Champions League Cup Sizce Bu Sene Kimin Olacak?

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi

Champions League Cup Sizce Bu Sene Kimin Olacak?

• Arsenal

Kullanılan: 12 9.4%
  • Barcelona

Kullanılan: 30 23.6%
  • Chelsea

Kullanılan: 8 6.3%
  • Inter

Kullanılan: 1 0.8%
  • Liverpool

Kullanılan: 8 6.3%
  • Manchester United

Kullanılan: 31 24.4%
  • Milan

Kullanılan: 11 8.7%
  • Real Madrid

Kullanılan: 19 15.0%
  • Roma

Kullanılan: 1 0.8%
  • Fenerbahçe

Kullanılan: 6 4.7%

• Kullanılan toplam oy
    127
Büyük ihtimalle galatasaraylı bu anketi açan arkadaş kuyruk acısı olabilir feneri koymamasındaki sebep Bence forever barça

Büyük ihtimalle galatasaraylı bu anketi açan arkadaş kuyruk acısı olabilir feneri koymamasındaki sebep Bence forever barça

Bir Konu Açalım Dedik Vatan Millet Meselesinden Kuyruk Acısı İşine Kadar Giden Bir Komplo Teorileri Sinsilesinde Devam Eden İlginç Yerlere Gitti Konu Bakalım Daha Ne Yorumlar Gelicek :D

manchester utd. nin rakibi yok gibi görünüyor.zorlarsa bi arsenal zorlar

Barca Ne KAdar Performansi Ligde Dü$Ük Olsa bile , Kupayi Alir Ve Motivasyon bulurlar Diyorum ...

Manchester United...

vallaha bencede manchester alır gibi. Şiir gibi oynuyorlar harbiden.

FENERBAHCE :saskin:saskin

taby ben bunu bi fenerli olarak efsaneler,m ve hayallerime bağlıyarak sölüyorum ama gerçeklere bakarsak MİLAN

Bu Arada Adam Ankete FB'yi Eklemedi Diye Vatan Meselesi Yapmıssınız Bravo :hhmanD

F.bahce ankette olsa butun fbliler vericek ee buda gerceği yansıtmıcak!

Bence Barcelona !

bu ankette olamayacaklarını bilecek kadar gerçekçi olabilirler sanırım

nie öyle diosun ki kardes:D ben fenerliyim yürekten destekliyorum takımımı ve olacağınada inanıyorum şöyle düşünelim

bir yakının ağır bi hasta olsa ve 2 aylık ömrü kalsa(allah korusun mesela yani) sen onun içinden gelerek yaşamasını istemezmisin ve yaşıcagına inanmazmısın???:aşk:aşk

arkadaslar polemie gerek yok fener mevcut kadroyla bundan fazlasını yapamaz ben gırgır olsun die FENERBAHCE dedim zaten ben bi fenerli olarak en azından kendimce gercekleri görüyorum iyi transferle(forwete özellikle) üst turlar düşünüle bilir ama mevcut kador yapısıyla zor iş be

o yüzden MİLAN DİORUM terkar..

Arkadaşlar İşte Anket Konusu Bu Fenerbahçe Diyenler Mesajlarında Belirtirler Zaten Açılan Anket Düzeltilemiyor Bir Daha Aynen Kalmak Zorunda İstesekte İstemesekte Anketi Beyenmeyen Oy Kullanmaz Mesajda Yazmaz Olur Biter Olay Bu Kadar Basit Kimse Kimseyi Bu Ankete Yorum Yazsın Diye Zorlamıyor!!!

Konuyu Baltalamak Amacıyla Veya Polemik Yaratmak Amacıyla Yazılacak Olan Benzer Mesajlar Direk Silinecektir!!!

Manchester United alacak inşallah.. golleride ronaldo atcak :)

Geri