Cehennem Zebanisi nickli şahsı protesto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B@yb@rs

Banned
Reaction score
0
Bu kişinin görevini bilmiyorm ama canı isteyince banlama hakkı varsa ben bir daha bu foruma uğramıyacağım

Banlama işi diğer yöneticilerle görüşülüp o şekilde bağlanmadıysa ben bu arkadaşı protesto ediyorum

Oh ne ala! Nasılsa modum hemen banlıyayım.

İdam cezası bile infaz edilmeden mecliste görüşülüp eğer o yönde karar alınırsa uygulanır

Kural ihlali yapsam bile arkadaşın hemen banlama hakkı olmamalı.Diğer yöneticlerle oylama yapacak eğer o yönde karar çıkar banlıyacak.

Hem anti demokratlık yapıyorsunuz hem demokratız diye kendinizi afişe ediyorsunuz...

Kıçınız başınız ayrı oynamasın

Seninde bayramın mübarek olsun arkadaşım :)

arkadaş çoközendi sanırım ya da çokça ban yedi... küsmesin :D

Olur,Jüri Toplansın Yargılamaya Geçilsin,Deliller Sunulsun,karar Verilsin,Resmi Gazeteda Yayınlansın sonra İnfaz Edilsin :)

Kurallara Uyan Kimse Banlanmaz Kardeşim,Kimse Kimseyi Yasaklamak Hevesinde Değil Burada :D

tmm cocugun üstüne gtmeyn belliki öfkeli

Adam haksızda olsa Üst bir şahız açıklama yapması ve konunun kapanması gerekir makaranın yeri zamanı var ...

B@yb@rs Sondaki cümlen için Haketmişsin gibi görüntü çizmişsin ...

Arda abi gelir acele etmeyiin: )

Bu kişinin görevini bilmiyorm ama canı isteyince banlama hakkı varsa ben bir daha bu foruma uğramıyacağım

Banlama işi diğer yöneticilerle görüşülüp o şekilde bağlanmadıysa ben bu arkadaşı protesto ediyorum

Oh ne ala! Nasılsa modum hemen banlıyayım.

İdam cezası bile infaz edilmeden mecliste görüşülüp eğer o yönde karar alınırsa uygulanır

Kural ihlali yapsam bile arkadaşın hemen banlama hakkı olmamalı.Diğer yöneticlerle oylama yapacak eğer o yönde karar çıkar banlıyacak.

Hem anti demokratlık yapıyorsunuz hem demokratız diye kendinizi afişe ediyorsunuz...

Kıçınız başınız ayrı oynamasın

Arkadaşım sen kurala uymayı dene, bak banlanırsan itiraz et. Yani şimdi sen birini vursan,
ülkenin bütün hakimleri toplanıp oylama mı yapacak? Saçmalama bence.

Smod arkadaşların sürekli toplanmaya vakti olamaz, asosyal varlık değiller, yaşamları var. Kaldı ki yaptığın ihlal toplanmayı gerektirecekse, toplanırlar zaten ;)

Bence çık biraz hava al gel, iyi gelir.

Benim Bildiğim Kadarıyla Forum Sistemi işleyişi Farklıdır ama genel olarak Bir Yönetici o seviyeye gelinceye Kadar epey Yol Katetmiştir Gerekli Bilgi ve saygı adap vs Yani ne yapılması gerektiğini Bilir.
Forum Kurallarına uymayan Yazı içerik Resim vs vs Durumları anında Müdahale Etme Yetkisi Vardır.
O üye ye uyarı verebilir aksine bir Kural yoksa.
Keyfi olarak Ban Yaparmı Yapadabilir ispatlayamayız.
ama genel olarak Buna Başvuran yoktur.
Buna Benzer olay yaşanırsa Sorunun Pekte çözüldüğü görülmemiştir.
Ben Hakim değilim arkadaşlar Yargılayamam.
Protesto etmiyorum.

peki Zeki Mürende bizi görebilecek mi? :durdurun

Ayıp Be Yakmışıyor Böyle Sözler :D :D .. Yanlız Yaş Sınırlaması Lazım Bence Baksana.. Her Ban Yiyen Böyle Yaparsa Oo Ne işi Var Modların..=))

Ayrıca Ban Sebebin Atatürk'e Hakaret Gibi Resim'den Olmasın.. Benim Aklıma Bu Geliyor Diğerlerini Saymıyorum Bile :goz:

arkadaşlar lütfen biraz araştırıp öyle ti'ye alın belki haklı tarafları vardır.

Her Naneyi Makaraya VuranLarada Hayranım.

pekı senı neden banladı cehennem hackhell vardır bır bıldıgı acıklama yapar

Ya tamam arkadas sikayet yapmis , uste ismi gecen arkadas gerekli cevabi veroir ama diyer arkdaslar neden makara yapiyorlar hic anlayamiyorum sikayet de okadar komik degil ki sanirim arkadas moderator oldugundan da diyer yorumlar boyle oluyor ama yapicak bisey yok asil gululmesi gereken sizlersiniz gibi geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri