Cep Telefonu Haberleri[Tek Başlık]

Kontör yükledikçe her yöne SMS hediye

Vodafone’da kontör yükledikçe her yöne SMS hediye.

Ön ödemeli hat sahibi Vodafone aboneleri, kontör yüklediklerinde her yöne kullanabilecekleri hediye SMS’ler kazanıyorlar.

Vodafone’un yeni başlayan “Kontör Yükleyene Bedava SMS Kampanyası” kapsamında aboneler bir defada yüklenen 100 kontör için 100 SMS, 150 kontör için 250 SMS,
250 ve üstü kontör için de her yöne 500 SMS kazanıyorlar. Kazanılan SMS’lerin geçerlilik süresi ise 30 gün.

Kampanyaya katılmak için kayıt yaptırmak gerekmiyor. SMS bakiyelerini öğrenmek isteyen abonelerin “SORGU” yazıp 2249’a göndermeleri yeterli.

Sınırsız konuşma tarifelerinde rekabet

Avea cep telefonunda faturanın üst sınırını 55 liraya kadar çekti.

Avea ara bağlantı ücretinin düşeceğini öngörerek her yöne 55 TL'lik yeni tarifesini uygulamaya koydu. Tarifeyi tercih eden abonenin bir kereye mahsus 66 TL ödemesi gerekiyor..

Telekom operatörleri arasındaki rekabet sınırsız konuşma tarifelerini artırdı. Avea arabağlantı ücretlerine rağmen 55 TL ödeyen abonelerine sınırsız konuşma olanağı sunuyor. Kısa mesaj ve veri hizmeti dahil olmayan tarifede diğer mobil operatörleri ve sabit hatları sınırsız arama hakkına sabip olunuyor. Avea Genel Müdür Yardımcısı İlket Koçak daha önce kamu tarifelerindeki olumsuz durumlar oluşmaması için önlem aldıklarını belirterek tarifelerini sade, basit ve anlaşılabilir olduğunu vurguladı. Koçak, numara taşıma uygulamasından sonra abonelerin kendilerini tercih ettiklerini kaydederek, "Yeni tarifeden dolayı zarar edeceğimizi düşünmüyoruz. Abonelerin uygun fiyata daha çok konuşmasını sağlıyoruz. Yakın gelecekte ara bağlantı ücretlerinin makul seviyelere de çekileceğini tahmin ediyoruz. Abonelerin yeni Bu tarifemizi dün akşam itibariyle uygulamaya aldık. Türkiye'nin en çok konuşturan operatörü Avea ile herkes doya doya konuşmaya ve Avea'yı tercih etmeye devam edecek'' şeklinde konuştu.

KONUŞMA KALİTESİ ETKİLENMEZ
Koçak, tarifenin süresine ilişkin bir soru üzerine, tekliflerinin kalıcı olduğunu, 55 TL'lik sınırsız konuşma sağlayan tarifenin bir son tarihi bulunmadığını ve birkaç ay sonra değişmesinin söz konusu olmadığını kaydetti. Yeni nesille birlikte data kullanımının daha da yaygınlaşmasını beklediklerini ifade eden Koçak, bir soru üzerine de, "Bu yıl da büyüme öngörümüz var. Bunun (yeni tarifenin) bize olumlu katkıları olacağına inancımız var'' dedi. Koçak, numara taşınabilirliği süresi ile ilgili olarak da, "Şu anda toplam taşınma süresi 23 saate inmiş durumda. İlk öngörülen 6 gündü. 6 güne kadar yayılabilecek bir zaman aralığı, şu anda başvurudan gerçekleşme 23 saatlere inmiş durumda'' diye konuştu. Spor kulüpleriyle uzun dönemdir sponsorluk ve kapsamlı bir işbirlikleri bulunduğunu, bundan çok memnun olduklarını ifade etti.

ßanada Msj geLDi yarin ßir DeniyeLim ßakaLim ßegenirsek Durmak yok Kontor yükLemeye devam :hhmanD

Teşekkürler dai

ßu aralar ßüyük Çekişme Var ßize Yaradı ama :hhmanD

Teşekkürler dai ;)

İnatla geçmiyorum Avea'ya
Kırpılmaya ihtiyacım var Turkcell tarafından:p

Bu yeni kulaklık aslında bayram ve özel günlerdeki yoğun görüşme trafiği için de yararlı olabilir:goz:

her yöne tarife paketi çok güzel birşey türkcell de yapar yakında

Yurt Dışındaki Helio Çılgınlığı

Yüksek hızda internet, başarılı uygulamalar ve her şeyden önce iPhone gibi bir telefonun yanında ayakta durmak her telefonun harcı değil.

3581a3d.jpg

Şu anda Virgin Mobile’ın sahip olduğu Helio Ocean 2 modeli bir önceki modelin benzeri fakat daha güçlü ve daha hızlı. Amerika da 149 USD’lik fiyatla satılan ürünün 2.6 inçlik renkli ekranı ve aynı zamanda kolay kullanım için scroll tekerleği bulunuyor. Ekranı yukarı ittiğiniz zaman nümerik klavye açığa çıkıyor.

