Herkes ne istiyosa ona inanır.Siz evrim geçirmiş olan bi maymun olduğunuza hala inanıyorsanız o sizin seçiminiz.Sonuçta senin dinin sana benim dinim bana..
cennetin var olduğu ne kadar kesin ki cinsellik de var dielim?
Hani Bazı KavramLar Vardı, Üzerinden Geyik YapıLamaz, DaLga GeçiLmez, Espiri Konusu YapıLamayacak herkesce Hassasiyet GösteriLmesi Gereken....
Hani KaynakLa Bire Bir VeriLse BiLe, Kaynaktaki Densize UyuLamaması Gerektiğinizi SöyLediğiniz ve Tepki GösteriLen KavramLar Vardı....
Burası Geyik Mizah BaşLığıda Benmi Göremedim, GünceLin KuraLLarı Ne Zaman DeğiştirLdi. [Yaw Bu Newwavede kafasına Göre KuraL Değiştiriyo]
KonuLarda AşağıLayıcı, Tahrik Edici, KonuLarı SuLandırmaya YöneLik Mesaj AtıLamaz Diye Bir KuraLLar SiLsiLesi vardı. Hani herseferinde hatırLatıLan KuraLLar Ne Zaman Değişti.
Adam BiLdiğini SöyLemiş, Sen Aksini BiLiyorsan SöyLe, Fikrin Varsa Beyan Et. Doğrusu Şudur De. Kaynağıda Budur De. Veya KatıLmıyorum De. Cennet Bir ÖdüLdür. neyin ÖdüLü, ALLah'a KuLLuk Etmenin Ödülü. Bunda Geyik OLur mu?
Yazmadım Bu Kadar Süre, İLim Sahibi OLan Yazsın, MiLLet AydınLansın Diye. BiLiyorsan Konuş ALim SansınLar, Bilmiyorsan Sus Adam SansınLar...