::.::cep telefonları için çok güzel mesajlar ::.::

Gargamel

New member
Reaction score
0
Bayram Mesajları (SMS)

**Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

**Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

**En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

**Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.
**Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

**Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için.Bayramınız kutlu olsun.

**Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun,Bayramınız mübarek olsun.

**Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm.Bayramın mübarek olsun.

**Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

**Bir damla ümit serpilsin yüreğine, bir damla mutluluk dolsun günlerine , binbir duan kabül ve Bayramın Kutlu Olsun

**Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramın Kutlu Olsun

**Bizim hayatımızda nehirler vardır, köpüklerinde umutlarımızı yüzdürdüğümüz ve bizim ömrümüzde güzel insanlar vardır, görünmeyince ölesiye özlediğimiz Bayramın Kutlu Olsun

**Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

**Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

**Bu değerli Kurban Bayramı.nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

**Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

****Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum... İyi bayramlar!

**Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

**Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek, sevap niyetiyle etler dağıtalacakherkese.. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...

**Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

**Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...

Özür Mesajları (SMS)

**Özür dilerim seni aramadığım için. Özür dilerim sensiz gitmek zorunda kaldığım için... Özür dilerim seni orda beklettiğim için... Yaptığım her yanlış için özür dilerim.

**Merhaba, öncelikle sizden özür dilemek istiyorum. Çünkü; bugün olanlar hiç kimsenin kolayca kabul edemeyeceği şeylerdi. Ancak size karşı duygularım çok yoğun ve sizinle sıkça görüşmek isteğindeyim... Eğer özürlerimi kabul eder ve bana bir şans daha verirseniz, lütfen olumlu bir mesaj gönderin!

**Benim için çok anlamlısın öyle ki senin bendeki yerin bu satırları yazmama sebep oluyor. Kabul edilemeyecek bir şeydi belki yaptığım ama sen de biliyorsun ki her insan hata yapar ve senden bir kereliğine olsun beni affetmeni diliyorum. Kalbindeki yerimi yitirdiysem, beni affetmeni bekleyemem. Ama tekrar düşünmen için kendine fırsat vermeni istiyorum. Yine eski günlerdeki gibi olalım sevgilim. Seni çok seviyorum.

**Bu sms ile bir de öpücük yolluyorum sana özürlerimi kabul edip, beni affetmen için... Sen o kadar değerlisin ki benim için, sensiz bir hayat düşünemiyorum sevgilim... Affet beni olur mu? Aşkım, her şeyim!

**Beyaz bir güvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte. Bu bir barış mesajı! Tüm kırgınlıkları yok etsin ve sen özürlerimi kabul et diye.. Bu mesaj sana ne mi söylüyor? Dinle, diyor ki: "Kırdım seni ama inan çok üzgünüm. Bugün için özür dilerim. İstediğim tek şey beni affetmen ve yine eski gibi olmamız. Seni seviyorum!"

**Özür dilemenin bir asillik olduğunu düşünüyor ve bugün buluşmaya gelmediğim için özür diliyorum senden. İnan bana elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim ve seni de arayamadım... Üzgünüm canım. Telafi edeceğime söz veriyorum!

**Senden özür dilemek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Buluşmak ve konuşmak isteğimi söylesem bana bu şansı tanır mısın?

**Sağa dönüyorum olmuyor? Sola dönüyorum olmuyor? Yok nafile uyku tutmuyor çünkü aklım sende ve bugünkü kavgamızda... Tüm kalbimle özür diliyorum. Seni seviyorum?

**Bu çok ciddi bir mesajdır, içeriği kalbimin en derin köşesinden geliyor? ÖZÜR DİLERİM!!!

**Ben bu özür işlerinde hiçbir zaman iyi olamadım ancak seni o kadar seviyorum ki? onun için? Özür dilerim canım!

**Günlerdir özrümü kabul etmen için mesaj yolluyorum... Lütfen, lütfen artık olumlu bir yanıt ver de içimdeki sıkıntıyı hafiflet? Tekrar yazıyorum.. Özür dilerim tüm olanlar için... Gerçekten çok üzgünüm? Sana olan aşkımdan kuşku duymamalısın, seni sevmiyor sana tapıyorum. N?olur beni affettiğini söyle?

