Cailou Neden Kel =) =) =)

∂αякηєѕѕ

New member
Reaction score
0
Cailou bir çizgi filim ama yakın zamanda ülkemiz de kitaplarıda satışa sunulmuş. Kanada yapımı bu çizgi film ilk olarak 1998 yılında yayına konmuş. Konusu ise 4 yaşındaki meraklı bir çocuğun annesi ve babasının yönlendirmesi ile hayatı tanıma maceralarından oluşuyor.
Göze ilk çarpan Cailou’nun saçlarının olmaması… Bu konuda internette dolaşan bir dedikodu var. O da Cailou’nun kanser hastası bir çocuk olduğu. İlk başta şaşırdım ama ufak bir araştırma ile bu durumun uydurma olduğunu gördüm.
Filmin yapımcısı ile yapılan bir röportajda kendisine Cailou’nun neden kel bir karakter olduğunu soruyorlar. Kendiside bu karakterin bir çocuk kitabından alındığını ve o çocuk kitabınında ana karakterinin kel bir bebek olduğunu ve bu kitapla örtüşmesi için Cailounun kel çizildiğini söylüyor. Zaten Cailou kelimesi de fransızcada “kel kafa” manasına geliyormuş. Yani bu ismi seçmeleride buradan geliyor. :)
Benim Cailou ile aramı soracak olursanız hemen anlatayim. :) Hemen hemen youtube’daki bütün videolarını seyrettim. “Cailou sahilde” bölümünde sandivici kumlandığı için alıp yere fırlatıyor. Orda kırıldım ben ona… :) Nimet fırlatılır mı yavrum? Biz yerde gördüğümüz ekmeği bile alıp yükseğe koyarız…Ama sahi sen Kanadalısın öyle değil mi? ;)
Ha bir de dikkatimi çeken bir noktada Cailou’nun babası işsiz sanırım. :) Hiç işe gittiğini görmedim. :durdurun

Yeğen benim adımı bilmez, bu veledin tüm sülalesini tanıyor...

ben bu kanser olduğu söylentisini duymamışım ama bende kanser olduğunu düşünüyordum :)

Geri