CHP'nin yalanladığı çarşaf gibi dekont

Ben hakaret etmedim R.T.E.

Türk atadeyişlerini bilmeyebilirsin... O yüzden şikayet başlığında bana karşı sistemli olarak başlattığınız şikayetlerinizin geçersiz olduğunu belirtmek isterim.

O yüzden uzatmayalım.

baksanıza savcılar bile bu belgeleri görmemek için kaçıyorlar mış

CHp ye dava açmamak için kaçan savcılar

tam türkiyeye göre bir komedi

L@ YüseL;3776251' Alıntı:
Deniz fenerinden bana ne

Almanyada yaşanmış ve mahkemeside orada görülmüş suçlular cezasını almış

bunun AKP ile hiç bir lakası yok

eğer var diyorsan sen de koyarsın belgeni

gerçi çok uğraştınız ama fos çıktı

dünyada ki partilere para aktarılıp aktarılmadığı beni igilendirmez

bizim anayasamız yabancı kuruluşlardan para yardımı alınmasının parti kapatma sebebi olduğunu söylüyor

diğer ülkelerin anayasaları beni bağlamaz

(Almanyada yaşanmış ve mahkemeside orada görülmüş suçlular cezasını almış

bunun AKP ile hiç bir lakası yok):eek:ha:slap
Akp yle alakası varmı yokmu bilemem ama neden suçluları adam gibi yargılamayıp korumaya çalıştıklarını hala anlayabilmiş değilim.Bence yolsuzluk varsa bile bunu hangi parti olursa olsun partilere màl etmenin anlamı yok sonuçta sömürülen yine millet oluyo sorumlu kişiler derhal istifa ettirilip yargılanmalı yada diğer ülkelerdeki gibi şerefli davranıp kendileri istifa etmeli ki bizim ülkemizde imkansız öyle şerefli siyasetçi yok neredeyse.Zaten böyle olursada Akp de adam kalmazdı hepsi yolsuzluktan hapiste olurdu sanırım.Tabi diğer partilerdende hapse giden çok olurdu.Toplu bir temizlik yapılıp gençlerin gelmesi lazım başka çare yok gibi gözüküyo:vur

Savcılar CHP ile ilgili yolszuluk belgelerini yok edemeyince son çareyi belgelerden kaçmakla buldular

Geri