**Sözlerinden belli, kırmışım seni bilmeden... Bir öpücük versem, sarılsam, özür dilesem affeder misin beni?

**Mesajım yüreğimin en derin köşesinden geliyor? Bu nedenle şaka mı yapıyor diye düşünme sevdiğim? Kırgınlıklar kalksın istiyorum biriciğim. Özürlerimi kabul et!

**Özür dilemenin bir asillik olduğunu düşünüyor ve bugün buluşmaya gelmediğim için özür diliyorum senden. İnan bana elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim?

**Yaptığım hatadan dolayı özür diler, bundan sonra böyle bir hatanın tekrar etmeyeceğine bildirerek, özürlerimin kabul edilmesini temenni ederim. Saygılarımla?

Genel Mesajlar (SMS)

**Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice

**Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonra terket dediler

**Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden yüzündeki anlık tebessümü tüm saatleri durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun artık sigarayı üç pakete çıkardım olsun gözüm olsun ne olacaksa olsun.

**Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak...

**Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun.....

**Sen uykusuzluk nedir bilir misin?Gece ıslak yastığına başını koymak,"yarın ne olacak diye"korkuyla uyumaya çalışmak.Sen geceleri yalnızlıktan ağlamak nedir bilir misin?

**Dertlerimizi avutan akıl ve hikmettir. O engin denizlerin ötesindeki yerler değil.

**İnan senin yanında sanki birbirimizden çok uzaktaymışız gibi geliyor bana.Yalnızlığımı seviyorum çünkü ancak o zaman seni yanımda hissediyorum.

**Uykudan uyandığına pişman eden dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten çıldırtan tatlı bir rüyasın sen...

**bir damla gözyaşın olmak isterdim yanaklarından süzülüp dudaklarından ÖPMEK İÇİN...

**Sevgisiz Bir Hayat Oksijensiz Bir Nefes Almaya Benzer.Sevgisiz Bir Yaşam Kuru Bir Çölde Cayır Cayır Yanmaya Benzer.Aşksız Bir Direnişte Umutsuzca Direnmeye Benzer..

**Kimi rüyalar görülmeye değer kimi ise yaşanmaya<br>sen benim gördüğüm ve bitmesin diye yaşattığım<br>en tatlı gerçek rüyamsın...

**Rüzgarın keman çaldığı, yağmurun c***** vurduğu ve sen yatağına uzanıp keşke dediğin herşey seninle olsun BİRTANEM sen benim BİRTANEM gönlümde efsanemsin...

**Nasılki Gökyüzü Yıldızsız Deniz Dalgasız Toprak Susuz Olamıyorsa Bende Sensiz Olamıyorum BİTANEM !!

**Topraklardan kalem; ağaçlardan kağıt yaptım üzerlerine milyonlarca kez SENİ SEVİYORUM yazdım.Ama yanılmışım.Ben seni sevmedim, sana taptım biricik AŞKIM.

**Sevgi sevilen kişiye sunulan bir armağandır kabul edilmesi ya da geri çevrilmesi önemli değil önemli olan sevginin sunulmuş olmasıdır.

**Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne güneşini sakın söndürme, umut yoksa yarınlar uzak kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dünyada...

**Tatlı biri var sevilmeye değer, güzel biri var görülmeye değer, iyi dostlar var özlenmeye değer, ama biri varki can vermeye değer!

**Bir sevgi var içim lekesiz tertemiz, Bir özlem var içimde uçsuz bucaksız,Bir duygu var içimde dalsız budaksız, Birde sen varsın içimde unutulması imkansız...

