CHP'DE ERBAKAN SÖYLEMİ : Allah'ın İzniyle Bu Seçimi Alacağız!

KaranLık ben sizin gibi dinci olmadığım için her aman Allah demesini biliyorum. Yani sadece sizin gibi siyaseten Allah kelimesini kullanmıyorum. Benim yüreğimden akepenin 3. veya 4. parti olarak seçimden çıkması geçiyor. Var mı ötesi, var tabii, 5. veya 6. Paşa gönlüm öyle istiyor. Herkesin kendi düşüncesi. Ben nasıl senin düşüncene saygı duyuyorsam sen de bana öyle saygı duymak zorundasın.

Şimdi kaçma da anlat bakalım şu akepenin milli tarafını, biz de öğrenelim.

elbette saygı gösteriyorum... ben sadece gerçkeçi olmanı istiyorum o kadar...

yani bu şartlatda bu ülkeyi yönetebilicek en güçlü kadro akp de ... ve belki fazla iddalı olucak ama bu seçimler baykalın ve o zihniyetin sonu olucak... bu çok açık.. akp nin milli çıkarlar uğruna tek bisi yaptığını söyliyicem umarım bu seni tatmin eder.. çünkü yaklasık 150 ülkeyi tatmin etti :D... akp döneminde türkiye bm geçici güvenlik konseyine alındı..kimseyi kaşının gözünün hatrı için yapmıyolar.. ülkenin gelişim düzeyine refahına bölgedeki hakimiyetine otoritesine güvenine istikararına bakılıp öyle karar verip öyle seçiliyo ülkeler... unutmadan cumhuriyet tarihinde ilk bu...

ama siz sadece ülkeyi parsel parsel sattı demesini bilirsiniz..
sence neden satıyo.. ben söyliyim istersen sana... bundan önceki hukümetler bu ülkede o kadar çok para akladılarki o kadar çok yetim hakkı yedilerki ülkeyi ancak bu sekilde bu ekonomi politikasıyla kurtarabilirdi...
simdi sen bunada bi kulp takarsın ama...

KaranLık hala akepenin milli bir tarafını izah edemedin, bilmem farkında mısın? Sence AB ve ABD' nin arkasında durduğu bir parti ülke yararına mı yoksa AB ve ABD yararına mı çalışır? Bu peşkeşlere alkış tutmak onurlu bir davranış mıdır? Yakında satıp çalacak bir şey kalmayınca bu ülkeyi hangi vaatlerle kandıracaklar. Hazıra dağ dayanmaz diye bir laf vardır, bilirmisin. Milli sermayeyi satıp kendilerine küçücük gemiler alan bu zihniyetin ülkeye verdiği zararın farkında nasıl olamıyorsunuz şaşıyorum doğrusu.

Doğru böyle güçlü bir hırsız, talancı kadrosu gelmedi Türkiye' ye, gelemez de zaten. Millet açlıktan kırılıyor, iki Allah yallah yapıyorlar, bir türban diyorlar tamam. Millet guruldayan midesini unutuveriyor. Üç kuruşluk kömür yardımıyla gariban vatandaşın oyunu satın alıyorlar. Üzlüyorum, sanmayın ki size, bu ülkeye...

KaranLık hala akepenin milli bir tarafını izah edemedin, bilmem farkında mısın? Sence AB ve ABD' nin arkasında durduğu bir parti ülke yararına mı yoksa AB ve ABD yararına mı çalışır? Bu peşkeşlere alkış tutmak onurlu bir davranış mıdır? Yakında satıp çalacak bir şey kalmayınca bu ülkeyi hangi vaatlerle kandıracaklar. Hazıra dağ dayanmaz diye bir laf vardır, bilirmisin. Milli sermayeyi satıp kendilerine küçücük gemiler alan bu zihniyetin ülkeye verdiği zararın farkında nasıl olamıyorsunuz şaşıyorum doğrusu.

