CHP, “sıfır çektiği” illere yüklenecek

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
CHP Merkez Yönetim Kurulu son toplantısında seçim stratejisini belirleyecek önemli karar aldı
07.04.2007

CHP Genel Sekreteri Önder Sav imzasıyla tüm milletvekillerine ve il başkanlarına duyurulan kararda, 4 Kasım seçimlerinde önceliğin, son seçimlerde CHP’nin milletvekili çıkaramadığı illere verileceği bildirildi. Kararda sıfır çekilen iller ve bu illere gidecek heyetler de isim isim saptanırken, heyet başkanı olarak da partinin en önemli kurmaylarının görevlendirilmesi dikkat çekti.

İLLER VE HEYET BAŞKANLARI

* AFYONKARAHİSAR- KÜTAHYA- UŞAK: Onur Öymen

* ÇANKIRI- AMASYA: Eşref Erdem

* BARTIN- KARABÜK: Mustafa Özyürek

* BAYBURT- GÜMÜŞHANE- RİZE: Cevdet Selvi

* BOLU- DÜZCE- SAKARYA: Önder Sav

* SİİRT- BATMAN- ŞIRNAK: Mahmut Yıldız

* NEVŞEHİR- AKSARAY- KAYSERİ: Algan Hacaloğlu

* ELAZIĞ- BİNGÖL- BİTLİS: Mehmet Sevigen

* ADIYAMAN- KİLİS: Oğuz Oyan

* KARS- ERZURUM- AĞRI: Bihlun Tamaygil

gazetevatan.com​

halk arasında şöyle bir hava yaratılıyor,,
chp dinsiz bi parti, din düşmanı filan falan,
yani kısacası bu illerden vekil çıkmamasını buna baglıyorum
ama işin saçmalığı dinsiz parti demekden geliyor
partinin dinimi olurmuş ya,
din kişilerin içinde yaşar
zaten kimse bunu anlamak istemiyor ya oyüzden bugun böyle sıkıntılı günler yaşıyor ülkem
z

sorun partiyle alakalı değil o bölgelerin yaşantılarıyla ilgili örneği İzmir solun kalesiyse Yozgat ta sağın kalesidir bununla ilgilidir yoksa partilere yönelik bir tepki değil geleneksel oy verme alışkanlıklarıdır...

NE YAZSAM BOŞ. BEN SONUCU YAZAYIM DEDİM.

SONUÇ:
Deniz Baykal CHP'nin başında olduğu sürece TÜRK SOLU VE CHP seçime girmeden kaybetmiş demektir.

Türk halkı gerçekleri öğrenip bu partiye güvenecekdir ATAMIZIN partisi ne olursa olsun.. şimdi şeriatla uğraşıcak olan bizleri zor günler bekliyo .. sağcısı solcusu birleşsin bu insanlar dini kullanır bazıları varkı sözde dini korumak için kafa keser..Ülkeyi satarlar zaten başladılar Bülent Arınc sölediklerini hala aklımda türk bayrağına boyalı bir bez parçası dedi :(......GELELİM diğer partilere bazı partileri görüyoruz kurucuları yıllardır ülkeyi dolandırmış şimdi fındığın fiyatını düşürecekmiş .... artık halk bu fındığı yermi :................................................
aklıma CHP den başka bi parti gelmiyor arkadaşlar faşist amerikaya yağ çeken bir Türkiye istemiyorumm

araghorn-g' Alıntı:

SONUÇ:
Deniz Baykal CHP'nin başında olduğu sürece TÜRK SOLU VE CHP seçime girmeden kaybetmiş demektir.

Arkadaşım sizi tebrik ediyorum, nekadar güzel bir teşhis bu. :clap :clap

Deniz Baykalın çıkışları chp lileri bile kızdırıyor. Pek çok tanıdığım chp ye sırf bu yüzden oy vermiyor. İl adı vermeye gerek yok; belediye seçimlerinde chp üst üste kazandı ama milletvekili seçimlerinde tam tersi. Bunun sebebini Deniz Baykal kendine sormalı bence.

1000 oyum olsa 1 tanesini bile sol partiye vermem
ama bu seçimlerde sağ partiyede vermeyeceğim boşa atmayı düşünüyorum çünkü türkiyedeki tüm partiler sömürücüdür.
kendi partimimi kursam şöyle halkı sömürmeyen yurt için çalışan bir parti
adıda vicdan partisi (vp) olur herhalde :D

sloganda elinizi vicdanınıza koyun :)

araghorn-g' Alıntı:

SONUÇ:

haklısın kardeş
ATA'M görseydi bu günleri,partisinin ne hallerde olduğunu..
bilmiyorum

chp nin tek sorunu deniz baykaldır tek eline almış chpyi 30 yıldır krallık gibi yönetiyor chp baykaldan kurtulmadığı sürece muhalefet kalmaya mahkumdur ha belki onuda yapamayacak barajı aşmasıda zor görünüyor

Şeyh Edebalinin bir sözü var (Bu adamin kim oldugunu bilmeden şeyhlerin dedigi bizi ilgilendirmez demeyin önce araştırın sonra eleştirin)
Daha cok dost kazanmak için düşmanlarına yakınlaştılar bu aradada dostlarından uzaklaştılar
Yakınlaşılan düşman dost olmadi ama unutulan dost düşman oldu die
Bence hiç ugrasmasın zaten baykal gibi bi faktör oldugu sürece yine sadece kendi tabanından oy alır

bu ülkede ne kadar güzellik varsa biçoğu sağ partilerindir hepsine teşekkür. fakat ne kadar olumsuzluk yetersizlik eksiklik işlemezlik varsa biçogu da sağ partilerin eseridir. unutmayın ki sol bir parti 50 küsür senedir iktidar olmadı

katılmıyorum arkadaşım bölücü başına sayın diyen bi başbaknın tüm basın arkasındayken bile bu kdr ses çıkartabilen bi adamı tebrik etmek lazım

Ya bırak adamlar Camiye giriş paralı olsun diyorlar daha ne diyicekler

sol parti bu ülkeye neverdi?Sonuç kocaman sıfır

Demiyorlardır ya. Müslüman olmayan der bunu ama... Yani zannetmem.

Neyse artık. Bakalım sıfır yükselecek mi... İnşallah daha da düşer.

İslam yanlız insanın içinde yaşayan manevi bir olgu değil.
Kuralları, kaideleri koyulmuş, evrensel bir yaşayış biçimidir..
Zerreden kürreye hayatın her alanında İslam vardır...
Kim ne derse desin, ne söylersen söylesin:
"Allah indinde tek din İslamdır"

camiye giriş paralı olsun diyolar diye çamur atan kanıtlamakla yükümlüdür
aksi takdirde "kul hakkı" yemiş olur
onun peşine takılanların durumu da pek farklı olmaz
saçma sapan iddialarla CHP ye çamur atmayın!
sağ partiler 50 yıldır bu ülkeye ne verdi
keşke 0 şeklinde bıraksalardı
o kadar borca soktular ki ülkeyi!
torunlarımız bile borçlu ama bunu savunanlarınız var hala!
işte atgözlüğü budur!
aman çıkarmayın

Chp EĞer Öyle Bİr Polİtİkaya Sahİpse İzmİr Harİc Hepsİne YÜklensİn Muhaha

Geri