CHP Tükürdüğünü Yaladı...

redyellow2

New member
Reaction score
0
resim193191_1.jpg

CHP tükürdüğünü yalıyor

Mutabakat sağlandı. CHP'li vekiller 15'te yemin edecek
Yazı Boyutu: 12 14 16

AK Parti veCHPyöneticilerinin, Mecliste yaşanan ''yemin krizi'' konusundaki görüşmelerinin ardından mutabakat sağlandı.

Ankara'da baş döndüren trafik işe yaradı..Yemin krizinde sona gelindi. AK Parti ve CHP heyetleri, CHP'lilerin yemin etmesini kolaylaştıracak mutabakat metni için uzlaştı. CHP'li vekiller bugün 15:00'te yemin edecekler. Bu arada CHP Grubu, saat 14.30'da olağanüstü toplandı. CHP'liler son kez yemin krizini ele alacak.

AK Parti ve CHP arasındaki görüşmeye AK Parti'den Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli ve Ahmet Aydın ile Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, CHP'den Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ve İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın katıldı. Meclis'te yapılan görüşme sonrasında AK Parti ve CHP heyetleri mutabakat hazırladı. Ortak metin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun onayını aldı.

İŞTE MUTABAKAT METNİ:

AK Parti ile CHP'nin üzerinde anlaşmaya vardığı ve gazetecilere dağıtılan mutabakat metninde şu ifadeler kullanıldı:

- Siyaset kurumu için sorunların gündeme getirileceği, tartışılacağı, değerlendirileceği ve çözüm bulunacağı yegane ortam TBMM'dir. Siyasi partiler sorunların çözümü için TBMM zemininde olmalıdır.

- Yüzde 95 oranında seçim temsili gösteren Meclisimiz tüm partilerimiz için ortak bir zemin oluşturmaktadır. Bu zemin aynı zamanda yeni bir anayasa için de zemin olmalıdır. Tüm yasalar özgürlükleri genişletici şekilde yorumlanmalıdır.

- Anayasa dahil tüm mevzuatın, hukukun üstünlüğü çerçevesinde ve kuvvetler ayrılığı ilkesi dikkate alınarak özgürlükleri genişletici bir anlayışla yorumlanması ve uygulanması gerektiğine inanıyoruz.

- TBMM'nin açılışından bugüne kadar yasama faaliyetine katılmamış olan milletvekillerinin Meclis çalışmalarına iştirak etmelerini ve katkı sağlamalarını arzu ediyoruz.

CHP tükürdüğünü yalıyor - En Doğru ve Güncel Haber

110720111537232695605.jpg

CHP'liler yemin ediyor! - GAZETEVATAN.COM

Bu haberi yapanda okuyanda aynı görüşten.
Biri diyor ki CHP tükürdüğünü yaladı. Diğeri diyor ki olacağı oydu.

Tayyip Bey oy avlar sizde avlanırsınız işte böyle.
Bu iş futbol maçı mı?

Hakan Şükür vekil, Hatip Dicle'nin vekilliği düşünce akp bir vekil kazandı ya.
Şükür Bey'in yaklaşımıda tam anlicanız dilden.

Bu sayede bir tane daha vekil kazanmış olduk. (Ağzı varmamış demeye ben diyeyim bari, "Bir tane gol attık böylece.")

Bu ülkede demokrasi dedikleri şey maça çıkmaktan farksız. Birisi Hakan Şükür gibi adamı vekil adayı tayyin eder. Birileride onu seçer. Tam adamını aday göstermişler. Futbol maçı gibi demokrasiye ancak Futbol adamı yakışır.

Tükürdüğünü yalamak mı? Sürç-ü Lisan diyenlere ne oldu?
Anlıyorum tabi Kemal Bey biraz kötü yönetti bu anlamda.
Meydanlara dökseydi milleti.
Sine-i Millet deseydi, ertesi gün serbest bırakılmıştı vekillerimiz.

Sizde bu kadar ucuz bakamazdınız olaya. Sizin siyaset dediğiniz şey o kadar basit değil.
CHP tükürdüğünü yalıyormuş. Hadi oradan.

Bu haberi yapanda satılmışlar. Ekmek yedikleri kapıya su taşıyorlar. Bu ülkeyi düşünen yok. Herkes cebini düşünüyor. Üzgünüm ama sizde buna alet oluyorsunuz.
Dedim ya siz demokrasiyi futbol maçı sanıyorsunuz.
İşte kızgınlığım bunadır.
Böyle laflara prim verirseniz, akpyede oy verirsiniz. Benim size bundan gayrı diyecek sözüm yoktur.
Tartışacakta bir şey kaldığını sanmıyorum bu konuda.

Tükürmek Akp ye mahsus birşey,Aksine chp bu tükürükLeri MecListen temizLemeye,miLLet iradesini mecLis e yansıtmaya çaLışıyor.

AnLayana..

AnLamayan zaten at gözLükLeriyLe dört naLa koşuyor..

YA başkanlarıda bunlardan farklımı hepsi birbirini bulmuş başta böyle konuşurlar konuşurlar chp bunları konuşturur sonra hepsini toplayım yedirir malum şekilde bunu hala kavrayamamış bunlar yine atladılar sazan gibi ne kadar komikler bunlar ya :))

Chp bu Ülke İÇİn her konuda umuttur. Akp gİbİ dayatmalar partİsİ deĞİldİr.. TÜkÜrdÜĞÜnÜ yaladi dİyenler İlk Önce kendİsİne baksin !!!

