CHP den Cuma namazı atağı

ya kardeşim bu ne saçmalıktır yaa? adamlar Allah rızası için değil oy kazanmak için namaz kılıyolar Bu davranış tam da laik olmayanların davranışı siyasete din karıştırmak. Chp hepten şaşırmış ne yapacaklarını bilmiyolar adamlar muhalefet partisi ama bunlar herşeye muhalefet kardeşim Aynı Beşiktaş tribün grubu Çarşı gibi herşeye karşı. Lan bu AKP hiç mi doğru adım atmıyo yaa hepsine karşı çıkıyosun.

Ne yapsa dini akp gibi kullanması imkansızdır. Ama allahın dinini bu amaçla kullanan insanlar hesap vermeyede hazır olsunlar!!

akp yapınca kimsenin gözüne batmıyo ki yapıyolar herkes biliyo chp mhp ya da bi başka parti bu tarz adilik yapınca neden eleştiriyolar anlamıyorum....

eleştirmelerine lafım yok da bi adiliği ben yapıyosam adiliktir tayyip yapıyosa da adiliktir...

ama bazı arkadaşlar adilik şerefsizlik karaktersizilik kavramlarında akp li vekilleri muaf tutuyolar heralde...

a. işlerine gelince akp takiyye yapıyor bunlar rozetle secdeye gidince birşey olmuyor olmuyorsa kimseye olmasın laf yapma ağız yapma yok di siyaset alt vesaire ya da kendin de yapma biz biliyoruz başörtü dağıttığın mitingleride altıoka dayamış baykal

valla baykal her yeriyle kuş tutsa bu millet chp ye oy vermez.halkbi kere chp yi din düşmanı olarak görmüş tanımış cumayada gitse oruçta tutsa namazda kılsa olmaz bu iş. ama akp adamların geçmişine baktığımız zaman cumayada gitmiş oruçta tutmuş... o yüzde akp ye olan bi sempati var halkta.(izmirde seçimlerden önce millet teknelerin yelkenlerine yazılar "anamızı aldıkta geldik" gibisinden sona noldu yine akp ye oy verdiler :D

ce he pe dinsiz bir parti degil dinsiz olan basindaki sonradan gormeler

daha bu 1. adım arkadaşlar sırada kilise ve havra var

rozetlerde hazırlandı kilisede oklar haç şeklinde havrada 6 li yıldız seklinde olacak

akp yapınca kimsenin gözüne batmıyo ki yapıyolar herkes biliyo chp mhp ya da bi başka parti bu tarz adilik yapınca neden eleştiriyolar anlamıyorum....

eleştirmelerine lafım yok da bi adiliği ben yapıyosam adiliktir tayyip yapıyosa da adiliktir...

ama bazı arkadaşlar adilik şerefsizlik karaktersizilik kavramlarında akp li vekilleri muaf tutuyolar heralde...

namaz kılmanın neresi adilik düzgün konuş haddini bil!!!
asıl adilik onların yaptığı sırf oy toplamak için namaz kılıyolar yani daha doğrusu kılmış gibi yapıyolar insanda biraz şeref olur bunlarda zerre kadar yok sen çıkmış tayyip böyle yapıyo yok adilik onun yaptığı adam öncedende namazına giderdi şimdide gidiyo zaten millet ona bu yüzdende oy veriyo toplayacvağını önceden topladı onuda kimse değiştiremez kafanı yorma.

namaz kılmanın neresi adilik düzgün konuş haddini bil!!!
asıl adilik onların yaptığı sırf oy toplamak için namaz kılıyolar yani daha doğrusu kılmış gibi yapıyolar insanda biraz şeref olur bunlarda zerre kadar yok sen çıkmış tayyip böyle yapıyo yok adilik onun yaptığı adam öncedende namazına giderdi şimdide gidiyo zaten millet ona bu yüzdende oy veriyo toplayacvağını önceden topladı onuda kimse değiştiremez kafanı yorma.

demek istediğimi anlamışsın bak işte ben Namaz kılanı kasdetmedim adilik olarak Dinle insanları sömürmeye adilik dedim haddini sen bil bi insan gösteriş için namaz kılma niyetindeyse bunu sen ben değil Allah bilir.......

