CHP'li belediye iftar açtırmadı !

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
CHP'li belediye iftar açtırmadı !
CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği'nin 6 yıldır Buca Hasanağa Bahçesi'nde kurduğu iftar çadırına izin vermedi.

CHP'li belediye iftar çadırına izin vermedi

Belediyenin 'Halka açık yeşil alanlar tahrip oluyor.' gerekçesini göstermesi ise tepki çekti. İftar çadırının Dokuz Eylül Üniversitesi'ne yakın olması ve özellikle öğrencilerin çadırdan istifade edememesi üzerine dernek yetkilileri, yaklaşık iki kilometre uzaklıkta özel şahsa ait bir yer kiralamak zorunda kaldı. Dernek Başkanı Murat Telingün, "Kültür çadırımızda yapılan etkinlikleri bir dosya haline getirdik. İzmir milletvekillerine göndereceğim." dedi.

Buca Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği, Buca Hasanağa Bahçesi'nde 6 yıldır İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden de izin alarak kurduğu kültür ve iftar çadırını bu sene açamadı. Bugünü kadar Buca'daki esnafların desteğiyle 500 metrekarelik çadırda Belediye, Kaymakamlık, Milli Eğitim ve Müftülük gibi kurumların işbirliği ile 23 Nisan, 29 Ekim, 18 Mart Çanakkale gibi önemli haftalarda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Hasanağa Bahçesi'nin üniversitelere yakın olması sebebiyle de öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Murat Telingün, "Biz sivil toplum kuruluşuyuz. Siyasi bir amaçla izin verilmediyse bu yanlıştan en kısa zamanda dönülmesini ümit ediyoruz. Ben bugüne kadar yapılan etkinliklerimizi bir dosya haline getirdim. İzmir milletvekillerinin hepsine ve bazı protokole de ileteceğim. Biz ihtiyaç sahiplerine ulaşmak, çeşitli etkinliklerle gençlerimize geçmişte bizim için yapılan fedakarlıkları hatırlatmak amacıyla kültürel faaliyetler yaptık." diyerek belediyenin tavrını eleştirdi.

Kaynak

Buca Hasanağa Bahçesine çok yakın bi yerde oturuyorum ve bu tam bir rezaLettir..
Madem bu kadar düşünüLüyor orası,oradaki 'apaçi'Ler temizLensin önce..
KaLdı ki orada sadece Ramazan Çadırı değiL sene boyunca onLarca şey düzenLeniyor..
Gerçekten büyük bir rezaLet..

seçim zamanı olsaydı en az 10 tane açarlardı

seçime daha çok var neden açsınlar ki

bunlar değiştirilemez genel başkanları Baykal değilmiydi oy uğruna karaçarşaflıların önünde selama duran

serrrreefsizler işte..

sonra "neden gavur izmir diolar"mış....

haha 1 kişi yaptı diye tüm chplileri suçluyorsunuz helal size
akp den biri deniz fenerinde adı kirlendi ozaman soyguncu akp din üzerinden geçinip hırsızlık yapıyolar ha?
mhpden biri birini öldürdü ozaman tüm mhpliler barbar terörist ha?

gerçekten komiksiniz

çok ayıp...Halka açık yeşil alan denilen yer halkın davar sürüsü gibi yayıldığı yer anlamındamı acaba BU CHP kafasına göre..

HALKÇI paRTİ chp.....

Ramazan'ın bitimine doğru iftar çadırlarını
dolaşıp kuran ve eşarp dağıtıp biz Müslümanız
ayağı çekerler ve Müslümanım ve CHPye oy veriyorum
diyenlerin gönüllerini rahatlatmış olurlar..

Ya bunların geçmişi böyle zaten, hiç şaşırtıcı bir olay değil. fırsatını bulslar daha neler yapacaklar ama ...

Bunlar İSLAM düşmanıdırlar. Eğer bir Hristiyan Veya Yahudi istemiş olsaydı hay hay derlerdi siz zahmet etmeyin şöyle başucumuza oturun çay için biz hemen hallederiz derlerdi...

Geri