CHP lideri Baykal ne yapmaya çalışıyor?

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
CHP lideri Baykal ne yapmaya çalışıyor?

Hayırdır.

CHP strateji mi değiştiriyor ?

Hayır.

CHP milletle mi kucaklaşıyor ?

Hayır.

CHP milletin ızdırabına ortak mı oluyor ?

Hayır.

CHP milletin değerlerine sahip mi çıkıyor ?

Hayır.

CHP ne yapıyor ?

Rozet takıyor.

Sayın Baykal memleketteki herkesi kucakladı iş çarşaflılara kaldı.

Onlara da CHP rozeti takınca başörtüsü meselesi çözülecek öyle mi ?

Milletinden kopuk siyaset anlayışını bundan daha iyi gösteren başka bir uygulama olamaz.

Baykal CHP seçmeninin yüzde yüz memnun olduğu bir genel başkan mı ?

Hayır.

Baykal Anadolu’nun farklı yerlerinde her gün CHP’den istifa eden partilileri görmüyor mu ?

Mutlaka görüyordur.

Peki ne yapıyor ?

Çarşaflı kadınlara rozet takıyor.

Baykal ne diyor ?

“Başörtüsü meselesini ancak biz çözeriz.”

Nasıl ?

Çarşaflılara rozet takarak.

İşte o iş öyle olmaz.

Sayın Baykal unutmayın ki seçim zamanı hatırlanan her şey, o ülkenin gerçeğidir.

Siz üniversite kapısındaki başörtülü kızlara rozet takabiliyor musunuz ?

Siz gidip de kampus girişindeki nizamiyenin önünde ‘başörtülü kızlarımız üniversiteye girebilmeli’ diyebiliyor musunuz onu söyleyin.

Siz ne zaman medeni bir siyasetçi gibi davranıp eşinin başı kapalı bir Cumhurbaşkanını protesto etmeyi bırakırsınız,

Siz ne zaman milletin oylarıyla seçtiği parlamentonun kararlarına saygı duyarsınız,

Siz ne zaman camileri bayramdan bayrama cenazeden cenazeye hatırlamazsınız,

Siz ne zaman bu milletin değerlerini seversiniz,

Sizin adamlarınız ne zaman bu milletin inancıyla alay etmez, Peygamberiyle dalga geçmez,

İşte bu iş o zaman olur.

Yoksa düğün salonlarında üç beş çarşaflıya rozet takarak değil.

Boşuna uğraşmayın.

O çarşaflılar hayatta size oy vermez.

Kadınların okuma günlerine gitmeye başlamadan biri lütfen Baykal’ı durdursun.

Yoksa hakikaten komik oluyor.

bugüne kadar hakaret ettiği başörtülü kadınlarımıza oy uğruna yalakalık yapmaya çalışıyor

oyuna gelmeyeceğiniz garanti değil mi????

arkadaşlar bu olayı sadece yalakalık olarak algılamayın. yıllardan beri siyasetçilerin yaptığı tek şey bütün düşmanlara dost gibi gözükmek. mesela başbakanın yaptıkları söyledikleri. kriz yok diyor herkes bunu yiyor. baykalda aynı taktiği uyguluyor ve milletin gözüne baka baka yalan söylüyor. yıllardan beri yapılan bişey sadece baykala maletmemek lazım bence. yaptığı gerçekten yanlış bişey ama eğer o karaçarşaflı bayana bu benim özgürlüğümü kısıtlıyormuş ben bu karaçarşafı kabul etmiyorum dedirtebilirse o rozet yerini bulmuştur yok dedirtemezse yediği küfürle kalacak sadece...

