CHP'den, " 'AKP oy yaktırdı' diyeceksin" teklifi

muratcolez

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
CHP'den, " 'AKP oy yaktırdı' diyeceksin" teklifi

Emniyette itiraf etti: Bana AK Parti'nin oy yaktırdığını söylemem için CHP 3 bin TL teklif etti

2ceptmh.jpg

41 milyon seçmen, 29 Mart'ta sandığa giderek demokratik hakkına sahip çıktı. Ancak bazı çevreler, demokrasinin işlemesinden rahatsız. Birçok il ve ilçedeki belediye seçimlerinde oyların yakıldığı, yırtılıp çöpe atıldığına dair iddialar gündemde. Seçimleri şaibeli göstermek isteyen en ilginç olay ise Kocaeli'nde yaşandı.

CHP'nin İzmit Belediye Başkanlığı seçimlerine yaptığı itiraz önceki gün reddedildi. Bu kararın ardından Yüksel Akçay isimli bir müşahit, AK Parti'nin verdiği 100 TL karşılığında CHP'ye ait mühürlü oy pusulalarını yaktığını iddia etti. Ancak Akçay, dün emniyet müdürlüğüne verdiği ifadede bunun bir iftira olduğunu, bu açıklama karşılığında CHP'nin kendisine para teklif ettiğini savundu. Akçay, emniyetteki ifadesinde şunları kaydetti: "Yolda yürürken yanıma iki kişi geldi. Bana İzmit Belediye başkan adayı Fikret Toker'in para vereceğini söylediler. Toker'le bir otelde görüştük. Bana 3 bin TL teklif etti. 'Söylediklerimi aynen gazetecilere açıklayacaksın.' dedi. Beni bir tepeye götürdüler. 'AK Parti İzmit adayı Nevzat Doğan'ın, sana iş sözü karşılığında CHP'nin oylarını yaktırdığını söyleyeceksin.' dediler. Dört gazeteciyi getirdiler oraya. Ben de bana söylenenleri gazetecilere açıkladım. Gazeteciler gittikten sonra Toker bana kartını verdi. 'Arkanda CHP var, sakın çekinme. Biz sana bakarız.' dedi. Sadece 50 TL verdiler. 'Seni yarın göreceğiz.' dediler. Ben de can güvenliğimden korkarak polise gidip gerçekleri anlattım."

Kaynak:http://www.habervaktim.com/haber/66076/chpden__akp_oy_yaktirdi_diyeceksin_teklifi.html

şerefsizler. alayı yalan ya. yok yakılmış bilmem ne. bizim burdada güya yaktılar diye oy pusulalarını getiriolar bütün partinin kısımları yanmış sadece chp nin yeri var ve oy chp ye verilmiş. aamq kimi kandırıyonuz ya millet salak mı bu numarayı yesin

alıcaksın beyzbol sopasını eşek sudan gelene kadar dövücen bu dingiLi.

siyaset hiçbu kadar ayak işi olmamıştı bunca zamandır görmedim böyle bişey.. pes diyorum artıkk.. bu cinliği yapanlar önce dün falan akp nin oyunu diye vermişlerdi bunu foruma... görülüyorki ayak oyunları chp nin işi....

'Arkanda CHP var, sakın çekinme. Biz sana bakarız.'

Hehehehee arkasında CHP varmış!!! Şimdi olsun bakalım arkasında CHP !!! Bu kadar pis mi, bu kadar ayak altına mı düştü ya bu politika???? Bunun gibileri politikacı olacak, Türkiye'yi yönetecekler bi de!!!! Bu sözüm sadece CHP için değil!! Birçok parti artık şeref, namus gibi şeyleri gözardı eder olmuş!!!!!

valla bunlar hep siyaset hep karmaşa chp de aynı akp de adam gibi biri yokmu TÜRKİYE yi yönetecek

Komedi gibi :D

Böylesine aşağılık bir iş için 50 TL peşinat :D

zaten direk link i görünce esgeçtim

Komedi gibi :D

Böylesine aşağılık bir iş için 50 TL peşinat :D

zaten direk link i görünce esgeçtim

O Zaman Postta Atmasaydın.Ben İzmitliyim Birader; CHP Madara OLdu Bu Yüzden Burda, İnsan İçine Çıkacak Halleri Kalmadı.Çok Büyük Bir Yanlışa İmza Attılar bu Konuda ve Göreceksin Kocaeli Teşkilatının NasıL Baykal Tarafından Lağvedileceğini

haberi ilk önce CHP kanadı verdi ozaman alkışlayanlar adamın ifade değişikliğinde asıl parayı verip adam satın alanları görünce işi pişkinliğe vurup herşeyde olduğu gibi sulandırmaya kaçıyorlar.. chp bu şekilde iktidar olamaz en iyisi darbelere bel bağlayıp biz kaç kişiyizin sayısını artırmalı ve iktidara da gelirse açık oy gizli tasnifle devam etmeli ..

