Cep telefonu Kontör Algoritması

cart kabakagıt işte :D tutsa ben burada mı olurdum :D hahahah

Bu saçma konularla bence hiç kirletmeyelim forumu.. Bu asla mümkün değil.. Sizin 1000 kere düşündüğünüzü operatörler özelliklede TURKCELL 1000000 kere düşünmüştür.. Bir açık varsada şuan sıfıra indirgemişlerdir...

Ben Sallamasyon yapıyorum ve hıcde tutturamadım daha dak :)
inş ilerde birgun bende tutturacagım soyle 100 kontur fln ıı olurdu:)

paylaşım güzel program çalışıyor ama şifreler daha önce kullanılmış şifreler yanlış bilmiyorsam 3 kere yanlış girdiğin zaman hat bloke oluyor ben 2 kere denedim 3 cüye sıkmadı

buzluo' Alıntı:
paylaşım güzel program çalışıyor ama şifreler daha önce kullanılmış şifreler yanlış bilmiyorsam 3 kere yanlış girdiğin zaman hat bloke oluyor ben 2 kere denedim 3 cüye sıkmadı

bloke olmuyo :) sadece 24 saak içinde kontör yükliyemiyosun.. :)

Var olmasına varda

Uzunefe' Alıntı:
ya var da ne bilim 10 - 15 denemede 1 çıkar sanırım :):):):) bence o rakamları kafasına göre çıkaran bi sistem var
Arkadaşlar öyle bir program vardı indirdim ama inanın ürettiği tüm algoritmaları yüklemeye çelıştığınızda bu algoritmanın daha önce kullanıldığını söylüyor operatörler.Bence de bu iş boş adamlar bu konunun hacklenmeye çalışılacağını düşünerek önlemini almışlar
sadece algoritmayı üretmek yetmiyor,o algoritmanın satışa sunulduğu zaman dilimi ile yükleneceği zaman dilimide hesaba katılmış.operatörün ana bilgisayarı bu ve bunun gibi bir takım doneleri karşılaştırarak yüklemeyi onaylıyor.onun için o değerli zamanınızı böyle boş şeylere harcamayın,daha verimli işlerle uğraşın.....saygılar

KaRma' Alıntı:
Zaten kotalı 3 denemeden sonra ßi süre kadar kontör servisi çalışmıyor..

arkadaşım turkcelde *...# (noyu hatırlamıom yaptığın zamn istediğin kadar denersin

parogramın adını hatırlamıorum sitede verilmişti bulursam link koyarım:)

ARKADAŞLAR BU ALGORİTMA DAHA ÖNCE GAZİANTEPTE ÇÖZÜLMÜŞTÜ VE BU İŞİ YAPANLAR HAPSİ BOYLAMIŞTI.
yarı fiyatına kontör satıyordu adamlar. ama hem hapis hem de para cezası aldılar. benden söylemesi.

isletmeci' Alıntı:
ARKADAŞLAR BU ALGORİTMA DAHA ÖNCE GAZİANTEPTE ÇÖZÜLMÜŞTÜ VE BU İŞİ YAPANLAR HAPSİ BOYLAMIŞTI.
yarı fiyatına kontör satıyordu adamlar. ama hem hapis hem de para cezası aldılar. benden söylemesi.

Benim öyle bir niyetim yok, algoritmayı çözebilsem yeter....... :p

Çok zor valla ben lisede okurken çok kafa patlatmıştım hala arada bir aklıma geldiği olur ama çok ama çooook kasmak lazım.
Şöyle düşünün sadece kontör kartlarında 14 hane sayıdan ibaret olmuş olsaydı
14! sayıdan algoritmasına çözüm aramanız gerekecekti.
(14!=1*2*3*4*5*6*7*8*9*10*11*12*13*14=87178291200)
Yanlış görmüyorsam 87 milyar 178 milyon 291 bin 200
Bu sadece 14 haneden ibaret olmuş olsaydı ki seri numarası vs. felan da var.
Ayrıca belli tarih aralığından sonra şifreleme değişiyor.Siz bulana kadar çokdan değişmiş oluyor. Bunun anlamı siz bir algoritma bulmanız için yıllarınızı harcamanız gerekirken adamlar bir kaç yılda zaten algoritma değiştiriyor.
Denemeye devam edin bulursanız haber verin ama cimrilik yapmak yok
Bilmem anlatabildim mi?

mnykdm' Alıntı:
aslında vardır illaki bi algoritması ama herhalde bunu o algoritmayı üreten kişiden başkası bilmiyordur. ve o kişinin şuan kontöre ihtiyacı olmaması nekadar güzel bi durum. :)
inşallah vardır da bizde yararlanırız dimii yaa iyi olurdu tabiii

walla bizim bi arkadaş yerde bulduu tüm kont. kartlarını topladı şuan 2000-3000 e yakın kont. kartı war ama sonuç yok..
bu kadar buna kasacağına çalışıp okusa çoktaaan faturalı şirket hattına geçerdi :D
bide weledin iq:210 küsür :D

bir ara turkcellde bir açık çıkmış ve bir sürü kişi bu yolla kontur yuklemişti kontur transfer yoluyla adamlar bi gecede binlerce kontur yükeldi ama bu açığın turkcell tarafından farkedilmesi çok uzun sürmedi bir iki gün sürmüştü bu açığın düzeltilmesi

walla ben hack falan anlamam ama düşünmüştüm nedir ne değildir diyee..ilginç bi durum yaaa..

Rastgele sayılar üretilerek o sayılara kontör miltarı verilerek oluşturulabiliyor olabilirmi?

cok düşündürücü bişey :s valla yıllarımı buna vermek istemem harbi tam çözecem kontör şifreleme yöntemi değişecek :S bence kalsın :D bedavayı boşverin parasıyla kontör alın hackleyemeye yada çalmaya gerenk yok ben bi ara kontör yükliyim dedim şifrem yanlış çıktı param boşa gitti çalıpta napacaz ancak mazlumun ahını alırız şirkete bişe olmaz kontörleri yine satarlar ama para yine bizim milletten gider .. zaten şifre daha önce kullanılmışsa gidip tel şirketlerine şikayet de edemiyoz..

Geri