Cemaat namaza devam etti

SyStEmPrG

Uploader Team
HH Üyesi
Reaction score
0

Cemaat namaza devam etti

fft16_mf626299.Jpeg

Bursa Nilüfer’deki Karaman Yeni Camii’nde dün saat 13.00 sıralarında cuma namazı kılınıyordu. Cemaatin arasındaki emekli Bando Albay Hurşit Yeniler (76) fenalaşıp yüz üstü yere düştü.

Hurşit Yeniler’i görenler ‘112 Acil Servis’i aradı. Gelen sağlık ekibi, emekli Bando Albay Hurşit Yeniler’in kalp krizi geçirdiğini belirledi.

EVLİ VE 3 ÇOCUKLUYDU

Emekli Bando Albay Hurşit Yeniler kurtarılamadı. Cesedin üzeri kapatıldı, cemaat ise cuma namazını kılmaya devam etti. Ceset daha sonra hastaneye götürüldü.

Cemaat namazı bitirdikten sonra camiden ayrıldı. Evli ve 3 çocuk babası emekli Bando Albay Hurşit Yeniler’in cenazesi yapılacak incelemenin ardından toprağa verilecek.

Cemaat namaza devam etti - Milliyet.com.tr

İnsan Biraz Duyarlı olur .. Tüm Müslümanlar kardeştir .. kardeşiniz Ölse Böyle mi yapardınız .. Ayıp be !

adam olmus zaten yapabilecek tek sey namaza devam edip o olen icin dua etmiktir.. bence bir sekilde o olen insanin ruhu icin iyi olmus... ALLAH dulari kabul eylesin

İnsan Biraz Duyarlı olur .. Tüm Müslümanlar kardeştir .. kardeşiniz Ölse Böyle mi yapardınız .. Ayıp be !

sence ne yapmalılardı.. chp gibi yapıp ezraili anayasa mahkemesine şikayet mi etselerdi... ya millet bu kadar islam cahili bee .... ne mutluki o adama camide olmüşş ne mutlu ki namazda olmuş.. namaz öle hemen bozulucak bi şey değil hele cemaat namazını ölüde bozmaz diride... bu basın çok adi. attıkları başlığa bakın yaa, adam oldu cemaat namaza devam etti. ne yapsın kardeşim cemaat.. şerefsizler millet acından ölüyoo bu yazıları yazan şerefsizler ristal bardakta su içior. kimsenin gıkı çıkmıyo. kahrolsun islam düşmanlarıı

sence ne yapmalılardı.. chp gibi yapıp ezraili anayasa mahkemesine şikayet mi etselerdi... ya millet bu kadar islam cahili bee .... ne mutluki o adama camide olmüşş ne mutlu ki namazda olmuş.. namaz öle hemen bozulucak bi şey değil hele cemaat namazını ölüde bozmaz diride... bu basın çok adi. attıkları başlığa bakın yaa adam oldu millet namazda ne yapsın kardeşim cemaat.. şerefsizler millet acından ölüyoo kimsenin gıkı çıkmıyo. kahrolsun islam düşmanlarıı

vay be chp ile konuyu nasıl bağdaştırdın anlayamıyorum pess ya pess

cemaat ın sanki kasten namazı bölünmek istiyor şu düşünceye bak ya

cemaat camii de yangın çıktığında bile namazını kesmedi ölmüş adama ne diye kessin

millet acından ölüyoken siz türban tartışmazı ve kürt açılımı gibi gereksiz zırvaları
yaptınız

Güzel bir günde ( Cuma ) günü , güzel bir yerde (camide) , güzel bir anda ölmüş(namazda).Allah böyle ölmeyi herkese nasip etmez , inş bizim sonumuzda hayırlı olur.

chp ye laf sölemedim konu saptırma .. particilikte yapmıyorum tek üzüldüğüm şey sanki milletin umurunda değilmiş havası verilmesi.. tabikide insan olünce yapılması gerekenler vardır ama namaz hiç bi şekilde bozulmayacağını bile bile "adam oldü cemaat namazda" başlığına bozuldum. ayıp bee

chp ye laf sölemedim konu saptırma .. particilikte yapmıyorum tek üzüldüğüm şey sanki milletin umurunda değilmiş havası verilmesi.. tabikide insan olünce yapılması gerekenler vardır ama namaz hiç bi şekilde bozulmayacağını bile bile "adam oldü cemaat namazda" başlığına bozuldum. ayıp bee