Chp bu Ülke İÇİn her konuda umuttur. Akp gİbİ dayatmalar partİsİ deĞİldİr.. TÜkÜrdÜĞÜnÜ yaladi dİyenler İlk Önce kendİsİne baksin !!!

Tamam akp dayatmalar partisidir de bu chpnin tükürdüğünü yaladığı gerçeğini değiştirir mi?

Hani içerdekiler çıkmadan 4 sene bile olsa yemin etmeyeceklerdi?

chp Madara oldu..
39 Milletvekili Yemin etmedikleri için MAAŞLARI ÖDENMİYOR....işte AK PARTİ FARKI budur..
Milletin Hakkını kimseye Yedirtmemek için Güç Odaklarına karşı DİRENİYORLAR ve öbür Haramzadelerde yiyeceğiz diye Saldırıyorlar....

Tamam akp dayatmalar partisidir de bu chpnin tükürdüğünü yaladığı gerçeğini değiştirir mi?

Hani içerdekiler çıkmadan 4 sene bile olsa yemin etmeyeceklerdi?

Bu durumda ikiside tükürdügünü yalamış oluyor.
Önce kabul etmek istemediler sonra gelsinler yemin etsinler diye onca dil döktü başbakan.
Konuyu sürekli gündemde tuttu.

Bu durumda ikiside tükürdügünü yalamış oluyor.
Önce kabul etmek istemediler sonra gelsinler yemin etsinler diye onca dil döktü başbakan.
Konuyu sürekli gündemde tuttu.

bakın ben akpli değilim bunu belirteyim öncelikle.

Ama ikisi de tükürdüğünü yalıyor derken akp nasıl geri adım attı onu da yazmalısınz.

Chp 4 sene bile olsa ARKADAŞLARIMIZ ÇIKMADAN YEMİN ETMEYECEĞİZ demedi mi?

dedi.

peki o arkadaşları çıktı mı?

çıkmadı.

buna rağmen yemin ettiler mi?

ettiler.

Yani chp tükürdüğünü yaladı.

bu kesin.

Buyur akpnin ne dediğini ve nasıl geri adım attığını yazın ben de tüüü onların sıfatına diyeyim.

(yazınızda önce KABUL ETMEK İSTEMEDİLER diye bir şey var, bu mümkünatı olmayan bir şey, çünkü meclis tüm partilerindir, hiç bir parti bir başkasına SENİ KABUL ETMİYORUM diyemez, akp de böyle bir şey diyemez, yapamaz, direk yemin etmiyeceğiz diyen chpdir, akp gelmezseniz gelmeyin demiştir, asıl yemin etmek için bahane arayan chp olmuştur, hatırlayın cemil çiçek gibi bir DERİN ADAMA destek veren kemal kılıçdaroğlu olmuştur, o başkan olunca da hemen onun davetine koşa koşa gidip anlaşma yolu arayan da chpdir)

CHP'li İsa Gök kararlı!

CHP’de mazeretsiz yemin etmeyen tek milletvekili olan İsa Gök, and içmeme eylemini sürdüreceğini açıkladı.
AK Parti’yle yapılan mutabakatın ardından CHP, yemin etme kararı aldı.

Bu karara uymayan Mersin Milletvekili İsa Gök, TBMM'de mazeretsiz yemin etmedi.

Kararının arkasında olan İsa Gök, NTV'ye yaptığı açıklamada, yemin etmeme eylemini sürdüreceğini açıkladı.

Gök, dün yaptığı basın toplantısında yemin kararını "telaş ve acele alınmış bir karar" olarak nitelendirmişti.

İsa Gök, "İki hafta öncesine göre bize bu tutumu aldıran gerekçelerden hangisi ortadan kalktı?" diye sormuştu.

CHP'li İsa Gök kararlı! - GAZETEVATAN.COM

Bunu söyleyen ben değilim, chpli bir milletvekili.

Recep Tayyip Erdoğan bilmiyor muydu acaba CHP'nin yemin edeceğini. Sanırım biliyordu.
Peki meselenin iç yüzü ne?
Adam siyaset yapıyor. Ağzınızada bal çalıyor.
Sizde sakız gibi çiğiniyorsunuz. Bak...
Hala tükürdüğünü yalamaktan bahsediyorsunuz.
İşte bu sizin siyaseti Başbakan'dan ibaret görmenizin kanıtıdır.

Yani kısaca CHP ile dalga geçerek aklınızca ak partiyi mi yüceltiyorsunuz?
Bence kendinizi çirkinleştiriyorsunuz.

Yine bu ülkede siyasilerin hoşgörülerine hayranım. Hele Kemal Bey'in ve Devlet Bey'in hoş görüsüne hayranım.
Devlet Bahçeli'nin bütün bu olaylar karşısında fokur fokur kaynayan ülkücülere dur demesi, diyebilmesi takdire şayan.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun bütün bu Recep Bey kışkırtmalarına karşı ters gitmeyip diretmemesi ise çok ama çok tuhaf.

Anlıyorum ki muhalefet iktidardan çok ülkeyi düşünüyor.
Bizim iktidar partisi ise iktidara gelmek için ve iktidarda kalmak için kışkırtmayı, fitne sokmayı, fesatlık çıkarmayı kendine yakıştıyor.
Eee mesele ortada AKP için iktidarda kalmak için her yol mübahtır.

Fakat muhalefet için ise ÖNCE VATAN...

Verdiğimiz 13 şehit için hepimizin başı sağolsun...

Geri