Call of Duty Modern Warfare 3 [TOR]

ARCHANGEL

ANGEL OF JUSTICE
Moderatör
Reaction score
0
Geliştirici: Infinity Ward
Yayımcı: Activision Blizzard
Tür: Nişan / FPS
Platform: PC / Windows
Piyasaya çıkış tarihi: World: 08 Kasım 2011
ABD: 08 Kasım 2011
Avrupa: 28 Ekim 2011
Avustralya: 08 Kasım 2011
Oyun modları: Tek / Multiplayer
Multiplayer: LAN / İnternet
Oyun dili: İNGİLİZCE

Modern Warfare 3 Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 ya da AMD Phenom X3 8750 işlemci ya da daha iyi
RAM: 2 GB
GFX: Shader 3.0 ya da daha iyisi 256 MB NVIDIA GeForce 8600GT / ATI Radeon X1950 veya daha iyi
Sonra: 9.0c veya DX
HDD: 16 GB boş sabit disk alanı

OYUN HAKKINDA BİLGİ
Call of Duty: Modern Warfare 3 (Call of Duty: MW3 olarak kısaltılır, CoD: MW3 veya basitçe MW3) yaklaşan bir first-person shooter video oyunu, şu anda Raven Yazılım geliştirme yardımcı Infinity Ward ve Sledgehammer Games tarafından geliştirilen [7] doğrudan bir devamı, 2009 Call of Duty: Modern Warfare serisinin üçüncü taksit olacak: Modern Warfare 2 ve sekizinci Call of Duty taksit. Bu, Microsoft Windows, Xbox 360, Playstation 3, [8] ve Wii, Nintendo DS için ayrı bir sürüm n-Space tarafından geliştirilmektedir [6] ile [5] Avustralya'da 8 Kasım 2011 tarihinde yayınlandı olmak için ayarlanır 17 Kasım 2011 tarihinde yayınlandı Wii versiyonu olacak [9] Japonya'da, Square Enix Altyazılı ve adlandırılan ayrı bir versiyonu ile bu taksiti idare edecek, sadece olduğu gibi Call of Duty: Black Ops. İlk olarak, 17 Kasım 2011 tarihinde bir Japon altyazılı versiyonunu piyasaya sürecek. Sonra, 22 Aralık 2011 tarihinde, bir Japon ses olarak adlandırılan sürümü yayınlayacak

Call of Duty Modern Warfare 3 STEAM READNFO

CRACK YOKTUR UYUMLU CRACK ÇIKINCA EKLENECEKTİR

LİNK 1 HF
Hotfile.com: One click file hosting: MW3.rar

LİNK 2 WU

Get MW3.rar on Wupload.com

ŞİFRE/PASSWORD ANGEL@HHPORTAL

hayırlısı (;

Denedin mi ?

iniyor sorsunsuzca ama çalışmıyor çünkü crack yok crack çıkınca çalışıcaktır yazılmış genelde de çalışıyor crackleyince beliyoruz bakalım 8 kasımda da zaten 3 büyüklerden biris gelirdi ama ben bekliyemem diyenler için paylaştım evet turgay hayırlısı dostum ; )

vayyyyyyyyyyyyyyyy be

Battlefield iyi oynattı, Call of Duty aynı şekilde bekliyorum =)

Battlefield iyi oynattı, Call of Duty aynı şekilde bekliyorum =)

Dostum bu sunumu değilde 8 kasımı bekle bence ozaman 3 büyüklerden birisi gelir şimdi bunu indirmeyinde demiyorum ama crack yok içinde crack bekliyeceksiniz

BF3 deki grafiği sesi ve oyanışı bu oyunda bekleme ama : )

Dostum bu sunumu değilde 8 kasımı bekle bence ozaman 3 büyüklerden birisi gelir şimdi bunu indirmeyinde demiyorum ama crack yok içinde crack bekliyeceksiniz

BF3 deki grafiği sesi ve oyanışı bu oyunda bekleme ama : )

Yok indirmiyorum zaten, bekliyorum ben de. Battlefield sesleri Dolby Digital olduğu için bunda beklemek yanlış olur haklısın ama yine de Call of Duty, Call of Duty'dir.. :001_smile:

Yok indirmiyorum zaten, bekliyorum ben de. Battlefield sesleri Dolby Digital olduğu için bunda beklemek yanlış olur haklısın ama yine de Call of Duty, Call of Duty'dir.. :001_smile:

Katılıyorum bende 5+1 var dolby digital de oyun stüdyo havası veriyor grafikleri şahane ama oyunu bitirince bumuydu diyorsun ki adamlarda zaten demişler SP için uğrasmadık MP için uğrastık diyor bizde korsan oynayınca zaten MP olmuyor belki ondan zevk alalmıs olabiliriz ama Call of Duty de SP de şahane oluyor MP onun için Call of Duty Call of Duty dir : )

indiriyodum yorumları görünce vaz geçtim 3 büyükler derken ne kasteddiniz anlamadım

bunu indirdim ee nasıl kurucam :) dosyaları çıkardım rar. dan ne bi install var ne bi başka bişey... ben köhnemişim iyice ya... bu arada angel senin diğer nfs yi de denedim yine rarda sorun çıktı bende... bence mc afee var ondan olabilirmi?.. kapattm ama arada bilgisayarınız risk altında falan diyor indirirken...

benim bir sorunum war bu oyunla ilgii
oyunu indirip oynadım sorun yok
single player oyunun %50bitti normalde oyun bitmemesi lazım ama oyun burdan sonra devam etmiyo en son kumarhane bastım adamla catıdan uctum oyun biti
sonra ana menüdeki
spec ops
yönlendirdi orda sunucuya baglanmaya calısıyo ama başaramıyo neden olabilir oyunu bitirmem lazım

benim bir sorunum war bu oyunla ilgii
oyunu indirip oynadım sorun yok
single player oyunun %50bitti normalde oyun bitmemesi lazım ama oyun burdan sonra devam etmiyo en son kumarhane bastım adamla catıdan uctum oyun biti
sonra ana menüdeki
spec ops
yönlendirdi orda sunucuya baglanmaya calısıyo ama başaramıyo neden olabilir oyunu bitirmem lazım

oyunun single playerinin %50si campain de , %50 si special ops ta.
o çatıdan uçup astığın adam Makarov.campain orada bitiyor maalesef .

peki
special ops ta nasıl oynayacam sunucuya baglanıyor ama bir link veriyor update diyor

bunu indirdim ee nasıl kurucam :) dosyaları çıkardım rar. dan ne bi install var ne bi başka bişey... ben köhnemişim iyice ya... bu arada angel senin diğer nfs yi de denedim yine rarda sorun çıktı bende... bence mc afee var ondan olabilirmi?.. kapattm ama arada bilgisayarınız risk altında falan diyor indirirken...

Phoenix kullanarak çıkaracaksın.

http://www.hhportal.com/hut-oyunlar/763455-call-of-duty-modern-warfare-3-a.html

burada resimli anlatımı var.

Geri