Doğru böyle güçlü bir hırsız, talancı kadrosu gelmedi Türkiye' ye, gelemez de zaten. Millet açlıktan kırılıyor, iki Allah yallah yapıyorlar, bir türban diyorlar tamam. Millet guruldayan midesini unutuveriyor. Üç kuruşluk kömür yardımıyla gariban vatandaşın oyunu satın alıyorlar. Üzlüyorum, sanmayın ki size, bu ülkeye...

bu senin düşüncen ve senin düşünceni yorumlamak bana düşmez...

ama bunlar yapılanlar... bunları görmek lazım... millet aç nutku atmadan önce...

ak partİ iktidarında, sağlık ocaklarında muayene oda sayısı, 6.300'den 13.500' e çıkarıldı.

ak partİ iktidarında, milli eğitim akademisi’nin yasal alt yapısı tamamlandı.

ak partİ iktidarında, tarımda kişi başına düşen milli gelir 1,5 kat arttı.

ak partİ iktidarında, 180bin kız çocuğu ” haydi kızlar okula” kampanyası ile okula kavuştu.

ak partİ İktidarında sanayi sektörü % 31,4 oranında büyüdü

ak partİ iktidarında, habur sınır kapısı tamamlandı.

Milli peşkeşlerden bahsetmemişsin sayın karanlık arkadaş? Peki milli gemicikler ne olacak? Peki ya milli dış borçlardaki artışları da kaleme almamışsın nedense? Milli açlık sınırını milli asgari ücretin kaç katı olduğuna da değinmemişsin nedense? Akepe' nin milli bir tarafı yoktur. Ha hakkını yememek lazım, iyi bir şeylerde yapmıştır; zenginleri daha zengin yapmıştır mesela. Öte yandan fakirleri de daha fakir, ama önemsiz bir detay değil mi?!! ( % 31,4 sanayi büyümesi felan derken aklıma geldi :)))

