Call of Duty: World at War (Skullptura RIP)[HH UP & RS]

atakan3444

Uploader Team
Reaction score
0
000e6ac9_medium.jpeg

Call of Duty: World at War (Skullptura RIP) | 2.22 GB

Oyundan Görüntüler

000e6acc_medium.jpeg

000e6acd_medium.jpeg

000e6ad0_medium.jpeg

000e6ad1_medium.jpeg

000e6ad4_medium.jpeg

Hardware Requirements
* CPU: AMD 64 3200+ / Intel Pentium 4 3.0GHz +
* Memory: 512MB (XP) or 1GB (Vista)
* HD Space: 8GB
* Graphical Card: Nvidia 6600GT/ATI Radeon 1600XT or higher (Shader 3.0 or better) with 256MB memory

4zodq7.gif

toplam 2.22 GB

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7

Part 8

Part 9

Part 10

Part 11

Part 12

Part 13

Part 14

Part 15

Part 16

oqwshw.jpg

atakan@hackhell

hadi bakalım son 3 partıda koyarsın elinde sağlık :)

nasıl iş yapıyon ya oyun başlamıyor boşu boşuna yüklettirdin bana oyunu

indirmeyin arkadaşlar oyun yükleniyor ama başlamıyor...

konu silinsin lütfen

oyun başlıyor arkadaşım bizzat kendi sistemim oynuyorum lütfen emeğe saygı büyük ihtimalle sistemin kaldırmadığı için çalışmıyordur

solo bölümüne geliyorum oyun loading olmuyor...

yani oyun derecesini seçiyorum ondan sonra öyle kalıyor hiç bir belirti gelmiyor peki madem çalışıyo bu sorunu nasıl aşacağım...sistemle ilgili hiçbir sorun olmaz bu sitedeki bütün oyunları oynayabileck kapasitede pc ye sahibim

solo bölümüne geliyorum oyun loading olmuyor...

yani oyun derecesini seçiyorum ondan sonra öyle kalıyor hiç bir belirti gelmiyor peki madem çalışıyo bu sorunu nasıl aşacağım...sistemle ilgili hiçbir sorun olmaz bu sitedeki bütün oyunları oynayabileck kapasitede pc ye sahibim

aynı sorun bende de vardı serial den kaynaklanıyor yani güncel bir tane bulup tekrar serialini girmen gerekiyor ve cracklemen de :)

walla tam olarak bilemiyorum ama tahmin ediyorum ki ekran kartında bi problem var çünkü ben çatır çatır oynuyorum laptop ımda (p8700 2.53 ghz ati hd 4650 ekran kartı 4 gb ddr 2 gb ram) hp 1115et test ettiğim sistem oyunu upload eden arkadaş yardımcı olucaktır sana heralde bu konuda

aynı sorun bende de vardı serial den kaynaklanıyor yani güncel bir tane bulup tekrar serialini girmen gerekiyor ve cracklemen de :)

dostum çok sğl işe yaradı çalışıyor :durdurun

walla tam olarak bilemiyorum ama tahmin ediyorum ki ekran kartında bi problem var çünkü ben çatır çatır oynuyorum laptop ımda (p8700 2.53 ghz ati hd 4650 ekran kartı 4 gb ddr 2 gb ram) hp 1115et test ettiğim sistem oyunu upload eden arkadaş yardımcı olucaktır sana heralde bu konuda

ilgin için sğl hallettim teşekkürler

valla uzun zamandır indirdim bu problem yüzünden silemiyordum da. neyseki çözümü buymuş hemen deniyoruz. ve teşekkür ediyoruz :hhmanD:hhcool

Denendi Çalışıyor Teşekkürler Arkadaşlar. süper oyun he :))

Benden size tavsiye hiç cra..lemeyin xfire'dan online oynayın

slm ben oyunu indirdim ama kurulmuyor kurma işlemini ne şekilde yapabilirim izah edermisiniz. tşk. Rar dosyasını çıkarttıktan sonra bir setup (bat) dosyası var onu tılkadıktan sonra bir tuşa basın yazısı geliyor belli bir % 85 falan yükleme yapınca tekrar bir tuşa basın uyarısı geliyor bastıktan sonra silme işlemine geçiyor.

Geri