Baykal'mı Ne yapıyor bakın ben size açıklayım
19 yaşında bir gencim kendimi bildim bileli bir Atatürkçü Cumhuriyetçiyim Ünüversite 1. sınıftayım Alanım İktisadi Ve İdari Fakültesi İşletme Bölümü Ve Yıllardırda Siyasi Olayları Çok İyi Takip ettiğimi Düşünüyorum
Baykal Ülkemizin Gerçek Değerlerine Sahip Çıkıyor Şeriatçilerere Yalakalık Yapmıyor
"Evden işte işten camiye camiden işte işten eve evden işe işten camiye..." bu politikayı getirmeye çalışanlara asla yalakalık yapmaz insanlarımızı birer robota çevirme politikası izleyenlere asla yalakalık yapmaz.
kimin ülkesinde kimin kurduğu kimin bü günlere gelmesini sağladığı bilerek yaşayın lütfen.
şimdi onlar iktidarda kapitalis ekonomik sistem ülkenin dört bir yanına yayıldı içtiğim sigara bile yabancıların kullandığım internet bile onlar bizi sömürüyorlar
neymiş efenim "internet aylık 15 YTL" miş neymiş "Modemde bedavaymış" bakın size bedava modemi göstereyim... adam internet bağlatıyor 2 sene antlaşmalı aylık 15 ytl 4 gb kotalı ama adam ne yapıyor sadece msn de çetleşiyor bir iki sayfaya giriyor ilk ay faturası 70 küsür ytl adam ben kapattıracağım diyor ama antlaşma engeli çıkıyor eğer kapatırsa 200 ytl küsür para ödeyecek . yazıkk çok yazık bee . işte sizin hükümetiniz ülkeyi bu hale getirdi daha fazla söze gerek yok çünkü fazlaca gerçeği ortaya döktüm...

Okuyun canınız isterse...
Saygılar!

illaki dediğin çok doğru telekomu vs vs vs daha bir çok şeyi peşkeş çektiler ve yok pahasına sattılar dış borç iç borç hepsi gün geçtikce büyüyor ve sadece Hamdolsun demekle yetiniliyor. eğer kriz bize teğet geçtiyse yaşadığımız heralde rüzgarı. demekki gerçeğini yaşasak yiyecek bir lokma ekmek bulamayacağız. Türkiye'nin öz kaynakları diye bir şey kalmadı. elde bir iki şey var onlarıda sattılarmı misyonlarını tamamlayacak şu anki hükümet. tamamiyle bir sömürge haline dönüşecez. gerçekten çok yazık...

dini kulanıyo ,zamanında basörtülüler ünv girmesın diyen adam simdi carsaflılara rozet takıyo

Bunların Hepsi Yerel Seçim İçin Yapılıyo Üniversiteye Niye alınmasına Karşı Çıkıyo Türbanlı öğrencilerin Ama İş Oyu Vermeye Gelince Hemen Türbanlılar da Laik Havası Yaratıyo Oy Peşinde Aç Kurtlar

Baykal'mı Ne yapıyor bakın ben size açıklayım
19 yaşında bir gencim kendimi bildim bileli bir Atatürkçü Cumhuriyetçiyim Ünüversite 1. sınıftayım Alanım İktisadi Ve İdari Fakültesi İşletme Bölümü Ve Yıllardırda Siyasi Olayları Çok İyi Takip ettiğimi Düşünüyorum
Baykal Ülkemizin Gerçek Değerlerine Sahip Çıkıyor Şeriatçilerere Yalakalık Yapmıyor
"Evden işte işten camiye camiden işte işten eve evden işe işten camiye..." bu politikayı getirmeye çalışanlara asla yalakalık yapmaz insanlarımızı birer robota çevirme politikası izleyenlere asla yalakalık yapmaz.

Atatürkçü Cumhuriyetçiyim özgürlük yanlısıyım v.s. diyorsun arkadaşım peki sana şu soruyu sormak istiyorum.

Üniversiteye Başörtüsüyle girilmeli mi?