Ya arkadaşlar aslın işin kökeninne indimizde dinin nasıl siyasete bulaştıgı ap açık .
Türk halkı olarak dogdugumuz günden bu yana kadar siyaset dendiginde hep aynı isimler vardı ve hepside bu siyaset işini kişisek ve ceresindeki kişilerin çıkarları için kullanmak amaçlı istedigini ülkeye hizmetin çoook ta önemsemediklerinin yıllardır farkındalardı . Ve hatırlarsanaız 10 yıla yakındır insanların yeni bir yüz arıyışı başladı siyasette ve amerikanın içimize soktugu 2 insan oldu cem uzan ve r tayyip erdogan ikiside farklı kulvarlarda güçlydü dünyayı yönetenle yıllar önceki oyunlarını yine türkiyeyi hedef alarak oynamaya başladı . burdaki amaç . Halkı yeni yönetim rejmine hazırlamaktı . ve Bu iki adayden birisi olan cem uzan medya kuruluşuna o kadar çok güveniyorduki Başkanlıga çantada keklik gözüyle bakıyordu . ve bitmek tükenmek bilmeyen servetinden bol kesedan harcamaya başladı .eee nede olsa kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezdi . ama malumaliniz ki bu ülkede büyüme plitikası izliyen şirketlerin %94 usulsüz işler yapmalıdır ve medya sektöründe ise bilinçi veya bilinçsiz olarak % 100 dür cem uzanda bolca kirlenmişliklerini yine edindigi medya gücüyle gizliyecegine inanıyordu . Ama yeni yüz arıyışı işersinde olan halka R. tayyip erdogan öyle bir ilaç geldiki nasıl diyenler burasını çok dikkatli okusun din bu şekilde siyasete bulaştı günümüzde . şu anda emerikada olan nur cematinin önde gelen isimi olan fetullah gülen tarafınfaan yetiştirilmiş çok emek sarfetmeden cemat ekonomisi ile güçlü bir insan haline getirilen erdogan öyle bir girdiki siyasete nurcu görünüşü ile büyük bir kitleyi arkasına alarak yani 1 . 0 galip başladı maça ve daha sonrasında cem uzanın büyüme yolundaki kirli işlerini tek tek ortaya çıkattırmaya başladı ven erdoganın zaten bir emek harcamadan getirildigi yerdeki paracıklarını kazanmak için buluşacagı kirli bir durum yoktu cünkü cemaat tarafından destekleniyordu ve cem uzanın burada yanlış bir adım atyması dini hayatımıza soktu fettullah gülenin dizlerinin dibine çökmüş erdogan resmini gazatelerinde büyük boy verince insanlar şunu düşünmeye başladı en azından çalıp çırmıyor cemat insanı allah korkusu var öbür yeni yüz kirli ( cem uzan ) bide bunu deniyelim mantıgıyla sandık başında kullanılan oylar büüyk çogunluk olunca . Ülkede dini kesimin ne kadar çok büyük bir potansiyeli vardiye düşünen chp yaptı hatanı farkına varsa bile bu gün artık çok geç dini kesimin oyunun çoklugunu kullanma çabasna giren chp bu seçimlerde daha beter oy kaybına urıyacak çünkü ülkede dini seçmen çok değil . yeni yüz arıyışı nedeniyle eldede tek kalan tatip oyları götürdü chp de bunun peşinde ama yanlış arayış içiersinde dini seçmeni arkasına almacabası yerine chp yeni bir yüze ihtiyaç duymakta . Ulu önder M. Kemal ATATÜRK ' ün kurmuş oldugu parti için hedef şu olmalıdır din e siyaset birbirinden ayrı durmalıdır ama günümüzde ki chp lideri bunu hiçe saydı ve partinin adını lekeledi şimdi chp seçmadine partiye küstü . Murat Karayalçın Ulu Önderin sözlerini kendine maletmeye çalışarak gerçek niyetinide ortaya koyuyor ulu önder demiştirki söz konusu ülkeyse gerisi tefarruattır , yani bu ülke için gereken ne ise yapilmalıdır bu ülke türklerindir türklerin kalacak manasında kurtuluş savaşı sıralarında söylemişti . Murat Karayalçın ise neden ve nasıl kullanmış sözü AMAÇ KUTSALSA GERİSİ AYRINTIDIR yani amaç koltuksa dincide oluruz mantıgındalar bu büyük yanılgının farkına seçim sonrası varacaklar ve öngörtülerime göre chp lideri olan Deniz Baykal, partiden ihraç edilere vaya birazdaha geri saflara çekilerek başa yeni yüz olarak Mustafa sarıgülü çıkaracaklardır bu gilişi için ise artık çok geç olucaktır . biz bunlarla uraşırkende ülkeye sokulan 2 niffak olan Küresek Kıri ( borsadaki dalgalanmadan dolayı uyduruldu ve insanlar herzamanki gibi parasını saklamaya başladı ) PKK yok etme niffakları yüzünden türkiye gelişim atagını hezamanki gibi ertelemekte bu sıradada amerika parasına para israil silahlıu gücünü arttırmaya devam edeiyor biz ise manasız bir rizgarda bilinçsizce savrulan breyler olarak ne mutlu türküm diyoruz ama türklimüzüğ araştırmanın zamanı geldi neden ne mutlu türküm dedigimizi hatırlamazsak bizlere çok yazık olacak bir an önce damarlarımızda mevcud olan asil kanın farkınavarmamız dilekleri ile ....

Milli peşkeşlerden bahsetmemişsin sayın karanlık arkadaş? Peki milli gemicikler ne olacak? Peki ya milli dış borçlardaki artışları da kaleme almamışsın nedense? Milli açlık sınırını milli asgari ücretin kaç katı olduğuna da değinmemişsin nedense? Akepe' nin milli bir tarafı yoktur. Ha hakkını yememek lazım, iyi bir şeylerde yapmıştır; zenginleri daha zengin yapmıştır mesela. Öte yandan fakirleri de daha fakir, ama önemsiz bir detay değil mi?!! ( % 31,4 sanayi büyümesi felan derken aklıma geldi :)))

ne desem ne yazsam bos.. sen bildiğini oku... işine geldiği gibi düşün .. ama gerçkeler sabittir göremesende...