**Tutki ben bir yağmur damlasıyım toprağa düştümmü dağılırım, Düşünki ben bir kar tanesiyim suya değdiğim anda eririm, Anlaki sen benim canımsın seni kaybettimmi Ölürüm...

**Ne seni unutacak kadar zaman geçecek..ne de geçen zaman seni unutmaya yetecek..bırakıp gittim diye unuttum sanma...zaman alışmayı öğretir unutmayı ASLA

**Kahvaltı hazırladım sanada gönderiyorum, umut dolu omlet haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun?

**Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.

Kandil Mesajları (SMS)

**Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

**Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Hayırlı kandiller!

**Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

**Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

*Allah'a kulsun, zülmetler içinde parlayan nursun, senin gibi hakikatlı dostun, kandılın mübarek olsun.

*Bu mübarek günlerimizde mü-min kullara, özel ve vazgeçilmez dostlara ailecek dualarımızı ve sevgilerimizi gönderiyoruz. Kandiliniz kutlu olsun.

*Umutlarımız gerçek mutluluklarımız daim kandiliniz mübarek olsun.

*Bugün kalbinize huzur, sofranıza bereket, üzerinize sıhhat serpilsin. Kandiliniz mübarek olsun.

*Barış ve sevginin birleştiği, dostlukların daha çok büyüdüğü, hüzünlerin azaldığı, belki durgun belki yorgun, yinede mutlu ve umutlu nice hayırlı kandillere.

*Şeytan senden çok uzakta, melekler başucunda olsun, duaların kabul, kederlerin son bulsun. Kandilin mübarek olsun.

*Bu mübarek gecede dualarınızın kabul ve makbul olması dileklerimle kandilinizi kutlar size ve sevdiklerinize hayırlara vesile olmasını dilerim.

*Bu gece nur inmiş kalplere bir gül verilmiş tüm sevenlere işte bu sevenlerin duası semalarda buluşmüş bu gece dualarda buluşalım. Hayırlı Kandiller...

**Beraat kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

**Yükü sevgi özü saygı gücü barış süsü hoşgörü olan mübarek miraç kandilini kutlarım Allah'a emanet olun.

**Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...

**Kalpler vardır ,sevgiyi yaşatmak için,İnsanlar vardır, dostluğu paylaşmak için,Mubarek günler vardır, Beraberce kutlamak için..

**Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice kandillere.

**Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.

**Kuran'ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum.

**Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

**Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

**Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

**Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

**Zâde duygular yükselsin göklere, yükseklerde hafakan, gözlerde yaşlar, ona susamış dudaklar kadar, açılan eller var. Kandiliniz mübarek olsun.

**Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. kandiliniz mübarek olsun..

**Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

*Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

**Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

**Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

**Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydan-I gazada cihad eden gibi Allah yanında rütbesi vardır.

Dostluk Mesajları (SMS)

**Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde,küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın.

**Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

**Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar,sevgiler,aşklar yalan olsa da umrumda değil dünya yansada biz dostu unutmayız dost uzakta olsada.

*Düşmanımın nefreti dostumun sevgisinden daha gerçektir.

*Kuşlar gibi uçmayı balıklar gibi yüzmeyi öğrendik ancak bu arada basit bir sanatı unuttuk kardeşçe yaşamayı.

*Geldiğin zaman bosluk dolduran değil, gittigin zaman yeri doldurulamayan ol.

*Bizim ömrümüzde ırmaklar vardır. Sularında hayallerimizi yüzdürdügümüz. Bizim ömrümüzde dostlarımız vardır, günlerimiz ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz.

*Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde, yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe. Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık.

*Güneşe bağlandı korkuyla önce insan, sonra ateşe, suya ... Ay battı, su kurudu gün bitti.. Sevgi, kardeşlik ve dostluktur sonsuz olan.. Can Dostuma...

