ChaMuR

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
bana göre sitenin en karmaşık we zor bölümünün modu chamur ..
tanıyalım bakalım hayatı nasılmış =))

4z3yqfn.jpg

infatuate:
slm chamur =)

|ChaMuR| :
mrb..ii akşamlar esra..
|ChaMuR| :
sen sormadan ben söyleyeyim istersen..:D adım cem.. izmirde oturuyorum şu anda.. ege üni'de okuyorum..uluslar arası ilişkiler bölümünde.. 22 yaşındayım.. :)

infatuate:
tamam tşk ederiz sohbetin için görüşmek üzere :):)

|ChaMuR| :
:D

infatuate:
neler yaparsın cem ? günlerin nası geçer ?

|ChaMuR| :
walla o konuya girmeden önce bu röportaj için dark_angela teşekkür et bence bi ara o anlayacaktır..:D
|ChaMuR| :
neyse..evet walla günlerim nasıl gecer..cok değişken aslında..yatış kalkış saatim falan pek belli değildir..ne zaman fırsat bulursam o zaman uyurum.. okul,arkadaşlar,pc,gezmek vs..
klasik bi üni. öğrenci hayatı yani.

infatuate:
=)) neler seni sinirlendirir ? nelerden mutlu olursun ?

|ChaMuR| :
aslında çok çabuk sinirlenen bi insanım ama kontrol etmesini bilirim duygularımı.. çabuk sinirlenen biri olduğum için..hoşuma gitmeyen bir şeye birden sinirlerim..yani şimdi hepsini tek tek anlatmaya kalksam uzun sürer.. :)
mutlu eden şeylerse arkadaşlarım varsa yanımda mutluyumdur ..bir de çilingir sofrası..
özellikle çok mutlu olduğum anlardan biridir..:)

infatuate:
güselmiş =) hayatını hangi yöne doğru sürdürüosun ? zirvende ne war ?

|ChaMuR| :
öyle çok büyük hayallerim yoktur..hani şu şirketin başına geçeyim,yok atım,katımyatım olsun..öyle şeylerde gözüm yoktur.. sessizliği seven biri olarak..güzel sessiz bi yerde yaşamak isterdim..yeşillik içinde..özellikle kolombiya dağlarında olabilir.. :p

infatuate:
=) nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?

|ChaMuR| :
anne tarafı ığdır'lı,baba tarafı balıkesir'li..ben ığdır doğumluyum ama hiç yaşamadım orda..kendimi bildim bileli edremitte yaşadım..
artık sen karar ver nereli olduğuma :)ayrıca evet maalesef benden 1 yaş ufak erkek kardeşim var..çok acı bi duygu ama maalesef gerçek..21 sene oldu hala alışamadım gavata..:mad:

infatuate:
neden erkek kardeşler anlaşamaz hiç anlamam =))

|ChaMuR| :
valla bilmiyorum..çok kıskanıyo beni ondandır belki. :p

infatuate:
ehehe tam tersi olmasın =) haksızlığa uğradığın zamanlar oluodur muhakkak, tepkin ne oluo böle zamanlarda ?

|ChaMuR| :
valla haksızlığa tahammül edemem yaa..yani hemen tepkimi koyarım..sonucunu düşünmeden..doğruyu,olması gerekeni söylerim..bu hackhell'Dede böyle..o yüzden pek sevilmem bazı arkadaşlar tarafından :)

infatuate:
=)) gelelim hackhell'e =) anlatırmısın bize biras ?

|ChaMuR| :
tabi..pc ile geç yaşta tanışan biriyim..yani lise yıllarında en fazla counter strıke (bu ara darkın baya müptelası olduğu oyun :)) oynamaya net cafeye giderdim.işte 2 sene önce sanırım..ilk defa bi bilgisayarım oldu..bu kısımlar cok mu gereksiz oldu :D..neyse sen editlersin artık esra..:D uzatmadan arkadaşım vasıtasıyla tanıştım..hackhelle..başlarda ne var ne yok sömürdüm..ve gerçek anlamda..pc kullanmayı hackhell sayeseinde öğrendim..
sonra baktım ki sitedeki moderatörler falan gözüme baya bi önemli kişiymiş gibi gözüküyodu..dedim bende mod. olacam anasını saatayım.. :) vss..vss..mod. oldum..sonra anladım ki..hamallık mış..:D

infatuate:
=))) peki hoşuna giden we seni kızdıran şeyler nelerdir sitede ?

|ChaMuR| :
kızdıran şeyler..bir yerlere gelmiş bazı arkadaşların maalesef kendilerini biraz daha yüksekte görmeleri diğer üyelerden..ayrıca gereksiz onlarca defa açılan aynı konular ve siyaset bölümü modu olduğum için hala bir insasnın görüşüne saygı duymayı öğrenememiş odunlarla çok karşılaşıyorum..bunlar baya sinirlendirir..beni..geri kalan herşey hoşuma gider.parmaklarım ağrıdı yazmaktan..:D

infatuate:
:D
peki son olarak bana we hh'ye söylemek istediğin bişeler war mı cem ?

|ChaMuR| :
sana borayla ömür boyu mutluluk dilerim..bora'ya şunu söylemek isterim..dark o mouslardan bi dene de ben istiom..:D
hh'yede şey dielim..
i Love you HackHeLL..:)

infatuate:
tşk ederim bende dileklerin we bu hoş sohbetin için =) görüşmek üzere ..

|ChaMuR| :
İİgeceler..

edit: chamur'un ortadan kaybolan bi kadını nası bulduğunu dinleyelimmi =))

the end :clap​

teşekkür ederim röportaj için..

en merak ettiğim kişiLer arasındaydı =) t$kLer ikinizede kanka gizLi çekim diyodun aL işte gizLi çekimLeri sen yapıyomu$sun :hhmanD

|ChaMuR| :
evet onu unutmuşum bir de o var..
neyse yazıyı okumayacak nasılsa..sorun olmaz..

demek öyle cem bey :hadiordan ben söylersem duyar ama :melek o yok ama wekili burda janem ehuehuheu ayaını denk al bakiim :durdurun

Güzel rop. olmuş..

Ellerinize saGlık ;)

bu değerli arkadaşımızı da böylece tanımış olduk......... iyi oldu..........

bence forumun en zor bölümüne bakıyorsun
ama sıkıyönetim kuralları yerinde olmuş daimi olursa daha iyi olur

röportaj güzelmiş sonunda koptum zaten ;)

=) kim oluyo ki o :D

ellerinize sağlık

Chamur Kardeşimiz De Tanımış Olduk Teşekkürler...

röportaj için teşekkürler...

bundan sonra feribotta bi kadın kaybolursa bakacağım ilk yer kaptan kabini...:durdurun

cem sen az çakal deilsin ha:D hehe biliodn kadının orda olduğunu dimi :D

güzelmiydi bari :p

neyse çok güzel sohbet ellerinize sağlık

Cok guzel olmus ikinizide tebrik ederim cem ne oldu .... noktalarini goremez oldum cok

Yazdigindanmi yoksa dedim konusmanin yarisi noktadir :D:D:D ama olmamis

Tekrar tebrik ederim ikinizide :D

zevkli bi röportaj olmuş toprağımı daha da iyi tanımış oldum

röp. gsl miş de ben anıya bayıldım ya:D

saol infatuate , |ChaMuR|' uda tanımış olduk :goz:

Geri