haberi ilk önce CHP kanadı verdi ozaman alkışlayanlar adamın ifade değişikliğinde asıl parayı verip adam satın alanları görünce işi pişkinliğe vurup herşeyde olduğu gibi sulandırmaya kaçıyorlar.. chp bu şekilde iktidar olamaz en iyisi darbelere bel bağlayıp biz kaç kişiyizin sayısını artırmalı ve iktidara da gelirse açık oy gizli tasnifle devam etmeli ..

Neden iktidar olamasın? Şeriat özlemi çeken din sömürüsü yapanlar oluyor da neden Çağdaş Laik ve Demokratik CHP olmasın? Ha sen darbe istiyorsan ayrı mesele zaten amacınızın bu olduğu kanısına varmaya başladım. Milleti ve Askeri darbeye teşvik edip ülkemizin ilerlemesini engellemek.

Asıl darbeciler sizlersiniz.

Neden iktidar olamasın? Şeriat özlemi çeken din sömürüsü yapanlar oluyor da neden Çağdaş Laik ve Demokratik CHP olmasın? Ha sen darbe istiyorsan ayrı mesele zaten amacınızın bu olduğu kanısına varmaya başladım. Milleti ve Askeri darbeye teşvik edip ülkemizin ilerlemesini engellemek.

Asıl darbeciler sizlersiniz.

Gel Bir Anket Yapalım.Hatta Sen Aç Anketi. İki Şıklı Bir Anket OLsun.

Bak Sana Konu Başlığı; Darbeyi En Çok İçine Sindiren ve Çağıran Parti Hangisidir.
Hangi Parti Lideri 27 Mart e-muhtırasında Askerin Çekinceleri Dikkate Alınmalı Demiştir.
Hangi Partinin Mitinginde Genç SubaylaR GöReVE Pankartı Açılmıştır.Darbe İstendiğini ve Darbeye Taraf Olduğunu SöyleyeN chp Li Sayısı O Kadar Çokken Sen Nasıl Bunu İnkar Yolunu Seçiyosun İnanıLır Gibi Değil

Gel Bir Anket Yapalım.Hatta Sen Aç Anketi. İki Şıklı Bir Anket OLsun.

Bak Sana Konu Başlığı; Darbeyi En Çok İçine Sindiren ve Çağıran Parti Hangisidir.
Hangi Parti Lideri 27 Mart e-muhtırasında Askerin Çekinceleri Dikkate Alınmalı Demiştir.
Hangi Partinin Mitinginde Genç SubaylaR GöReVE Pankartı Açılmıştır.Darbe İstendiğini ve Darbeye Taraf Olduğunu SöyleyeN chp Li Sayısı O Kadar Çokken Sen Nasıl Bunu İnkar Yolunu Seçiyosun İnanıLır Gibi Değil

Darbe kelimesini şeriat olarak değiştirelim ne olur?

DrMcNamara; bazıları bizi kendileriyle karıştırmaya başladıya bu kadarına artık pess diyorum .. ordu göreve pankartçılarına burdan açtığım konu sayısı bile belge niteliği taşırda divanı harp lik olacaz diye endişe ederken ,adamalr nerdeyse bizi darbeden beslenenlerle aynı safa sokacak.. gülsemmi ağlasaammıı??:)::::::::::::(

Darbe kelimesini şeriat olarak değiştirelim ne olur?

İkisinide Aç Kardeşim.Bir Partiye Chp liler Şeriat yanlısı, DTP Liler Kürt Düşmanı, MHP Liler Kürdistan Taraftarı,Saadetliler Gerçek Müslüman Değildir; Yakıştırması Yapıyosa Bu Güdülen Siyasetin Ne Kadar Çirkefce, Aşağalık YöntemLerLe Güdüldüğünü Gösterir.

İktidarı ELde Etmenin Yolunu PisLik Atmak Değil, pROJE GeLiştirip Bu HaLkın Önüne Koymakır.Tabi Kimilerinin ProjedenAnLadığı Çarşaf VE Kur'an Kursu AçıLımı.chp nin Yaptığı Bu Açılımı AKP yAPSAYDI Şeriatçı OLacaktı.

