Cem Yılmaz sürprizini açıkladı

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

'Yahşi Batı'nın devamı 'Yahşi Doğu' geliyor. Hemde sürpriz bir isimle...

Cem Yılmaz, Ozan Güven, Özkan Uğur ve Zafer Algöz'ün başrolünde yer aldığı 'Yahşi Batı'nın devamı 'Yahşi Doğu' geliyor. Kadroya Uğur Yücel de katıldı...
Cem Yılmaz'ın 2009 yapımı filmi 'Yahşi Batı'nın devamı 'Yahşi Doğu'nun çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak.

Filmin güçlü oyuncu kadrosuna usta oyuncu Uğur Yücel'in de katıldığı belirtildi. 'Yahşi Batı'nın kadrosunda Cem Yılmaz dışında Ozan Güven, Demet Evgar, Zafer Algöz, Özkan Uğur gibi isimler yer almıştı.

'Yahşi Batı' 2 milyon 322 bin 826 seyirci tarafından izlenmiş ve 20 milyon lira hasılat yapmıştı.

1800'lü yılların sonunda iki Osmanlı'nın, dönemin padişahı tarafından gönderildikleri Amerika görevi sırasında başlarına gelen olayların anlatıldığı komedi filminin sonunda kahramanlar Aziz Vefa ile Lemi Galip, Amerika’yı karıştırdıktan sonra, kendilerini bu seferde Osmanlı Devleti’nden başka bir hediye götürmek üzere Çin‘de buluyorlardı.

Yani 'Yahşi Doğu' maceranın kaldığı yerden, Çin’den devam edecek.

kaynak

cem i komedide tek geçerim abi ya yine güzel şeyler izlettirecek...

Cem Yılmaz bir film yaptığında genel beklenti Gösterilerindeki performansı oluyor..Büyük beklenti ile izlenen film ne kadar "iyi" olsada ,tatmini azaltıyor..Ama şöyle bir Cem Yılmaz filmlerine bakarsak,

1 - G.O.R.A. ( Türk yapımı başka bir uzay filmi pek bilmiyorum )
2 - A.R.O.G. ( Eski çağlara ait film çeken ? )
3 - Yahşi Batı ( 80' lerde bir kaç türk filmi hatırlıyorum, Cüneyt Arkın,Sezercik,Erol Taş..)
4 - Yahşi Doğu (Müjdat Gezer , Şener Şen vardı sanırım bir tek)

Türk Filminde yapılmayaların -ya da 'daha az yapılanların' daha doğru sanırım- seneryosunu yazıp beyaz perde de karşımıza getirmesi bile bence önemli birşey..

En iyi Goraydı sonra gittikçe kalite düşmeye başladı...Ama işlediği konular bakımından farklı bir iş yaptığı doğru...

İnce Espri diyorum başka bişey demiyorum.
Herkese hitap etmiyo esprileri, gülen de gülüyo kardeşim adamın hakkını yemeyin. Cem Yılmaz' ı biraz tanıyan varsa yaptığı her filmin harika olduğunu anlar. Leman da çizerken de böyleydi herkes okuyamazdı onu.

Geri