Cevabı bulana 3 aylık rapid hesabı hediye. 3 kuyu 3 ev.

kardeş kim kazandı ben kazandım dmi hadi gönder şlifremi artık ama :D

Kimse kazanamadı arkadaşım.
Çünkü cevap bulunamadı.
Kimse 9 kanalı birbirine kesiştirmeden çözemedi. :(

Profilimdeki msn adresimi ekleyin nasıl bedava rapid kazanılır söyleyeyim :D

bence bu konu kapatılmalı, cevabı yok ki bu sorunun.
konu baslıgını gören herkes atlıyo bu konuya ama sonuc yok.
konuyu acan arkadas iyi niyetle acmıs olabilir ama bu konu gereksiz yere ilgi görüyor

bence bu konu kapatılmalı, cevabı yok ki bu sorunun.
konu baslıgını gören herkes atlıyo bu konuya ama sonuc yok.
konuyu acan arkadas iyi niyetle acmıs olabilir ama bu konu gereksiz yere ilgi görüyor

Konuyu açmamdaki maksadım cevabı benim bulamamamdı. Ama görüyorumki gerçekten cevabı yok yada çok zor. :gulumseCocuk:

bu soruyu seneler önce çözmeye çalışmıştım..biraz daha farklıydı su kuyuları yerine elektrik su ve doğalgaz vardı yani her eve birinden gitmesi gerekli..mantık olarak aynı..ama çözümü yok.2 ortalı harita metod defteri bitirdim :)) çözemedim :( sormadığım insan kalmadı..herzaman 1 tane kesişir

Hemen gönder kardeşim 3 aylık rapidimi

Soruda hatlar hiç kesişmeyecek demişsin, evin içinden geçmeyecek dememişsin Hemen şifremi alayım

bu soruyu çözmek için lisede çok defter bitirdim. Ne çözeni gördüm nede çözümü..:mad:

yok yani..

preminium hayal anlayacağınız....:sigara:

önceden sölemeliydi kardeşim ama sorunun içinde evdende geçmeyecek diye :D

selam

Merhaba arkadaşlar gezinirken soruyu gördüm ve hatırlatmak istedim.Bu soru R2 düzlem yani iki boyutta cevabı yoktur.Hiç uğraşmayın.İmkansız.Bunun cevabı R3 de yani uzay boyutu denilen boyut 3 boyutluda mümkündür.Evde deneyebilirsiniz.Herkese iyi akşamlar...

çözdüm ama çizmesi zor geliyor şimdi =)

Geri