*Dostluklara mesken bu yürek aşklara değil, sevgilinin gözlerine değil dostun sözlerine, sel*****, merhabasına muhtaç bu yürek. Merhaba ey dost bu gece de yürektesin...

*Dostluk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, umulmayacak kadar yakın, unutulmayacak kadar derin, tek başına yaşanmayacak kadar zordur.

*Arkadaşlıklar aşka dönüşebilir, ama aşklar arkadaşlığa asla dönüşemez.

*Arkadaş kış ortasında yaz getiren, dost çöl ortasında suyunu paylaşandır. Sen benim Canım Dostumsun...

*Sevgiler geçici olabilir aşklar da olumlu olumsuz olan tek şey dostluklardır...

*Arkadaş vardır gıda gibidir, onu hep ararsın. Arkadaş vardır ilaç gibidir, gerekirse ararsın. Arkadaş vardır hastalık gibidir, onu aramazsın o seni bulur...

*Bütün dünyayı sevginin renklerine boyayıp insanlara dağıt. Kendini sevginin bir rengi diye tanıt, çünkü senin varlığın sevgiye en büyük kanıt.

*Ben ne adamlar gördüm elbisesi olmayan. Ben ne elbiseler gördüm icinde adam olmayan...

*Ruhumdan başka dostum olmadı ve derdimi dinleyen sadece gönlüm vardı.

*Unutmayı bilip sevgiyi bilmeyenler unutur ama sevmeyi bilip de unutmayı bilmeyenler asla unutmaz, çünkü onlar sevgiye aşıktırlar... Sevgiye hasretlerdir...

*Ürkek başladığımız şeyler gün olup vazgeçilmez olunca bir bakışta sevgiyi yakalıyorsak, kendimizi coşkulu, güçlü, tutkulu hissediyorsak desene arkadaş biz dostuz...

*Dünyada dost denilen kelime yalan. Benim en iyi dostum içkim sigaram. Onlar da terkederdi olmasa param...

*Gülmek senin için bir tutku olsun... Olur da birgün ağlarsan eğer o da mutluluktan olsun...

*Evet arkadaşım! Gülmek varken surat aşmak niye, güldürmek varken ağlatmak niye, güzel sözler söylemek varken, kalpleri kırmak niye? Hayat çok kısa arkadaşım ve bu dünyadaki hiçbir şey kırılan kalplere değmez...

*Şimdilik hoşçakal arkadaşım... Yine gel, yanına senin gibi gülen gözlü, yüreği sevgidolu insanları alıp yine gel olur mu?

*Dal rüzgarı affeder ama kırılmıştır bir kere...

*Beni düşmanlarımın hançerleri değil, dostlarımın sırtüstü bırakması derinden yaralar...

*Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, insanın hayatta sadece bir defa görebileceği harika bir rüyasın...

*Sen onun aşkısın, ben onun dostu, aşklar geçicidir, dostluk kalıcıi...

*Paylaşmaksa çıkarsız sevgiyi, hissetmekse içtenliği, aramaksa dertlere çözüm, güvenebilmekse nedensiz. Sonsuza kadar dostumsun.

*Affet beni hep güzeli analım, anılarda tebessüm yaşatalım, ben kırdım, ben üzdüm yaraladım. Mutluluk gölgen olsun arkadaşım.

*Tüm güzellikler ardında o dost kalmış tek başına uzaklarda çok uzaklarda hatıralar gibi eski zamanlarda o dost kimbilir simdi nerede belki dünyada belki ecelde belki de tüm güzelliklerde hatiralar gibi eskilerde

*Arkadaşlık sevgisi vardır şimdi eskilerde kaldı, neden eskilerde kaldı neden hatırlanmadı. Arkadaşlık sevgisi vardır bilen azdır dünyada artık bilen yoktur bu yeni zamanlarda.

*Arkadaş kırmayan, kırılmayan, kırılsa da yıkılmayandır...