1.'si hakani85 Atatürk türban, fes ve çarşaf yerine Avrupa medeniyetlerinin kullandığı son derece modern elbiseler ve şapkaları getirmiştir sorun illa başın kapanması ise çözümü bunda var. Üniversiteler ve TBMM gibi çağdaş modern ortamlarımızın bile bile böylesine eski çağdışı şeylerle süslenmeye çalışlası bence yanlış birşey.
2.'si ise ben bu konuşmalarımda birilerinin özgürlüğülü kısıtlamadım asıl özgürlük kısıtlayanlar blli...
İnançmı Bak ben Aleviyimdir ama ayrım yapmam yapanında karşsındayımdır
Allahada sonuna kadar inanırım. Çoğu zaman sıkıntıya düştüğümde ona sı
ğınırım kula kulluk etmem kimseden değil ondan isterim ama nde elimden geleni yaparak isterim . Çünkü beni yaratan o Başkası değil... Bu da kısıtlanmıyor inançlarınızda herşekilde özgürsünüz. Hem islamiyette modernliği İlmi desteklemiştir..
Başka sorucağın soru varmı?

işte siyaset budur, bir gün gelir, döner her şey döner, peki iyimi evet bence iyi, fikirler tekamül etmeli elbette. Sosyalizmin zaten gereği bu. sosyal devlet olgusudur bu. Baravo..

yıllardır hep birilerine takiye yapıyosun diye bağıranlar bakın baykal şimdi takiyenin kralını yapıyor.ee gerçi ne yapsın adam ömrü muhalefetle geçmiş iktidar yüzü görmemiş .şimdi baktıki muhalefetide kaybedecek artık her yol mübah dedi:) ama bunca zamandır halkın inançlarına küfür edeceksin (önder sav ,adnan keskin (eski genel sekreter) ) sonrada o inancı kullanarak oy isteyeceksin.bide başkalarına dini siyasete alet ediyolar diye demedik laf bırakmıyolardı.yav bu kadar iki yüzlülük yani pesss...gerçi bunların tiyniyeti bu...

napıyor biliyonuz mu... 22 temmuz öncesi halledecez dediği olayı yapıyor... arkadaşın biri baya bi savunmuş baykalı... sen bana açıklasana kemalistsin o kadar cumhuriyetçisin... kemalizm'in neresinden türbanlı çarşaflı bi bilgi portre var... bırak anlatma okuyon ama faso fiso... o kadar yürekliydi bu baykal efendi o zaman türbanı soksaydı üniversiteye aklı yerel seçimler öncesi mi aklına geldi... bırak baykal bırak... utanmadan benim chp'imi düşürdüğün duruma bak... bırak artık bırak tuncay özkan'ın bi sözü var... "RECEP FAŞİSZMİ" diye... sende chp'mdeki "BAYKAL FAŞİSZM"ini bırak... SAYGILARIMLA...

şimdi Atatürkcülükte çarşaf yoktur başörtüsü yoktur diyen arkadaşlar şunu bana açıklarmısınız başını kapatan yada çarşaf takan bu ülkenin evladı değilmi ne yapalım başka ülkelerimi sürelim bunları yada biz herşeyimizde Atatürkcü mü olmak zorundayız attığımız adımlarıda Atatürk nasıl adım atıyordu diye araşrıtıp oyle mi adım atmak zorundayız..yok kapanmak çağ dışıymış modern değilmiş bu çağdaş olmayı kim belirliyor arkadaşım soylermisin sen mi ABD mi yada kimle yatıp kimle kaltığı belli olmayan avrupa mı bırakın artık bu faso fisoları...Atatürk bu ülke için belirli ilkeler ortaya koymuş ve çağdaş seviyenin ilimde-birlik beraberlikte olacağını söylemiştir hadi ilime destek verdiğinizi farzedelim ancak zaten kapalıyı dışlayarak birlik ve beraberliği bozuyor sonrada Atatürkcüyüm diyorsunuz...gorduk chp yide yazık yanı cidden yazık Atatürkcülüğüde bukadar düşürdünüz katı kurallarınız yüzüden insanları Atatürkcülükten bukadar uzaklaştırdınız vallaha sizlere bravo...

