Call of Duty: World at War (Skullptura RIP)[HH UP & RS]

ya yokmu cevap veren yardımcı olacak kimse konunun sahibi ilgisiz hadi oyunu kuran arkdaşlar siz nasıl kurdunuz da oynuyorsunuz peki tşk ediyorsunuz yalandanmı tşk ler yoksa.

atakan kardeş; setup (bat) dosyası şeklinde diye belirtmiştim başka setup dosyası zaten rar içinden çıkmıyor, ondan yapılan işlemdede yükleme gerçekleşmeden silme işlemine geçiyor. linkler arızalı olmasın tüm dosyaları indirmişitim. dosyalar bozuk o zaman linklerle ilgilende kimse benim gibi boşa kota yemsin!!!!!!!!!!

indirdim umarım çalışıyordur emeğine sağlık sayende 2dvdye sığacak oyunu tek dvd boyutuyla oynayabileceğiz.sağolasın arkadaşım

arkadaslar oyunu bızzat test ettım dos ekranında klasık dosyaları cıkarmaya baslıyor sonrasında hata verıyor dosyaları cıkaramdıgını soluyor setup bın dosyasını delete ettı makınende sorun var yok ekran kartın yetmıyor gıbı bır durum soz konusu degıldır. tesekkurler

oxean kardeş tamamen katılıyorum aynen bende de öle oluyor yani oyun bozuk demektir. boşuna kota yemeyin beyler uyarı

Emeğine sağlık.
Sorunsuz çalışıyor.

solo bölümüne geliyorum oyun loading olmuyor...

yani oyun derecesini seçiyorum ondan sonra öyle kalıyor hiç bir belirti gelmiyor peki madem çalışıyo bu sorunu nasıl aşacağım...sistemle ilgili hiçbir sorun olmaz bu sitedeki bütün oyunları oynayabileck kapasitede pc ye sahibim

ayni sorun bende de olustu. uploadi yapan arkadas bu konuya bi el atmali yoksa insanlara iyilik yapayim derken kotuluk yapicak. 16part upload buyuk emek peki ya download?
suna eminim ki sistem kaynakli bi sorun degil (PhenomII 3.1ghz CPU, 9600GT 1gb GPU, 4gb RAM).
:confused1:

arkadaslar oyunu bızzat test ettım dos ekranında klasık dosyaları cıkarmaya baslıyor sonrasında hata verıyor dosyaları cıkaramdıgını soluyor setup bın dosyasını delete ettı makınende sorun var yok ekran kartın yetmıyor gıbı bır durum soz konusu degıldır. tesekkurler

kardeş bu oyunu oynamak için internetin kapalı olması lazım fişi çıkaryani ondan olmuyodur

Geri