Cennette Cinsellik VAR MI ?

Herkes ne istiyosa ona inanır.Siz evrim geçirmiş olan bi maymun olduğunuza hala inanıyorsanız o sizin seçiminiz.Sonuçta senin dinin sana benim dinim bana..

cennetin var olduğu ne kadar kesin ki cinsellik de var dielim?

bende sana şu tespitle yaklaşayım...
yoksa problem yok hayatımızın bazı kısımlarından çalmış oluruz..
oruç tutarak aç kalmış oluruz ..
namaz kılarak spor yapmış oluruz..

peki cennet ve cehennem ya varsa !!!!!!

o zaman da biraz sen düşün:goz:

İnsanları şirke yönelmek için neler yapıyor bu hoca neler.

darwin teoriyi attığından beri trilyonlarca ara geçiş fosili bulunması gerekiyodu 1 tane bile yok.2-3 tane insan-goril karışımı iskelet ile 3-5 kişiyi kandırdılar ama sonra foyoları ortaya çıktı.Allah aşkına hala bu teoriye inanan varmı biraz mantıklı düşünelim lütfen bu teori ortaya atıldığında bilimin B si yoktu mikroskop bile yoktu hücreye içi su dolu top diyolardı:D

Hani Bazı KavramLar Vardı, Üzerinden Geyik YapıLamaz, DaLga GeçiLmez, Espiri Konusu YapıLamayacak herkesce Hassasiyet GösteriLmesi Gereken....

Hani KaynakLa Bire Bir VeriLse BiLe, Kaynaktaki Densize UyuLamaması Gerektiğinizi SöyLediğiniz ve Tepki GösteriLen KavramLar Vardı....

Burası Geyik Mizah BaşLığıda Benmi Göremedim, GünceLin KuraLLarı Ne Zaman DeğiştirLdi. [Yaw Bu Newwavede kafasına Göre KuraL Değiştiriyo:) ]

KonuLarda AşağıLayıcı, Tahrik Edici, KonuLarı SuLandırmaya YöneLik Mesaj AtıLamaz Diye Bir KuraLLar SiLsiLesi vardı. Hani herseferinde hatırLatıLan KuraLLar Ne Zaman Değişti.

Adam BiLdiğini SöyLemiş, Sen Aksini BiLiyorsan SöyLe, Fikrin Varsa Beyan Et. Doğrusu Şudur De. Kaynağıda Budur De. Veya KatıLmıyorum De. Cennet Bir ÖdüLdür. neyin ÖdüLü, ALLah'a KuLLuk Etmenin Ödülü. Bunda Geyik OLur mu?

Yazmadım Bu Kadar Süre, İLim Sahibi OLan Yazsın, MiLLet AydınLansın Diye. BiLiyorsan Konuş ALim SansınLar, Bilmiyorsan Sus Adam SansınLar...​

Tebrikler birader, tam hislerimi dökmüşsün. Cahiliye döneminde bile mukaddesatla bu kadar matrak geçildiğine dair kıssalar görmedim. Tartışmanın da bir edebi olmalı gerek diye düşünüyorum ve artık bu konu çok geç kalınmış olması bir yana kapatılmalı diye düşünüyorum. Newwave, lütfen kapatır mısın konuyu...

Evrim konusunun yeri burası değil.
Salak bir hocada ne tartışmalar alevleniyor görün.
bizi birbirimize düşürüyorlar uyanın.

''Cennette cinsellik varmi?'' sadece seks yapmayi düsünen ve sadece onun icin cennete gitmek isteyenlerin gennellikle sordugu sorudur bu....

zaten cennete gitme amacımız da hurilerle alem yapmak. gerisi yalan......

cübbeli denen zat: İzmit depreminden sonra "fuhuş yuvaları yıkıldı" diye bir açıklama yapmıştı. gelin görün ki ilahi adalet cübbelinin izmitteki dergahı da yıkıldı depremde.

böyle bir adam cennette gitse ne olur gitmese ne olur.

Kendi sınırlı aklımızla sınırsızı düşündüğümüzde karşımıza böyle sorunlar çıkıyor. acaba cennetteki lezzetlerin yanında cinsellik ne derecede olur onu bilemeyiz tabi cennette cinsellik varsa.
ayrica açık bir delil olmayan konularda herkes kendine göre bir içtihatta bulunuyor.

bu dünyayı böyle güzel ve sistemli yaratan Rabbimizin bize öbür tarafta vereceği nimetleri kestiremiyorum

Geçen boşalmakla ilgili birşeyde söylüyordu:D

Uyarı

Arkadaşlar lütfen seviyemize ve kullandığımız kelimelere dikkat edelim.

bu şahsın ALLAH 1 dediğinden başka sözü kale alınmaz

kendisi sex ile çok alakalı adta uçkurugunun dikine giden bir şahsiyet

fazla önemsenmemesi gerekir

Cübbeliye kaç huri verilcek acep.

Geri