Cemaat namaza devam etti

Tamam Senin Gibi İnsan kırması Adamlarla İşim yok .. Seviyenden ne mal olduğun Belli .. kendine İyi Bak beLki Biraz zekan gelişir.. VE Ayrıca Şunu da Söyleyeyim Senin Gibi İslam hakkında Fazla Bilgisi Olmayıp da Samuray kesilen Ahmaklardan da Çok şey Bilirim ve Emin Ol Senden daha çok ibadet etmişimdir :goz:

Allah herkese böyle ölüm nasip etsin.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Cuma Günü Cuma namazında vefat etmek herkese nasip olmaz.
Cemaatin namaza devam etmesi ile ilgili yorum yapmıyorum.siz çok güzel tartışıyorsunuz.ben sizi izlemekle yetineceğim.

cemaat namaza devam etmemeliydi.hepsi adamın başına toplanıp onu öle beklemelilerdi.o kadar adamı görünce belki dirilirdi.Millet yapacagını yapmış 112 acil servisi aramış gerisi cemaatin işimi ? daha napsınlar.Kardeşimiz olsa öle yapmaz mışız.Dogru yapamayız ama bu durumda da cemaatin yapacagı bişey yok ancak dua etmek var.onu da yapmışlardır zaten.

cemaat namaza devam etmemeliydi.hepsi adamın başına toplanıp onu öle beklemelilerdi.o kadar adamı görünce belki dirilirdi.millet yapacagını yapmış 112 acil servisi aramış gerisi cemaatin işimi ? Daha napsınlar.kardeşimiz olsa öle yapmaz mışız.dogru yapamayız ama bu durumda da cemaatin yapacagı bişey yok ancak dua etmek var.onu da yapmışlardır zaten.

ağzına sağlık kardeşim

Alllah herkese boyle bir olum nasıp etsin.cemaatin olayıona gelıncede bence doğru olanı yapmıslar.

herkesin kendine göre bir doğrusu vardır . saygı duymak gerekir. katılmayabılırsın amam bunu uygun bir uslupla dile getirmelisin hakaret ederek deil..

Abi CHP ile bagdastırann arkadasa helal olsun :D Sonra bir de ben ole bişi demedim dedigi için bir daha helal olsun :D Bir de bu kadar seyin ustune cahil dedigi için bahtı yar olsun :D :D

bilmeyen sorsun öğrensin namazda imam dahi ölse yerine geçer namaza devam edersin namazını bozmazsın..... :001_unsure:

Halkimiz o kadar bağlıki islamin sartlarina isine geleni soyluyor tabiki o anki duruma gore degisir adam olmemis kriz geciriyo olsaydi eger yaptiklari ayip olurdu ama ölmüş yaptiklari (namaza devam ettikleri) doğru ama buradaki olayi değişik kelimelerle cahilce baska yonlere ceken arkadaslar demiyorum arkadas var. tamam o kadar bağlısın bi arkadasa da ornek veriyorum okursa anlar. babanla veya kardesinle yan yana namaz kılıyosun bi tane ecnebi kafayi siyirmis gelmis yanindakine bicagi saplamis (baban - kardesin veya din kardesin) sen namazina devam edermisin. ulen o kadar bağlıyım dinime yanimdakini kesseler namazimi bozmam dermisin. vicdani bisiydir bunlar bunlari kendi kafana gore cozumleyip chpye laf atmakla olmaz. belliki adamin ölmesini bile siyaset yapiyosun asker ya bu adam. vtani korumuyolarya bizim vatan evlatlarimiz. dönüp bakmasinlar bile ne oluyo ne bitiyo diye. o askerler olmasaydi sen musluman olarak doğarmiydin. annen baban belli olurmuydu düşünme. bide dam ustunde saksagan vur beline kazmayi der gibi tayyip usulu bi deyiş yazmis al asil sana gelsin

BİR YERDE KÜÇÜK İNSANLARIN GÖLGELERİ BÜYÜYORSA, ORDA GÜNEŞ BATIYOR DEMEKTİR.

Allah rahmet etsin ... En güzel yerde ve en güzel anda emaneti teslim etsin....
Mevla herkese böyle ölüm nasip etsin

kisisel olarak din devlet islerine karismam hic bir zaman diyecegim tek sey mekani cennet olsun Allah nur icinde yatirsin.....

Arkadaşlar! ilmihal kitaplarında,namazda imam dahi ölse cemaatten hemen imamın ardındaki bir adım öne çıkar ve namaza devam eder. bnu ben söylemiyorum. bunu bizzat Atatürk ün talimatıyla tefsir yazan Elmamlılı hamdi yazır ın kitaplarında da bulabilirsiniz.
Milliyetin yazısına gelince; eğer böyle bir olayda cemaat 112 yi çağırmışsa ve 112 nin müdahalesi sonucu askerimizin vefaat ettiği tespit edilmişse 112 servisinin o meftayı oradan almadan gitme ihtimali var mı?
yani bu resim, mefta alınmadan birkaç saniye önce çekilmiş olabilir ve daha 112 servisi oradadır. ama resme baktığınızda sanki adam orada yalnız bırakılmış ve kimse onu görmüyormuş gibi bir izlenim uyandırılmış.
yani açıkçası delinin birii(milliyet) kuyuya taşı atıyor ve kırk akıllı(sizler ve ben) taşı çıkarmaya çalışıyoruz.

yani dini büyüklerimiz bu konu hakkında ne diyor. İslamın bu noktdaki duruşu ne ve ne yapılmalıdır bunu bir öğrenmek lazım. yani cemaat iyi mi yanlış mı yapmış bir bilen söylesin. burada din üzerinde herkes kendine göre söylüyor. pekala İslam ne diyor?

Mevlam neylerse güzel eyler :]
ne işle mesgul olursan hayatta,o iş uzerınde can verirsin Allah'a
bukadar basit

Helal olsun tüm yorum yapan arkadaşlara.Milliyet istedi sizde yaptınız yorumunuzu.Böyle başlığın adı RANT ve bölücülüktür başka birşey değildir.Hele buna inanan kardeşlerime daha çok üzülüyorum ki resme iyi bakmadan inanmışlar.Medyanın gücü budur işte.Bir haber yap karışsın ortalık.Çamur at izi kalsın vs.Naaş siyah torbada yani 112 oraya gelmiş.Torbaya almış.Demekki Poliste orda.Daha fazlası ne olaki ??

Din kendi içinde ilimlerden oluşur.Eğer bu ilimlerle uzak yakın ilgin ve bilgin yoksa yorumlama bu tür şeyleri.Allah'tan rahmet dile.Olsun bitsin.Ne haberi basan kazansın nede biz kaybedelim.Dünyadaki en kötü düşman cehalettir.
Saygılarımla.

NOT:YORUM YAZAN ARKADAŞLAR SÖZÜM HERKESE DEĞİL ANLAYAN ANLAMIŞTIR.

Geri