Tarih BugünLeri HainLeriyle Anacaktır.

adam pusulayı alıyo. geçiyo kabine. zarfa mı yoksa cebine mi koyuyo Allah Kerim. öğretmenler şerefsiz ysk şerefsiz tek şerefli chp mi. inanılacak gibi değil. bu ayhak oyunlarıyla unutun iktidarı.

İkisinide Aç Kardeşim.Bir Partiye Chp liler Şeriat yanlısı, DTP Liler Kürt Düşmanı, MHP Liler Kürdistan Taraftarı,Saadetliler Gerçek Müslüman Değildir; Yakıştırması Yapıyosa Bu Güdülen Siyasetin Ne Kadar Çirkefce, Aşağalık YöntemLerLe Güdüldüğünü Gösterir.

İktidarı ELde Etmenin Yolunu PisLik Atmak Değil, pROJE GeLiştirip Bu HaLkın Önüne Koymakır.Tabi Kimilerinin ProjedenAnLadığı Çarşaf VE Kur'an Kursu AçıLımı.chp nin Yaptığı Bu Açılımı AKP yAPSAYDI Şeriatçı OLacaktı.

Tarih BugünLeri HainLeriyle Anacaktır.

Ne mutlu ki bana hiçbir partiye tam anlamıyla yakın değilim. Sizler gibi fanatik değilim ben ülkemi seviyorum.
Atatürkü seviyorum onun mirasına sahip çıkmaya çalışıyorum. Tarih değil günümüz bile bence hainleri anıyor. Kanla kazanılmış topraklar parayla satılıyor çünkü!

Zaten bir iktidara gözü kapalı bağlı olursan o ülke ne kadar ilerler bilinmez nokta nokta nokta

Ne mutlu ki bana hiçbir partiye tam anlamıyla yakın değilim. Sizler gibi fanatik değilim ben ülkemi seviyorum.
Atatürkü seviyorum onun mirasına sahip çıkmaya çalışıyorum. Tarih değil günümüz bile bence hainleri anıyor. Kanla kazanılmış topraklar parayla satılıyor çünkü!

Zaten bir iktidara gözü kapalı bağlı olursan o ülke ne kadar ilerler bilinmez nokta nokta nokta

arkadaşım sana bi soru. cebinde 5 kuruş para yok ve açsın. ayrıca karnını doyurmak zorunda olduğun anan baban çocukların var. ilk olarak ne yaparsın?
akp ye ne bırakıldı ki ne isteniyo. akp iktidara geldiğinde devlet mamurunun maaşını IMF den borç alıp ödüyodu. tabiki bişeyler satılacak. bu toprakların bekçisi biziz. bişeyler satılınca alıp sırtına götürmüyo. gerekirse nasıl sattıysak ellerinden almayı da biliriz. karınlar doyunca bunlar unutuluyo. o günden bu güne neler değişti. o zaman IMF den para almak için yalvarıyoduk. şimdi üstelik bi küresel kriz olmasına rağmen IMF den borç almak için şartlar sürebiliyoruz ortaya.
he bi de TC ilk defa kendi yapmadığı bi krizle başbaşa ve iç çatışma olmazsa alnının akıyla burdan çıkacak.
arkadaşım sen bunları görmüyosan hiçbir partiye bağlı değilsin demek çok zor.

arkadaşım sana bi soru. cebinde 5 kuruş para yok ve açsın. ayrıca karnını doyurmak zorunda olduğun anan baban çocukların var. ilk olarak ne yaparsın?
akp ye ne bırakıldı ki ne isteniyo. akp iktidara geldiğinde devlet mamurunun maaşını IMF den borç alıp ödüyodu. tabiki bişeyler satılacak. bu toprakların bekçisi biziz. bişeyler satılınca alıp sırtına götürmüyo. gerekirse nasıl sattıysak ellerinden almayı da biliriz. karınlar doyunca bunlar unutuluyo. o günden bu güne neler değişti. o zaman IMF den para almak için yalvarıyoduk. şimdi üstelik bi küresel kriz olmasına rağmen IMF den borç almak için şartlar sürebiliyoruz ortaya.
he bi de TC ilk defa kendi yapmadığı bi krizle başbaşa ve iç çatışma olmazsa alnının akıyla burdan çıkacak.
arkadaşım sen bunları görmüyosan hiçbir partiye bağlı değilsin demek çok zor.

Bırakın bu takkiye işlerini yok sattıysak geri almasını biliriz de nasıl alacakmışsın açıkla bakim?

Sen de mi satışın içindesin yoksa bana mı öyle geldi.

iş satmaya kalsa ben de yönetirim ülkeyi.

Geri