Ürünün 133 MB dahili depolama, çoklu kullanıcı desteği, medya player içeriği ve bir o kadar iyi 2 mega piksel video kamera özelliği mevcut. Ürünün satışlarından oldukça memnun olan Helio firması üretime tam gaz devam ediyormuş. Ürünün Türkiye pazarına girmesi beklenmiyor olsa da kaçak versiyonlarını görmeniz mümkün olabilir.

Çocuklar İçin Blackberry

Bir BlackBerry'niz var ama çocuğunuz onunla oynamak istiyorsa iyi bir haberimiz var. Yakında çocuklar için özel tasarlanmış BlackBerry benzeri bir cihaz çıkıyor.

2ywtjqw.jpg

LeapFrog'un bu ürünü, çocuğunuzun en teknolojik oyuncağı olacağa benziyor.

Küçük çocukların başta cep telefonları olmak üzere teknolojik cihazları oyuncak sanması anne babaların en büyük sorunlarından biri. İşle ilgili pek çok bilginizin, yazışmalarınızın olduğu BlackBerry de bu tehlikeye maruz kalabilen ürünlerden biri. Bunu farkeden LeapFrog adlı bir firma, yakında çocuğunuzun gelişimine yardımcı olacak Text & Learn adlı bir cihazı piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

Text & Learn, ilk bakışta üzerinde tuşları ve ekranı bulunan bir oyuncağı andırıyor. Canlı yeşil renklere sahip ürün 3 - 6 yaş aralığındaki çocuklar için öneriliyor. Üzerinde dahili QWERTY klavye bulunan ürünle, Scout adlı sanal bir köpek yavrusuna mesaj da gönderilebiliyor. Text & Learn'ü kullanan çocuk bu sayede kelime haznesini genişletirken bir yandan da hızlı bir şekilde okuma yazma öğrenebiliyor. Ürün henüz piyasada değil, ama fiyatının 22 dolar serviyesinde olacağı belirtiliyor.

İPhone'a Ciddi Rakip Geldi.

1624cbn.jpg

Büyüleyecek.

İPhone'a ciddi rakip geldi.

2a8rs5u.jpg

Toshiba'nın yeni dokunmatiği

Toshiba TG01 mobil iletişim ve eğlence cihazı merakla beklenen ürünler arasındaki yerini aldı

Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon işlemcisiyle çalışan ilk cihazı Toshiba piyasaya sunmaya hazırlanıyor. TG01 model numaralı cihaz Windows Mobile 6.1 işeltim sistemiyle çalışan büyük dokunmatik ekranlı ince ve çekcici bir cihaz.

Sadece 9.9 mm kalınlığında olan TG01 800 x 480 piksel çözünürlük sunan yaklaşık 10 cm (4.1 inç) büyüklüğünde dev bir dokunmatik ekran sunuyor. 1 GHz işlemci hızı ve yüksek ekran performansıyla video izleme ve internet gezintisi sırasında büyük rahatlık sunacağına inandığımız cihazın tanıtım videosu da yayınlandı

Kaynak

İphone Rakip oLmayı ßirak Yanında Geçecegini Sanmiyorum Nokia Tuße 5800 içinde Aynı şeyi SöyLediLer ßaktım FıS :goz:

Iphone kuLLaniyorum Memnunum :)

Bunlar alternatifi olabilirler diye düşünüyorum ama ı phone olamazlar ;

Nokia N95 8 gb kullanıyorum memnunum ı phone 4 g

çıkarsa nasip olursa bir tane alıcam bekliyorum tşk. : )

Allah ins banada nasip eder iphone bende almak istiyorum yanlız param yetmez:(:(

Yalı Fiyatına Telefon

23tpmxs.jpg

Yalı fiyatına telefon

Bu telefon tam 2.5 milyon dolar.

Global krizin devam ettiği bugünlerde mücevher sektörü yeni tasarımlarla piyasaya renk ve heyecan katmak istiyor. Bu amaçla dünyanın en pahalı telefonunu dizayn eden tasarımcılar Yeni Apple iPhone'u yarattı. Apple iPhone 3G Kings Button modeli 18 karat sarı ve beyaz altın kullanılarak tasarlandı. Altın çerçevelerin etrafında ise 138 adet parlak elmas kullanılmış.

Avusturyalı mücevherci Peter Aloisson tarafından tasarlanan bu yeni modelin fiyatı dudak uçuklatan cinsten. Ortasında kocaman bir elmas olan bu telefon tam 2.5 milyon dolar ( 1.6 milyon paund)

Daha önce dünyanın en pahalı telefonu rekoru 1.3 milyon dolarla Rus bir tasarımcıya aitti.

Kaynak

Bunlar alternatifi olabilirler diye düşünüyorum ama ı phone olamazlar ;

Nokia N95 8 gb kullanıyorum memnunum ı phone 4 g

çıkarsa nasip olursa bir tane alıcam bekliyorum tşk. : )

N95 8GB ßende kuLLaniyorum Telefon OLarak Hemen Hemen Üstüne Yok ;) Dünyanın en iyi TelefonLaRI araSINDa

:saskin Şaka gißi :hhmanD

Güzelmis bekleriz biraz daha ucuzlamasini :hhmanD

Geri