CHP'li vekil: Partimizde demokrasi kalmadı

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
CHP'nin muhalif milletvekillerinden Mehmet Tomanbay ve Hasan Aydın, seçimlerde CHP'den aday olmayacaklarını açıkladı. Tomanbay, CHP'de parti içi demokrasinin olmadığını, adayların ön seçimle değil, merkez yoklamasıyla belirlendiğini kaydetti.

Demokrasi mücadelesi veren bir milletvekili olarak partisinden adaylık başvurusunda bulunmayı anlamlı bulmadığını dile getiren Mehmet Tomanbay, tüm sol partilerin ve sosyal demokrat cephede öne çıkmış siyasi figürlerin bir araya geleceği bir oluşumda yer alabileceğini kaydetti. İstanbul Milletvekili Hasan Aydın da, "Bu yönetimle Türkiye'ye bir fayda sağlayacağımızı düşünmüyorum." değerlendirmesinde bulundu. Aydın, sol partiler arasında bir birlik sağlanması durumunda bu birlikteliğe katkıda bulunabileceğini sözlerine ekledi. Servet Dağ, Ankara
zaman.com.tr​

zaman gazatesinde çıkan bi hbr i kaide almam bile

chp yi kendileri daha iyi bilir onlar da öle diyorsa bitmiştir

yoBAZLARIN kubilayı faşistçe öldürdüğü zamanları UNUTMADIMMM SADECE bu yuzden ATATURKUN PARTİSİNE C H P YE oyum zamanında din elden gidiyor chp dinsiz chp Allahsız dediler milletin dini duygularıyla oynadılar zaman (namaz) gastesine ne gerekçeyle inanayım !! CHP ne zaman dini kullandı belkide en buyuk hatası bu oldu partinin dini olmaz arkadaşlar parti ülke menfaatleri için herşeyi yapmak zorundadır
DENİZ BAYKAL iyi değil diyorsunuz peki adamın YALAN sölediğinimi gördünüz ??
peki hırsızlık yaptını mı gördünüz ????
içki yasak deyipte içki mi içti ?? bazıları gibi boş vaadlerdemı bulundu ?? ne yaptı ama bunları yapsaydı en kıral adamdı yazıklar OLSUNNNNNN....

Deniz Baykal hiç birşey yapmadı ya 1980 lerde 100 binlerce kişi kışkırtı Sağ ve Sol Çatışması Başladı Ondan Sonrada ordu Partimizi Kapattı diye ağıt yakınıyor Deniz Baykal Atatürkün partisi olan CHP ye Yakışmayan Bir Adam Kendi Çıkarlarını Düşünmeyen Bi adm Olsaydı Partini Başında CHP Daha İyi Yerlerdeydi

Evet hiç birşey yapmamış

Hangi parti adayını Genel merkezden belirlemiyorki..Bugün AKP adaylarını kim belirliyor.

haber kaynağı eleştirilemez kardeşim. doğru dürüst yorum yazın, serbest kürsü diye herşeyin borazancılığını yapmayın!

Bazıları haber zamanda çıktı diye haber kabul etmemişler. Öyle ya herkes kendi ters görüşündeki gazeteyi kaale almayacak, bu objektiflik onlara göre :D
Bu kişiler disiplin kuruluna sevkedildiler. Aynı konuşmalarını başka gazetelerde de bulabilirsiniz arkadaşlar. Biraz araştırsaydınız tabii :)

Buyrun zaman dışında bu haberi doğrulayan gazeteler:

http://www.yenisafak.com.tr/politika/?q=1&c=2&i=45333&CHPli/muhalifler/aday/olmuyor

http://www.memurlar.net/haber/74722/ (anka haber ajansı)

http://arsiv.sabah.com.tr/2004/07/29/siy104.html

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=125135

http://sondakika.milliyet.com.tr/2006/03/15/son/sonsiy05.asp

Zaman gazetesine bilip bilmeden yalancı olduklarını ima edenlere saygılar.(amacım zamanı savunmak değil ama bilip bilmeden de bir gazete karalanmaz.)

selam
Kardeslerım foruma uzanca zaman dır gırıyorum ama bu ılk mesajım son zamanlardada daha cok okur ve katılır oldum cunku kalıte her gecen gun artıyor
bu haber uzucu ve aslında cok da manidar ideolojık gorusum her nekadar belırgın olmasamda
DENİZ BAYKAL gurubunun toplantı ve semınerlerıne bazı zamanlarda katıldım.(İşim ve konumum dolayısıyla)
CHP baykal ın padısahlıgında hukumdarlıgında yonetılen fakat butun delegelerınınde parti mensupları dahıl baykal ıcın hers seyı konusur fakat bır sey beceremeyıp sadece kendı menfaatlerını doyurup kendı aralarında kulus yapıp baykalı cekıstırmekle kalırlardı.
Şimdi laik toplum adı altında yuruyen guzide halkımı kullanarak bız galıba sonunda basımızda bu baykal olmasına ragmen ıktıdara gecebılecegız bu fırsatla dıye yıne bırlestıler.
AMA HALKI HALA SAF BASIT SECIM OYUNLARIYLA KANDIRIZ YALANINA KENDILERI INANIYOR
mıllet emınım bunlara yıne ıtıbar etmez
BU ULKEYI GERCEK SOMUREN VE GERIYE GOTUREN CHP NİN BU YASLI (AT HIRSIZI)KAMPLASMIS PARTİDİR
ZIRVALIKLARINA INANANINDA KALPTEN INANDIGINI ZANNETMIYORUM ;ONLAR TUTTURMUSLAR SOLL DA SOL ICERIGINE BAKAN YOK RAHATIMIZ BOZULMASIN MODUNDALAR
SELAMETLE

