Ceptelefonum Sahtekarlıkla benden alındı YARDIM PLS

kardeş yapacağın tek şey savcılığa gidip şikayet etmen..ve telin ip nosunu bilmen..hemen şikayet etmeliydin..o tele hangi kart takılırsa takılsın kart sahibini şak diye buluyorlar..bizim bi arkadaş çalıntı tel almış bilmeden bizim bi diğer arkadaşda 5dk lığına kart takmış 2 sine birden savcılıktan yazı geldi..telefonu aldılar ellerinden:)))

olmadı bas evini a.q:)))

imei numarısını hatırlıyorsan veya biliyorsan çalıntı ihbarı yapıp teli kapattırabilirsin veya yine imei numarasını verip takibe aaldırtabilirsin veya gittigidiyorun üst düzey yöneticilerinden biriyle irtibata gecip herifin hangi ip den bağlandıgını öğrenip bu ip numarasını polise verip adres takibinde bulunabilirsi veya herifin alısveriş yaptığı sahıslarla konusup adres öğremeye çalısabilirsin
geçmiş olsun

Bu dolandırıcı hemen yakalanır yeter ki uğraş, elinde kargo bilgileri ve adamın siteye bağlandığı kimlik bilgileri nasılsa mevcut, hiç öyle kendin gidip adamı sıkıştırmakla falan uğraşma, neyle karşılaşacağını bilemezsin, kanun var nizam var, site yönetimi ve polis ile hallet işlerini

Arkadaşım Öncelikle Geçmiş Olsun.
Tarih Tekerrürden İbaret Arkadaşlar,Bu Yapılan Ne İlk Ne De Son.
Böyle Siteler Üzerinden Alış Veriş Yapmayı Tavsiye Etmiyorum
Çalındıktan Sonra Tedbir Almanın Anlamı Yok Giden Gitti,Önemli Olan Çalınmadan Tedbir Alınması.
Örnek : Bu Tarz Sitelerden Alış Veriş Yapılmaması Gibi.

Zaten millet senin gibi kekleri kandırıyo

adam senin gibi keklerden telefonları almak istediği için adresini yanlız yazmıstır bosuna ugrasma gitti telefonun

ciddimi bu iş yoksa şakamı...Sen telefonu nasıl yollarsın yaww hiç tanımadığı birineee..
seni uyanık, iphone sahibi olmak daha cazip geldi tabi dandik bi telefon ve bilgisayar ile takas yolu ile..Yapmayın arkadaşlar bütün dolandırıcılar insanlara aynı şeyi vaadeder..Az paraya büyük mallar alamazsınız.Almak istediğiniz şeyin bedelini ödeyin..Helal yolla alın.Yoksa uyanıklık yapayım derken , bi bakarsınız sizi uyutmuşlar... Arkadaşa da geçmiş olsun..Ya bilgisayarında gitseydi..

öncelikle geçmiş olsun ama arkadaş mesajı yazmışsında devamına bişey eklememişsin ne yaptın bir de onu söylesen merak ettim

arkadaşlar öncelikle hepinize cevaplarınızdan dolayı teşekkür ediyorum diğer bazı akıllı arkadaşlara da alay ettikleri için extra teşekkür ediyorum. hata bende adam sanıp sorduğum için kusurumuza bakmayın siz GittiGidiyor - Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi. gibi sitelerden alışveriş yapmanın hiçbir sakıncası yok biz site dışı bir hareket yaptık giden gitsin 200 lira aslı uğraşmak isterdim parası için değil aranızda bana laf atanlardan bazıları benim durumuma düşmesin diye yoksa adamın yanına gidip al olayı falan çok saçma =)) bende sadece güldüm duyunca ilk başta benimle irtibata geçmiş olması bana güven vermişti nasıl diceksin adam telefonu aldı yolluyorum dedi sonra aradı işim çıktı yarın yollasam olurmu dedi olur dedik sonra yine aradı yolladım dedi öyle böyle derken 1 hafta konuştu yani kendi aradı bende bu arada güven duydum =)) duymak istedim yani sonra böyle oldu yapcak bişe yok benimkisi size akıl olsun gerçi size gerek yokda ... iyi forumlar

benimde n95 gitti hemde kaşla göz arasında giden geri gelmedi

ya kardeşim geç kalmışım sana cevap vermek için iphone değeri ne ? sıfır olsun 1600 dimi benim tel 200 sıfır 1 haftalıkdı bilgisayar o zmn quad dı yani senin ananın 2 maası :) anladın mı şimdi bana akıl verme de maaşına zam yapmim ...

ciddimi bu iş yoksa şakamı...Sen telefonu nasıl yollarsın yaww hiç tanımadığı birineee..
seni uyanık, iphone sahibi olmak daha cazip geldi tabi dandik bi telefon ve bilgisayar ile takas yolu ile..Yapmayın arkadaşlar bütün dolandırıcılar insanlara aynı şeyi vaadeder..Az paraya büyük mallar alamazsınız.Almak istediğiniz şeyin bedelini ödeyin..Helal yolla alın.Yoksa uyanıklık yapayım derken , bi bakarsınız sizi uyutmuşlar... Arkadaşa da geçmiş olsun..Ya bilgisayarında gitseydi..

üsteki cevap sanaydı :rolleyes:

Geri