Catia v5 Download (mühendisler için

ulan bi ecdadini sktigim de cevap versin ne yarraktan bi sitesiniz lan !! madem koyuyosunuz bu lanet linkleri biz de indiriyoruz saatlerce ugrasip o zaman sorun yasayanlara yardim edin de bi halta yarasin yaptiginiz da!! boku bokuna indirdim o kadar parti bi de limitli kotamla.. hadi biriniz verin bakim hesabini ben nasil baska biryerden indiricem o kadar dosyayi obur aya kadar??

tamam hallettim ama yukarida sarf ettigim sozler hala gecerli buraya link koyuyorsaniz onunla ilgilenmeniz gerekmektedir !!

emegine saglik indiriyorum
insallah güzeldir ellerine saglık

catia v5 r17 diyi yükledim ama crak dosyasını calıstıramıyorum yardımcı olabilirmisiniz...

bi ilgilenen yok mu?? o kadar sorun olmuş arkadaşlarda.

teşekkürler kardeşim emeğine sağlık

arkadaşlar, dosyaların hepsini indirdim. fakat kurulumu nasıl gerçekleştireceğim konusunda yardıma ihtiyacım var. bi de dosyalar sanki aynı gibi. yardımlarınızı bekliyorum. boşuna kota doldurmuş olmam inşallah...

ya arkadaşım part 8 de bir problem varda bakarmısın şimdiden teşekkürler

crack nasıl yapılıyor acaba. konuyu açmışsınız ama cevap vermiyosunuz..

EgeLeee çok teşekkürler.Bunun birde eğitim seti olsaydı varya züpper olurdu.

Teşekkürler , tasarım için çok iyi bir program.Eğitim cd'si de varmı elinde acaba ? Yanda yönlenlendirebileceğin bir..............?

Teşekkürler , tasarım için çok iyi bir program.Eğitim cd'si de varmı elinde acaba ? Yada yönlenlendirebileceğin bir site yada bir kaynak?

Geri