Allahım yaa

başlıkta cemaat namaz kılarken adam öldü, cemaat namazını bölmedi aynen devam etti yazmıyoki :S

chp umrumda değil ama chp ye laf söylemediğine eminmisin sen

sence ne yapmalılardı.. chp gibi yapıp ezraili anayasa mahkemesine şikayet mi etselerdi... ya millet bu kadar islam cahili bee .... ne mutluki o adama camide olmüşş ne mutlu ki namazda olmuş.. namaz öle hemen bozulucak bi şey değil hele cemaat namazını ölüde bozmaz diride... bu basın çok adi. attıkları başlığa bakın yaa, adam oldu cemaat namaza devam etti. ne yapsın kardeşim cemaat.. şerefsizler millet acından ölüyoo bu yazıları yazan şerefsizler ristal bardakta su içior. kimsenin gıkı çıkmıyo. kahrolsun islam düşmanlarıı

bu ne perhiz ne lahana turşusudur yaa

Başlık çok saçma olmuş bencede.

SyStEmPrG Nickli Üyeden Alıntı
kaynak böyle ben kasten bi başlık yazmadım yazmadım

anladım zaten bende lafımı sana söylememiştim :)

bende öle diyom ama adam illa laf yetiştirecem diye zorluyo kendini .

başlık ayar ediyo kardeşimmmm

SyStEmPrG Nickli Üyeden Alıntı
kaynak böyle ben kasten bi başlık yazmadım yazmadım

bende öle diyom ama adam illa laf yetiştirecem diye zorluyo kendini .

başlık ayar ediyo kardeşimmmm

sana laf sokuşturmakla uğraşmam gerekenleri zaten söyledim sana

anladım zaten bende lafımı sana söylememiştim :)

biliyorum ama başlık konusunda baya bi akresif davranıyor birileri sanki başlıkta

cemaat namaz kılarken adam öldü, cemaat namazını bölmedi aynen devam etti yazıyor

ya ne sünger adamsın valla adam bi laf söledi ben ona yazdım uzattıkça uzatıyonn .. maydanozdan da kötüsün yeter çıktım ben cvp yazma mümkünsee

böyle cemaatin allah cezasını versin.. belki adam ilk müdahale ile kurtarılacak, bu ne biçim zihniyet yaa!

Ne kadar degisik insanlar var bu olaydan chp yi cikarabiliyor.

Vallahi aklima sukurler olsun boyle aptalliklar yapmiyorum :D

Lan Adam Ol Sen kime İslam Düşmanı diosun lan ! Ben Düşüncemi yazdım .. En azından Cenaze Gidene kadar bekleselerdi Sonra Namazlarını kılsalardı .. Bilip Bilmeden B.k Atma

Lan Adam Ol Sen kime İslam Düşmanı diosun lan ! Ben Düşüncemi yazdım .. En azından Cenaze Gidene kadar bekleselerdi Sonra Namazlarını kılsalardı .. Bilip Bilmeden B.k Atma

olur beklesinler... be namaz:s

konuşma tarzından nasıl bi insan olduğun belli..

Senin Nasıl Bir İnsan olmadığın Attığın İftiradan Belli Ahlaksız Herif Gelip Burda Din Dersi Vereceğine Dinde İftira Atmanın günah olduğunu Bil öyLe geL :goz:

bana baq lan ecnebi lafını öle bi sokarım ki, sanayağı yaparım seni... bozma ağzımı....
eğer ki ölen İNSAN can çekişseydi lafına katılırdım.. ÖLMÜŞ LAN ÖLMÜŞŞ .. CUMA NAMAZINI BOZMAK İSTEYENLER İŞTE SENİN GİBİLER..senin gibi adi insanlar hayatında namaz kılmamıştır, bide namaz savunucusu kesilirsinz.. ben şuna inanıyorum ki burda sen gibiler çok, ben gibilere de yer yok...

BİR YERDE KÜÇÜK İNSANLARIN GÖLGELERİ BÜYÜYORSA, ORDA GÜNEŞ BATIYOR DEMEKTİR.

Geri