*Seni özlüyorum her okula gidişimde, çektiğin kopya kağıtları hala sıranın altında seni bekliyor sen nerdesin dostum, nerdesin...

*Merhaba arkadaşım, bir gün bahar olmak istersen çiçeklerin daima açık olsun bir gün çiçek olmak istersen yüzün hep güneşe dönük olsun ve bir gün birini severken kalbin hep onunla olsun.

*Dostum ol ağlarken yabancı omuz aramayayım dostum ol kalben tut sevgi sun gözlerinle ve ne olursan ol dostum ol ister yanim da ister uzakta ister gülüşüm de ister göz yaşim da bir ses cigligim ol odama dol ama benim dostum ol

*Bir bağrı yanık kardaşım var, ağlar mı bilmem uzanıp da gözlerine akan yaşları silemem, yarın askere gidecek gitme kal diyemem, ağlama kardaş ağlama ağlayip da yüreğimi dağlama.

*Arkadaş içimi sen, dışımı sen bilirsin. Ancak sen olursun bana yoldaş, haydi tut ellerimden, beraber yürüyelim yarınlara, gel arkadaş.

*Gerçek arkadaş sağlık gibidir değeri ancak o yok olunca anlaşılır.

*Dünyada 100 tane arkadaşın vardır, 99 tanesi kötüdür.1 tane arkadaş seç kendine hem arkadaş hem kardaş olsun sana.

*Kader mahkumuna mağrur bakışın, esaretin yeter konuş be arkadaş taş yürek denince hele bir düşün önünde saygı ile dur be arkadaş.

*iki dost varmış dünyanın farklı yerlerinde, birbirlerini özlediklerinde sevgilerni rüzgara fısıldarlarmış, dışarı çık gör bak dostum rüzgar nasıl esiyor...

*Unutma unutulanlar, unutanları, asla, unutmaz dostum...

*Şerefle bitirilmesi gereken en ağır görev hayattır bir anlık zevkin için namusunu lekelemeye, bir zamanlık mevki icin ayak öpmeye günlük menfeatlerin için faziletlerini karartmaya değmez arkadaş...

*Yürek umutlara gebe olduğundan beri, ayrılıklara hiç yenik düşmedik biz, gönlümüz darağacında olsa bile dosta selam göndermeyi, unutmadık...

*Hayat yaşamayi vefa hatirlamayi dostluk paylaşmayi özel günler ise hatirlamayi bilenler icin vardir...

*Ben arkadaşlarımı sahil kenarında topladığım çakıl taşlarına benzetirim. içlerinden bazısını atar, bazısını da saklarım. işte sen atmaya kıyamadıklarımdansın.

*Ağırdır sevgilerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz. Sonsuza dektir dostluğum her insana değmez!

*Doğru söze dost değil, düşman silah çeker...

*Yıldızlar bazen görünmezler, dostlar da bazen yıldızlara benzerler görünmeseler de onlar hep yerlerindedir...

*Semadaki yıldızlar sönünce gözlerinde gecenin yalnızlığını hissedince, muhtaç olunca bir dost sohbetine, unutma ki seni düşünen bir dost var bu şehirde...

*Dostluk deniz kenarındaki taşlara benzer, önce teker teker toplarsın sonra da birer birer ayıklarsın, bazıları vardır ki kıyamazsın, işte sen de onlardansın.

*Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç bir tohumla başlar, en uzun yolculuklar küçük bir adımla, gerçek dostluklar ise küçük bir tebessümle başlar...

*Her zaman yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların ama birkez adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç mi hiç unutmadık.

Sevgi Mesajları (SMS)

**Gül Bahçesinde Geçsede Ömrüm, İnan Senin Üstüne Gül Koklamam Gülüm, Seni Koklamak Olsada Ölüm, İnan Uğrunda Ölmeye Değer Be Gülüm.

**Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.

**Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için?

**Bugün benim için yepyeni bir gün doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor...

**Duyuyorum sana dokunamamanın ezikliğini yaşıyorum aşkın rezilliğini,inan bitanem yanımdayken çekiyorum en çok hasretini..

**Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim için ve özellikle de senin bir yudum sevgine hasretim şimdi uzaklarda sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyor ve buseler yolluyorum buralardan.. Kalbim hep seninle...

**Önce düştüğümde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim!

**Önce düştüğümde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim!

**Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek iÇİN

*Güller içinde geçse de ömrüm, senin üstüne gül koklamam Gülüm, seni koklamaksa ölüm sen buna değersin Gülüm.

*Bir yıldız seç kendin için gökyüzünden gözlerin gibi parlak, senin gibi tatlı olsun, bir yıldız da bana seç, parlaklığı önemli değil yeter ki sana yakın olsun.

*Bana seni seviyorum dediğin zaman bu yalan bile olsa bu yalanı dünyanın bütün gerçeklerine değişmeye hazırım.

*Aşk insanın hem dostu hem de düşmanıdır. İnsanı önün gibi yıkan, onun gibi sevindiren birşey daha yoktur hayatta.

*Dün de bügün de yarın da yüreğinde yüreğin kadar yanındayım kendini yalnız hissettiğinde elini yüreğine köy ben hep ordayım.

*Ayışığının aydınlattığı bir kumsala küçük bir dal parçaşıyla seni seviyorum yazmak isterdim ama sen hırçın bir dalga olup silersin diye yazmaktan korktum!

*Mevsim ağlıyor bügün, özlüyor o aydınlık günlerini, ayrılıyor yapraklar ağaçlardan bir hasret rüzgarıyla. Bana Eylül'ü yaşatma ey sevgili!

*Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman dalarsa uzaklara, kulakların zamansız deli gibi çınlarsa, bilki bir yerlerde deli gibi özlenmişsindir.

*Yıldızlar gökyüzünde kayarken, melekler ise oynaşırken, sen ise dalıp beni düşünürken, seni daima kalbimin derinliklerinde izleyeceğim

*Bir umut kuşu çiz yüreğime beyaz olsun tüyleri kalbin kadar temiz olsun. Bir kanadı senın için diğer kanadı da sevdiğin için çırpsın.

*Aşkların en soylusu birken birçok olandır sevginin en güzeli paylaşılan emektir, Aşkların en soylusu birken birçok olandır çıkarsız ve sınırsız paylaşılan yürektir.

*Deli bir yağmur olsam seni yağdığım yerler kadar severdim. Deli bir rüzgar olsam seni estiğim yerler kadar severdim. Ama ben sadece deliyim ve seni aldığım her nefes kadar çok seviyorum.

*Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi? Şeytan mı? Bilmem ki nesin. Tuzaktan tuzağa atsan da olur ben seni seviyorum sen sevmesen de olur.

*Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğını ve düşünüyorum aşık olmanın rezilliğini inan yanındayken çekiyorum en çok hasretini.

*Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin aklı alamaz, birde sen varsın ya bir tanem dünyada kimse böyle sevemez...

*Bir ilk gibi yaşayacağım içimde, kalan son sevgi parçaşını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım ölsem bile ellerinde...

*Ne olurdu bir yaprağın daha olsa, bak sevmiyor işte hain papatya.

*Sevdiğim insanlara kızabilirdim. Eğer sevmek bana mahzun durmayı öğretmeseydi.

*Bak gözlerime gözbebeklerim eridi, bak ellerime ellerim çürüdü, bak yüreğime yüreğim eskidi, bak günlerce sardığın bana bak tükendi bitti.. Yetti bu acı beni öldürmeye, sonum oldu son bir bakışın canıma yetti..

*Küçükken çikolata için ağlıyordum şimdi ise senin içın.

*Duyguları açığa veren gözler olmasa kalp hislerin mezar taşi olurdu.

*Soğuk kalpten sıcak söz çıkmaz.

