Cem Abİ Gene DaĞitti

KRAL REX

New member
Reaction score
0
Cem Uzan: Namussuzum fındık 8 lira olacak

GENÇ Parti Genel Başkanı Cem Uzan, Karadeniz’deki seçim turuna Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde başladı. Özel uçak ile Samsun’a gelen ve VİP yerine İç Hatlar Terminali’nden çıkış yapan Uzan, kendisini karşılayanlara dalından kopardığı fındığı gösterip, “Namuzsuzum 8 lira (YTL) olacak'' dedi.
Karadeniz’deki seçim gezisi için Samsun-Çarşamba Havaalanına özel uçak ile saat 11.00’de gelen Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, VİP yerine iç hatlar terminalinden çıkış yaptı. Uzan, yaklaşık 150 partili tarafından ‘Başbakan Uzan’ sloganıyla ve davul-zurna eşliğinde karşılandı. Daha sonra terminal bahçesindeki bir kamyonetin üzerine çıkıp, dalından kopardığı fındığı partililere gösteren Uzan, “Namussuzum 8 lira (YTL) olacak'' dedi. Aralarında üreticilerin de bulunduğu partililere iki kez aynı şekilde seslenen Uzan, daha sonra seçim otobüsüne binerek Samsun’un Çarşamba İlçesi’ne gitti. Şehir turu yapıp halkı selamlayan Uzan, otobüsten sık sık inip partililerle kucaklaştı. Bu sırada iki görevli tarafından sık sık Uzan’ın vatandaşlarla verdiği poz, polaroid fotoğraf makinasıyla görüntülendi. Ardından çekilen fotoğraf, Uzan tarafından poz verdiği kişiye hediye edildi. Çarşamba İlçesi’nde gündeme ilişkin konuşmayan Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, daha sonra Samsun’un Terme İlçesi’ne gitti. Uzan, geceyi Ordu’da geçirdikten sonra gezisini Giresun ve Trabzon’da da sürdürecek.
Bölgede şu anda fındığın kilosu 3.45 YTL'den alanıyor.

sonsiy16.jpg

MİLLİYET

namussuz zaten o doğruda fındık 8 ytl rüyasında yapar zaten bi b*k olamıcağı için sallamasyon serbest.Heralde fındığı fazla yedi azıttı gene:)

Bu adamdan iyice tırsmaya başladım namus meselesi yaptı fındığı

ordan rize'ye gider bakalım orda çayın fiyatını ne diyecek

çayın kilosunu 10 ytl den alacak

ondan sonra da kahvede bi bardak çay 5 ytl olacak

elemanla dalga gecioz ama mesela mazotta indirimi şimdi baykal da ağar da yapacaz diyo ne iş :)

deniz baykal'da cem uzan'laştı atıp tutuyor zorunlu eğitim 10 yıla çıkacak üniversitelere giriş sınavsız olacak meydanı boş buldular sallayan sallayana

ben sıradaki mesut yılmaz olacak diyorum rize'den bağımsız aday olduya anzer balının kilosu 10 ytl olacak:durdurun :durdurun :durdurun

şaka maka fındığın 4 ytl olması komik değil mi sizce de. muhalefeti kafaya alcamıza iktidarı eleştirsek bu konuda
litresi 60 kuruşa malolan mazot neden 3 ytl?

zaten namussuzun onde gideni.o kadar dolandırıcılık haberlerı cıktı hala g....u yırtıyor anlamıs deilim.fındık s.....r ette öss yi kaldır....:)

gene en namuslusu tayyeß cıqtı ulem:D:D

3 korner bi penalty olacak...gs kadıkoy de puan alacaq..f5 besiktası inonu de yeneceq..
connection,yazıldıı gibi (kınnekşın) okunacaq...
cem uzan ın imzasınna hastayım aq:D:)super cakıo.(ağzını kıriim)

yok arkadaşalar daha neler var, hamilelik 3 aya inecekmiş ha bide ramazan ayı her sene şubatta olacakmış hem günler kısa hem ay kısa,,,,

Geri