evet baykalı savunuyorum doğrudur sonuna kadarda savunurum çünkü adam sizin savunduklarınızdan daha masum adam geçen lerde mal varlığını ortaya döktü hangi akp li dökerki mal varlığını ortaya dökemez neden çünkü nerden geldiği resmi olarak belli ama gayri resmi olarak bellisiz. benim bildiklerimin. akp.. bu ülkenin başına geçmeden önce öyle bi örgütlendilerki herifler şu an ülkenin her tarafında muhtarlığından kaymakamlığına belediyesinden valisine kadar . şu an millete soruyolar yerel seçimlerde kimden yanasınız CHP. ben bunu antep için söylüyorum. ama recep tayyip ne yapıyor halkı hala tehtid ediyor "yerel seçimlerde 2. sıraya düşersem iktidardan çekilirim" işte sizin savunduklarınız
benim bildiklerim bunlar bırakın artık benimle yarışıp fasa fiso konuşmayıda kafanız ayıksın biraz nereye gidiyoruz diye. sömürülüyorsunuz farkında bile değilsiniz. bırakın bu işleride mesleğinize okulunuza valan bakın aklınız yetmiyor çünki daha öğrenecek çok şeyiniz var...

şimdi Atatürkcülükte çarşaf yoktur başörtüsü yoktur diyen arkadaşlar şunu bana açıklarmısınız başını kapatan yada çarşaf takan bu ülkenin evladı değilmi ne yapalım başka ülkelerimi sürelim bunları yada biz herşeyimizde Atatürkcü mü olmak zorundayız attığımız adımlarıda Atatürk nasıl adım atıyordu diye araşrıtıp oyle mi adım atmak zorundayız..yok kapanmak çağ dışıymış modern değilmiş bu çağdaş olmayı kim belirliyor arkadaşım soylermisin sen mi ABD mi yada kimle yatıp kimle kaltığı belli olmayan avrupa mı bırakın artık bu faso fisoları...Atatürk bu ülke için belirli ilkeler ortaya koymuş ve çağdaş seviyenin ilimde-birlik beraberlikte olacağını söylemiştir hadi ilime destek verdiğinizi farzedelim ancak zaten kapalıyı dışlayarak birlik ve beraberliği bozuyor sonrada Atatürkcüyüm diyorsunuz...gorduk chp yide yazık yanı cidden yazık Atatürkcülüğüde bukadar düşürdünüz katı kurallarınız yüzüden insanları Atatürkcülükten bukadar uzaklaştırdınız vallaha sizlere bravo...

saçma saçma konuşmayı bırak istersen ben ne demişim ayrım yok yapanında karşısındayım diye biz buyuz sizin gibileri saptırıyorlar işte ... biz alevinin kürdün dindarın ayrımını yapmadık çünki kurtuluş savaşında hepsi aynı cephedeydi omuz omza mücadele verdiler ...

hala chp akp oyunu oynuyorsunuz çocokmusunuz siz ya bizler nelerden bahsediyoruz sizler gelip ne diyorsunuz..burda su içmekten bahsetsem gelip bana akp diceksiniz yine ha...sizin aklınız fikrisiniz partizanlık bu milletin huzuru refağı değilki baykalında savunulcak yanı mal varlığını ortaya koyması pehh güldürmeyin beni nerdfe kapalılar Atatürkcü olmaz dolayısıylada chp li olamaz diyen baybak ve baykalcılar gidip rozet takarken hiç mi yuzunuz kızarmadı ...

BOŞ MUHABBET YAPIONUZ
sanki birtek chp yapııo böle şeyler
akp yi qören hiç yoq
adam nerdeyse sattı türkiyeyi yabancıya bunu istiosanız atın akp ye oyunuzu
ben sadece alkışlıorumm

Geri