asides_260 tayyip erdoğan bahsettiğin gibi lap dadanak ortaya çıkmadı. Adamlar daha fazilet partisi varken, biz bu seçimi kaybedecez ama ileri de yepyeni bir isimle (tayyip efendiye atfen) seçimlerden galip çıkacaz, diyorlardı. Çarşaflı kadınlar ev ev dolaşıp, altın verip kurana el bastırp oy topladılar. Çok çalıştılar çok din sömürüsü yaptılar. Arkalarına da satılmışlığın dayanılmaz para desteğini fettuş ve amerika' nın desteğini alınca kaçınılmaz sonuç gerçekleşti. Bütün hikayenin özeti bu. Sonuçta dinden zarar gelmez anlaşıyla hergün sayıları arttırılan imam hatip liseleri varoluş sebebinin dışında çok başka anlamlara da hitap ediyordu. Kaçak ve devlet denetiminden bilerek ve tahammuden uzak bırakılan kuran kursları adındaki faliyetlerin pek çoğu da gerici örgütlenmeye bataklık teşkil ediyordu. Fettullah babasının hayrına mı bu ülke de bir yığın okul açıp etrafında bir koruma kalkanı gibi müridlerini topladı. Nedeni basit ABD' den aldığı emirleri uygulayacak Tayyip gibi kuklalara ihityacı vardı. Bütün seneryo bundan ibaretttir.

Mu DTP işbirlikcisi Karayalçın yakında hacca giidip Şevki yılmaz vari vaaz da verirse hiç şaşmam

oy insana neler yaptırıyor

oy anam oy :)

Valla ben iyice şüphelenmeye başladım...

Dün Süryani fahişeler takardı çarşafı diyen bir zihniyet bu gün;

Çarşaf açılımı yapıyorsa

Allah'ın izniyle diye dua edebiliyorsa ..

Ya kendilerini paralık ettiler ya da hakiketen iman yoluna baş koydular..

Seçimden sonra göreceğiz ..

akp ve chp ve mhp ye gönül vermiş arkadaşlar adına üzgünüm
bu partiler dünde vardı
yani bugün ülkenin içinde bulunduğu durumdan birebir sorumlular bu partiler ve politikaları
kimisi vatanhainliğine gözyumdu kimisi yalana talana düzenbazlığa kimisi üzerine düşen görevi tam yapmadı ve çoğuda sistemin kirlenmesine çıkarları uğruna ses çıkarmadı
hangisinin daha dindar hangisinin daha laik veya hangisinin daha milliyetçi olduğu hiç önemli değil
durum ortada
bu meclis baştan aşağıya yenilenmeli
mazisi temiz çalışkan dürüst insanları bulup içimizden çıkarıp o koltuklara oturtmalıyız
milli seferberlikten başkası kurtarmaz bizi artık
terör belasından kurtulmak vatan hainlerini affedip özel ada tahsis etmek ve çankayaya yemeğe davet etmek yerine gereken cezaya çarptırmalıyız
acil şekilde abd nin ve ab nin güdümünden kurtulup türki devletlerle işbirliğine gitmeliyiz
tüm milletvekillerinin malvarlığı tarafsız bir komisyon kurulup araştırılıp (çocukları akrabaları yandaşları dahil tabiki) gerekn yapılmalı
tarımda sanayide eğitimde ve her dalda milileşmeliyiz
borç kapanından bir an önce kurtulmalı bu ülke
burada yapılan ve söylenen herşey kayıkçı kavgasını geçmiyor yoksa
terör devam ediyor
yolsuzluk devam ediyor
milli servetlerimiz ve topraklarımız satılmaya devam ediyor
borcumuz artmaya devam ediyor
amaç ortak ise ki ortak olduğunu düşünüyorum
sadece tek yol var oda birlik olmak
sistemi ve sistemin bu hale gelmesinde sorumlu olan herkesi acilen temizlemek için gereken tek şey bu...

Bu gidişle CHP genel merkezini Ankaradan istanbul Fatih e taşıyacak :)

Geri