri arada deniyoruz. Akınsoft durdurulduğunda network te otomatik olarak düşüyor. yani ne cs yapabiliyorsunuz nede ağda oyun oynayabiliyorsunuz. internete erişmek için zaten akınsoft bayteleri log olarak kaydediyor. ancak network kullanılmadığından internette açılmıyor.

ancak şöyle birşey denemiştik çalışıyordu.;

Normal bir pc ye oturup ağ arkasından ana makinanın ekranını görmek basit. yönetim problem oluyor oda birkaç ms dos bilgisiyle halloluyor.
ana makinadan hesap üzerinde zaten oynama yapılabiliyor.

Buna önlem amacıyla arkadaşımın cafesinde ctrl+alt+del tuş kombinasyonunu regedit kayıtlarını yasakladık :goz:
regeditten nasıl yasakladın acaba anlatman mümkünmü?

kardeş bende cafeciyim ama pc de ne yaparsan yap önemli olan server sen orda pc den cafe programınıda silsen serverde sürenin bitiğini gösterir ne uyanıklar var ama unutma o programı yapan kişi senden daha uyanık ve başarıllı söylediğin teknik hiç bir işe yaramaz daha faydalı şeyler yapmanı bekliyoruz

xd :D zaten Easy cafe akınsoft felan kurarken gorev yonetıcısını devre dısı yap var ınternet kafecılerın % 70 'i devre dısı bırakır bırakmayanlar sa Zaten acemı^dir ama senın dedıgınden baska ınternet kafe veya herhangı bı bılgısyaarı ıstedıgın kadar koruma yaparsan yap ( Arkadasların değişiyle hack' var..
Ve mutlak yanı olmama olasılıqı yoktur kendım denedım %100 Başarı... istersenız msn mi ekleyin " [email protected] "" daha detaylı anlatabılırım...

Geri