Chew-wga 0.9 Soru

spieler87

New member
Reaction score
0
Arkadaslar Bilgisayara Windows 7 kurdum ve yeni bir crack yontemi olan CHEW-WGA 0.9 ile etkinlestirdim ve bu crack yeni bir yontem oldugu icin merak ediyorum bu crack sisteme tam olarak ne yapiyor ve ne yukluyor bena bu konuda bilgi verecek olan arkadaslara simdiden cok tesekur ediyorum

windows 7 dogrulamaya gir.. eger dogrulama yapiyorsa tamamdir ama buyuk ihtimalle yapmayacak... usgudar adli uyenin yada harbikiz adli uyenin verdigi cracklar saglam ve dogrulamadan geciyor... onlari dene...

etkinleştirildi gözüküyor yanlız doğrulama olmuyor. birde everest programında etkinleştirme için kalan süre gözüküyor.şu anda başarılı bir crack ta yok diğer çıkan crackların hepsi bıos modlama olduğu için, anakart kimliğini değiştiriyor.bu yöntem işletim sisteminin düzgün çalışmasını etkiliyor...

Ben iki işletim sistemi kullanıyorum Vista ve win 7 ikisine de boot loader tarzı programlar atmıştım fakat hangisine en son yüklersem o orjinal kalıyodu bu CW(Chew WGA boot tarzı bir önyükleme yapmadığından win7 için uyguladım şuan vistayı boot loader lı bir crack ile win 7 yi de CW ile kullanıyorum ve sorunsuz ikiside orjinal görünüyor. Sadece win 7 deki CW doğrulama gibi konularda sıkıntı yaratacak sanırım. bu sorunda kaldırılırsa mükemmel olacak.

Yazılımsal aktivasyon sistemi ile çalışan crackler windows doğrulamasından geçemeyecektir. ChewWga RemoveWat gibi. Doğrulamadan geçmek istiyorum derseniz ille mutlaka donanımsal cracklere yönelmelisiniz bunun başka bir çözümü yok olmayacaktır da.

Geri