selam
Kardeslerım foruma uzanca zaman dır gırıyorum ama bu ılk mesajım son zamanlardada daha cok okur ve katılır oldum cunku kalıte her gecen gun artıyor
bu haber uzucu ve aslında cok da manidar ideolojık gorusum her nekadar belırgın olmasamda
DENİZ BAYKAL gurubunun toplantı ve semınerlerıne bazı zamanlarda katıldım.(İşim ve konumum dolayısıyla)
CHP baykal ın padısahlıgında hukumdarlıgında yonetılen fakat butun delegelerınınde parti mensupları dahıl baykal ıcın hers seyı konusur fakat bır sey beceremeyıp sadece kendı menfaatlerını doyurup kendı aralarında kulus yapıp baykalı cekıstırmekle kalırlardı.
Şimdi laik toplum adı altında yuruyen guzide halkımı kullanarak bız galıba sonunda basımızda bu baykal olmasına ragmen ıktıdara gecebılecegız bu fırsatla dıye yıne bırlestıler.
AMA HALKI HALA SAF BASIT SECIM OYUNLARIYLA KANDIRIZ YALANINA KENDILERI INANIYOR
mıllet emınım bunlara yıne ıtıbar etmez
BU ULKEYI GERCEK SOMUREN VE GERIYE GOTUREN CHP NİN BU YASLI (AT HIRSIZI)KAMPLASMIS PARTİDİR
ZIRVALIKLARINA INANANINDA KALPTEN INANDIGINI ZANNETMIYORUM ;ONLAR TUTTURMUSLAR SOLL DA SOL ICERIGINE BAKAN YOK RAHATIMIZ BOZULMASIN MODUNDALAR
SELAMETLE

----el cevap---

_eRay_' Alıntı:
yoBAZLARIN kubilayı faşistçe öldürdüğü zamanları UNUTMADIMMM.
1) kubilayı kimlerin öldürdüğünü istersen bir daha araştır. ve yıllardır bildiğğn yanlışı düzelt.

SADECE bu yuzden ATATURKUN PARTİSİNE C H P YE oyum
2) bir partiyi ATATÜRK kurdu diye oy veririm diyen zihniyet Atatürkün devrimlerine ihanet eden kesimdir.

zamanında din elden gidiyor chp dinsiz chp Allahsız dediler milletin dini duygularıyla oynadılar
3)siz şimdi cumhuriyet elden gidiyor diyip halkı galyana getirip duygularını sömürmüyormusunuz.

zaman (namaz) gastesine ne gerekçeyle inanayım !!
4) haklısın zamana inanma, mason aydın doğan yönetimindeki gazetelere inan. keşke onların nasıl haber yaptıklarını işi içindeki kişilerden dinlesen

CHP ne zaman dini kullandı belkide en buyuk hatası bu oldu
5) CHP cumhuriyeti kullandı.

partinin dini olmaz arkadaşlar parti ülke menfaatleri için herşeyi yapmak zorundadır
6) tabiki partinin dini olmaz. ama dini olan insanlarındamı partisi olamaz. ülkeye alkol kullanmiyor, oruç tutuyor eşi kapalı die insanlar bu ülkeye hizmet etmesinmi.

DENİZ BAYKAL iyi değil diyorsunuz peki adamın YALAN sölediğinimi gördünüz ??
peki hırsızlık yaptını mı gördünüz ????
7)yapsada bilmiyoruz.ama şunu biliyorumki. deniz baykal başbakanlık sıfatını taşıyabilcek bir insan değil. o ancak muhalefet olur. aslında fenada değil. olmadık, saçma sapan yerlerden muhalefet yapiyor.

içki yasak deyipte içki mi içti ?? bazıları gibi boş vaadlerdemı bulundu ?? ne yaptı ama bunları yapsaydı en kıral adamdı yazıklar OLSUNNNNNN..
8) güzel arkadaşım bırak. zaten bu ülke bugüne kdr solcular tarafından yönetilmedimi. ve halimiz meydanda...

..

sana son cümlelerim. sağı da öğren soluda. çok oku.

Geri