*Bazı aşklar okyanus gibidir. Görmesen de sonunun bir yerde bittiğini bilirsin, şimdi okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi, görmesem de biliyorum sonunu sonsuza dek bitmeyecek.

*Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, kalbin içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sonsuza kadar seveceğim.

*Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olurda şu gönlüm birtek aşık olamaz.

*Ömrüm seni beklemekle geçecekse ve ölüm seni beklerken gelecekse bil ki seni ordada bekleyeceğim.

*Hadi gel tut ellerimi, benimle meydan oku her çaresizliğe benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım onuncu aylara ben bir Eylül sen bir Haziran.

*Seni çok özledim. Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız çizdim. Seni ne kadar özlediğimi bilmek ister misin? Sayende bir gökyüzüne sahibim canım.

*Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi.

*Ne zaman kör ve sağır bir ressam düşen gülün resmini kristal zemin üzerine yapabilirse o zaman ben seni unuturum.

*Güneşin bile buz tuttuğu yerde eğer bir ışık görürsen, bil ki o benim sana yanan kalbimdir.

*Sevgi değer vermesini bilmektir. Sevgi birliktelikten sevinç duymaktır. Sevgi bilinçtir.

*Hadi gökyüzünden senin için tuttuğüm, üzerine tüm duygularımı yüklediğim yıldızı al.

*Yüreğimden yüreğine yollar var, hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla.

*Dünyada iki tane Gül olsun. Biri beyaz biri kırmızı. Kırmızı seni sevmediğim zaman solsun. Beyaz beni sevmediğinde kefenim olsun.

*Bir deniz düşün, susuz. Bir insan düşün, mutsuz. Bir gece düşün, uykusuz. Bir bahar düşün, çiçeksiz. Bir gönül düşün, sevgisiz. Bir de beni düşün, sensiz.

*Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır kı asla unutulmayan, işte sen de onlardansın.

*Bulutlara yükledim özlemimi rüzgarlarla yolladım sevgimi yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla. Küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldiler mi?

*İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler. Hepsi gökteydi. Hepsi parlıyordu, ama ben seni güneşim seçtim ve bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim.

*Seni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar parlak, yıldızlar kadar ulaşılması zorsun, ama yıldızlar milyonlarca sen bitanesin.

*Bir gün güneşe buz ile adını yazan birisi olursa bilki seni benden daha çok seviyor.

*Benim için insanlar ikiye ayrılır sevdiklerim ve diğerleri. Sevdiğim insanlar da ikiye ayrılır çok sevdiklerim ve diğerleri. Çok sevdiğim insanlar da ikiye ayrılır. SEN ve diğerleri.

*Gözlerinden süzülen bir damla yaş olmak isterdim. gözlerinden doğup, yanaklarından süzülüp, dudaklarında ölmek için...

*Bu gül sana vereceğim son hediyem malesef ben sana bu gülü verecek kadar alçağım; ama yine biliyorum ki sen bu gülü alacak kadar alçak gönüllüsün.

*Yüreğimdeki tüm çiçekleri sana kopardım, sana topladım, güneşi odama aldım, rüzgardan şarkılar yaptım. Bir seni söyledim sonra şarkıları...

*Sen herzaman nerede olursam olayım ne düşünürsem düşünüyüm her an kalbimdesin seni ne kadar sevdiğimi kelimeler ile anlatamam ama şunu bil : Seni Seviyorum

*Düşünüyorum da, düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğını düşünürken, düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum.

*Çok çekti yüreğimiz hep olsun dedik. Ama kalbimizdeki sevdayı biz yenemedik. Hep beraberliğimizde uzak durup içımizi yedik. Sevdayı böyle mi bildik biz...:sigara:

valla arkadaşım yani yazacaksın artık mec bren saolasın

cook saoll kardeşş emegine saygı diyoruummm...

Geri