cep. tel no bulma

Cakiin

New member
Reaction score
0
öncelikle mesajı yanlış yere açtıysan sayın moderatörümden özür dilerim...umarım dofggru yerdir...

arkadaşlar bir yerde duymuştum...gerçek mi degilmi diye sizlere sorayım dedim...

sorrum şu= cep tel numrasını son (0 5xx xxx xx xx) son 4 rakamını bilmem kaça bölüp bilmem kaça çarpıp bişiyler yapılarak ondan önceki 3 rakam bulunuyormuş (0 5xx xxx xx xx ) böyle birşey varmıdır...varsa nasıl yapılıyor...yani kaça çarplıp kaça bölünüyor...

iyi forumlar saygılar :eek: :eek: :eek:

Abi naaptın sen yaww:) Algoritmasını çözersen bütün numaralara ulaşabilirsin ama algoritma da ööle basit bişi değil ve elindeki basit bilgisayarlarlarla yapamazsın bunu.Mesela cepte kaç numara var 0543 111 11 11 yani bu da demek oluyor ki 9999999 * 9999999 adet farklı kombinasyon demek...

Arkadaşım sen yanlış duymuşsun galiba :eek:
Son 4 rakama göre 3 rakam bulmak için sabit bir
formül yoktur...

walla ben duydum sadece böle bişiy var diye idda etmiyorum.olup olmadıgı hakkında bilgim yok sadece varmıdır diye sordum...ama duydugum yer iddaalı konuşuyo walla oluyo felan diyor hatta denemişler çıkmış yani...ama arkdaş unutmuş söylemişlerde böle giderse o adamı ben bulup soracagım...nasıl oluyo bilader diye hehe hehe

cevabı bulan kişi kriptoloji uzmanıdır kesin

SEPTAGH' Alıntı:
Abi naaptın sen yaww:) Algoritmasını çözersen bütün numaralara ulaşabilirsin ama algoritma da ööle basit bişi değil ve elindeki basit bilgisayarlarlarla yapamazsın bunu.Mesela cepte kaç numara var 0543 111 11 11 yani bu da demek oluyor ki 9999999 * 9999999 adet farklı kombinasyon demek...

katılıyorum dersem ne olur hocam ... :)

katılıyorum bu sekılde bence ımkansız .

Kardeş Bunu Bilmek Bize ne Kazandırır Anlamadım. Atmasyon olmuş Biraz Bu işin Formulü ve Mantığa Dayanan Yanı yok...

Ama İstersen Ben Sana Bir Formül Yazayım...

El Cevap : Telefon Numarasının Sonu 0 5xx xxx 9999 (tamamen atmasyon ) son 4 Rakamı 11 Bölüyoruz ve sonuçu buluyoruz yani 909

Telefon numaramız 0 5xx 909 9999 olmuş oluyor... Yalnız İtiraf edeyim Tutarlı bir formül değil... ( Sadece tez )

Diyecek siniz ki Son 4 Rakam 0 5xx xxx 0001 ise ne olacak yine 11 böleceğiz çıkan sonucun her seferinde son 3 rakam bizim bulmak istediğimiz rakamdır... Yani 0001 / 11 = 0.090909090909 yani Tel no : 0 5xx 909 0001

Not : Son Dört Rakam 11 Bölününce Küsüratlı Çıkarsa Yukarıya En Yakın Rakama Yuvarlıyoruz..

Örnek : x 5xx xxx 7889 / 11 = 717,18 çıkar biz bunu 718 Yuvarlarız.. Yani x 5xx 718 7889 olur...

dark kasma abi kendini olur şey değil bu.Hadi oldu iyelim bunu eldeki 2 miyarlık bilgisayarlarla yapamazsın kaldı ki telsim,turkcell bukadar salak değiller :)Ama formül harbiden mantıklı .Algoritması sağlam.

coşma olmm aklıana mukayyet ol .Daha çok işimiz var seninle;)Daha md5 kıran bi formül yapacaz seninle az bekle bi taşınayım ozaman halledicez...;)

xxx yy zz -> yy zz ile algoritmanızı uyguladıgınızda, xxx cıkıyorsa,

aaa yy zz şeklinde bir numara olmaz ;)

tartısılcak, düşünülecek bişey bile değil bence. olmasına ihtimal verilen algoritmaya göre, son 4 numarası aynı olan butun numaralar aynıdır.

saolun beyler vaktinizi aldım.ilgilendiginiz için...ama ben bunu bir arkadaşımdan duydum dogrulugunu araştırıyorum o arkdaşta bir polisten duymuş...bizim arkadaşa söylemiş ama bizimki gelesiye unutmuş..ben onu bulup ögrenecem eger böyle bişiy varsa formulü felan yazarım buraya...iyi forumlar...

son 4 rakamı xxxx oLan aynı operatöre baqLı birden fazLa numara oLmaması anLamına qeLir bu ki aynı son 4 haneye sahip birden fazLa numara buLunabiLiyor...anlamadıqım bir nokta da $u : eqer uyquLama arkada$ın beLirttiqi qibi oLsaydı aboneLere veriLecek numaraLar kısıtLı oLacaktı...sanırım poLisin nöbet bekLerken can sıkıntısına uydurduqu bi aLqoritma :D

hehe olmaz arkım e basıtınden son rakımı 0000 olsun hehe var demı ole numara vardır çarp bol al sana 3 sıfır e benım numaram ne dıcen 0532 000 0000 hehe esasında olsaymıs guzel olurmus ne guzel numar a demı

imkansız değil,mümkün değil :):):):)

Geri