Cimbom yeni Hagi'sini buldu

qxqx ya , canım be , roberto carlos gelecek gelecek dediniz geldi mi ??
söz veren adam geliyor muymuş ??
yani anlayacağın deco'da adam gibi adamsa gelir..
lincoln oynamasa da söz verdi ve tuttu geldi.
yoksa roberto'nuz bile halen real madrid'de oynardım , neden gönderdiler bilmiyorum diyordu ve kendi içinde çelişkideydi..
anlatın da gerçekleri siz de kurtulun biz de yahu...
1 çeyrek final oynadınız diye herkes size mi gelecek yani bu mudur ??

bu arada galatasaray bölümünde ne işin olduğunu anlayamadım.. kendi çöplüğünde övüneceğin bişey yok sanırım :) neyse neyse gel , kapımız sana ve senin gibilere de açık. müzemiz ise akşam 6'ya kadar :)

baş baş

Hagi nin tırnağı olamazda neyse hadi....

zaten Hagi 1 tane vardı ki o da gitti ama şimdi bile oynasa gene sağlam oynayacağından eminim...

Deco bu paranın hakkını verir,şu an zaten Barça'da sorunLar büyük..
Yani sene sonu ayrıLacak ama geLdiği takım Gs oLmaz herhaLde..
Tabii inş oLur ama imkansız.. :)

qxqx ya , canım be , roberto carlos gelecek gelecek dediniz geldi mi ??
söz veren adam geliyor muymuş ??
yani anlayacağın deco'da adam gibi adamsa gelir..
lincoln oynamasa da söz verdi ve tuttu geldi.
yoksa roberto'nuz bile halen real madrid'de oynardım , neden gönderdiler bilmiyorum diyordu ve kendi içinde çelişkideydi..
anlatın da gerçekleri siz de kurtulun biz de yahu...
1 çeyrek final oynadınız diye herkes size mi gelecek yani bu mudur ??

bu arada galatasaray bölümünde ne işin olduğunu anlayamadım.. kendi çöplüğünde övüneceğin bişey yok sanırım :) neyse neyse gel , kapımız sana ve senin gibilere de açık. müzemiz ise akşam 6'ya kadar :)

baş baş

.

sen ne zırvalamışsın sen kimsin be bizim övünecek çok şeyimiz var haddini bil Fenerbahçe ye laf edemezsin sen hala geçmişten bahseden klasik bi gs lisin sende roberto carlos bize geldi size degil siz degil sadece çeyrek final oynadıgımız için gelmiyor oyuncular bize bütün avrupa nın da bildigi gibi Türkiye nin en büyük kulübü Fenerbahçe oldugu için geliyorllar bizim vizyonumuz ve kurumsallaşmamız bunu sağladı ve başarılar geldi ve daha da gelecek daha öncede biz dünya starları aldık sadece çeyrek finalle bi ilgisi yok bunun örnekleri var alex carlos anelka kezman ortega hooijdonk appiah gibi diger kaliteli yabancılarımızı saymıyorum daha sana lugano edu deivid gibi o yüzden şuanda her açıdan çok gerimizdesiniz fazla konuşma

haginin yerini kimse tutmaz

2. bir Lincoln vakası olabilir gerenk yok, zaten haberin doğruluk payına bende inanmıyorum...

adnan polat aday olduğunda transfer bütçesini 5M€ olarak açıklamıştı...
fasa fiso=)

Deco Gelsin nihatta gelsin :D şhoww şhowww :D meesii kaka gelsin böle takım bulamazlar puhahah :D aslanlarımmmmmmmm ŞAMPİYONNNNNNNNNN

uydurma haberler.. ligin bitimine az süre kaldı artık her takıma futbolcuları yazarlar...

spor sayfalarını nasıl dolduracaklar yoksa....

takım yönetimlerinden açıklama gelmeyinceye kadar inanmam... 20 milyon EURO....geç....

olabilir işllhh olurda şu fenerlilerin sakat robertosuna kapak olur

bi kere carlos gelmis gecmis en iyi fuybolcudur buna hagide dahil 5*hagi bi tane carlos eder tabi fenerdeki halinden bahsetmiyorum ama turkiyeye getirmek carlosu mucizedir isterse 50 yasına gelsin bi kerede tebrik edin be rakibinizi su buyuklugu gosterin

bu arada deco hagininde tırnagı bile olamaz onun yaptıklarının hicbirini yapamaz bence baska birini bulsun derim

alamayızzz o kadar paramızmı varda alacaz

Mümkünü Var Mı...deco Duysa çok Güler Heralde...

BraziLyada 20 miLyon euro ya Bissrü genç yetenek buLursun...

Bu yönden hiç kafamız ÇaLışmıyoR MaLesef..

Deco yha bu kadar werirLerse gercekten yazık.Deco bu kadar etmez

adamın sadece forması bile bu kadar satar be kardeşim. en azından ismi yeter.. lincoln oynamasa da sahaya çıkması milleti costuruyor...
arda lincoln'den fazla oynuyor ama çocuk sadece genç yetenek... hepsi bu...
adının olması lazım adamın.. deco'nun da adı var ve alınması lazım bence...

ya deco meco o bu şu
kim gelirse gelsin ister deco gelsin ister başkası bu takım olduğu sürece türkiyede rahat uyuyamayacaksınızz..! ister 500bin dolarlık transfer yapılsın ister 20 milyon euroluk para herşeyin kapısı olsaydı biz şampiyon olmazdık.para eğer kapı olsaydı fener şampiyoonlar liginde çeyrek final oynayamazdı öncelikle gerekli olan şey takım ruhudur ve belli bir sistemin oturmasıdır..

Geri