Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
yok malesef tekrar kontrol ettim ama aynı. neyse gerçekten çok teşekkürler senide uğraştırdım kusura bakma. kolay gelsin. iyi forumlar:))))

benım samsung sgh_x200 modelı teleım var ama gercek ses yulemek ıstıyorum nerden ve nasıl yuklıyebıırım bıde kızıl otesı var bılgısayara kızıl otesı parcası aldımama olmadı nasıl kullanabılırım acep yardım olabılırsen sevınırım

Slm Bende de 6280 var bu telefonlar symbian değil sadece java oyunlar yüklenebiliyor sanırım

bu sorunu hiçbi frumda bulamadım ya en araştıramadım yada kimsede çıkmadı arkadaşlar çalıtığım yerde 3 kişide 6630 var 1 kişide 6670 var bende de 6680 var 6630 olan 2 kişi mesaj yazarken türkçe karakter kullanıyor ve karakter sayıları normal olarak bi tanedüşüyor ama öteki 6630 ,6670 ve bendeki 6680 de ş,İ,ç,ğ harflerini kullanınca 70 karakter birden falan düşüyor bu işin oluru nedir neden 2 tane 6630 da olurken diğerinde olmuyor sfarklı acaba sürümlerini nereden öğrenebilriz lütfen yardım edin

f-secure yardım

6630 kullanıyorum f-secure telefondan kaldıramıyorum yardım edebilirmisiniz.:(

v3 ile v3i arasında görüntü farkı var v3i de blutut:) ve çarj:) işaretleri ekranınyanında siyahın arkasına gizlenmiş aktif olduğunda yanıyor... bende aldım 2 gün önce çok memnunum fakat nasıl uygulama yukleniyor hala beceremedim banada bir yardımcı olursanız sevinirim...

nokia 9860 s

benim bi nokia 9860 s var , ben bunu bi türlü güncellemeyi başaramadım , allem ettim kallem ettim olmadı

zerhoş herhalde.... kafa 1 milyon olmuş....
arkadaşım öyle msj yazacağına teşekür et olur mu?

3650 yi pc suite ile bağlayamıyorum

arkadaşlar 3650 marka telefonumu bluetooth yardımıyla bilgisayara bağlayamıyorum(pc suite ile) normalde bluetoothun kendi programıyla pro,esim,video vs.. şeyler yollayabiliyorum ama pc suiteyi kurdum bilgisayara bağlamayamadım bir türlü cihazı görmüyor lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler:eek: :eek:

3230 ile ilgili...

arkadaşlar bildiğiniz üzere nokia 3230 un telefon hafızası 6 mb. bunun 2 mb ını yüklü olan oyunlar kullanıyor.fexplorer programı ile bu oyunları silsek telefonun sistemine bir zarar gelirmi? yada bu oyunlar başka bir şekildemi silinebilir???

ben sildim telefon çöktü Fxplorer de oldu. yine aynı model SMART FİLE MAN dada sildim çöktü

siLme ßence teLefon hafıZasını haFıza Kartına aktaran programLar vaR onLardan KuLLan..

Geri