tayyibin önceden namaz kıldığını nerden biliyon ki kılsa veya kılmasa Din Allah la insan insanla Allah arasında değilmidir....

benim Namaz kılmamın sana bi faydası olmaz başka birinin içki içmesi Beni günaha sokmaz.....

yazıklar olsun chp yee bu gune kadar chp den baska partıye oy atmadım bundan sonra atanı ....

denizonur neden bukadar zoruna gitti yoksa dinsizmisin onlarda sözde müslüman zaten..Bukadar niye korkuyorsunuz dinden..niye dini kotu birseymis gibi gosteriyorsunuz..yabanci filmlerin hemen hemen hepsinde dini motifler var hristiyan bi futbolcu hac isareti yaparak sahaya cikiyor ama bizimkiler cumaya gidince olay oluyor.

demek istediğimi anlamışsın bak işte ben Namaz kılanı kasdetmedim adilik olarak Dinle insanları sömürmeye adilik dedim haddini sen bil bi insan gösteriş için namaz kılma niyetindeyse bunu sen ben değil Allah bilir.......

tayyibin önceden namaz kıldığını nerden biliyon ki kılsa veya kılmasa Din Allah la insan insanla Allah arasında değilmidir....

benim Namaz kılmamın sana bi faydası olmaz başka birinin içki içmesi Beni günaha sokmaz.....

buna kimsenin bir itirazı yok kimse kimsenin mezarına girmiycek sonuçta
her koyun kendi bacağından asılacak
adamın namaz kılmasından sanane kılar kılmaz sanki namaza giderken muhabirleri arıyo reklam olsun diye bunu oy kapmak için yapanlara söylemek lazım

Bakın CHP bundan sonra Müslüman ülkemiz Türkiyede özellikle bu son zamanlarda yaptığı başörtülü, çarşaflı kadınlara rozet vs takmasıyla asla oy alamaz ve iktidara gelmez iyice kendilerini rezil ettiler ve chp yanlıları oylarını kesinlikle vermiyeceklerini söylüyorlar , Akp bundan sonra asla baştan inmez arkadaşlar.

dine söven,yok diyen,laikliğini 5 vakit namazına tercih eden adam gitse ne olur, gitmese ne olur.Oldu olacak sakal bırakıp,cüppeyide giysinler ki,yahudilikleri belli olmasın.Arsenik satıcıları

turkıyenın nıcın bu halde oldugu senın yaptgın su laıklıgı 5 vakıt namaza tercıh eden sozun acıklıor

bu tur arkadslara tavsıyem bıraz bılım tarıhı bıraz kuran bıraz turk tarıhı okumaları turkler hangı yontemler kullanılarak yıkılmıs bak bakalım bi arastırın sorgulayın sonra yorum yapın lutfen laıklıgı dınsızlık olarak algılamayı bırakın bırakın kı ınanan her ınsanı sızler gıbı sanmasınlar

turkıyenın nıcın bu halde oldugu senın yaptgın su laıklıgı 5 vakıt namaza tercıh eden sozun acıklıor

bu tur arkadslara tavsıyem bıraz bılım tarıhı bıraz kuran bıraz turk tarıhı okumaları turkler hangı yontemler kullanılarak yıkılmıs bak bakalım bi arastırın sorgulayın sonra yorum yapın lutfen laıklıgı dınsızlık olarak algılamayı bırakın bırakın kı ınanan her ınsanı sızler gıbı sanmasınlar

hoş geldin kardeş
kimin klonu oluyon?

5.mesajda şak bizden alıntı.Yok yeni isen öğren,
alıntılara değil,konuya yorum yap.
Tarihi bize oku demene rağmen önce sen oku ki;
bu günlere nasıl ulaştık,neler kazandık?neler kaybettik?bir araştırıver

valla partiyi bitirme aşamasına getirdiler ha...daha 2 gün once olmaz yapılamaz kaul etmeyiz dediklerini şimdi kendileri gostere gostere yapıyorlar merak ediyorum hiç mi yüzleri kızarmıyoru bunların

Geri