Cinlerden Korkan Arkadaşlara

TurKisHeLL

New member
Reaction score
0
Bir Kitapta Okumuştum

Cinler tarafından rahatsız edilen bir kadına ev sakinleri artık dayanamaz ve bir hoca çağrırlar hoca ilk gelişinde durumu sakinleştirir fakat olayın gene gerçekleşecegini bildiginden ötürü bir daha böyle durum olduğunda kendisini çağrlamalarını söyler
Bir sonraki krizde hocayı çağırırlar fakat cinler kadına hocayı içeri almayın onu istemiorlar die bağırmaya başlar bunun üzrine hoca elindeki kağıdı verir ve bunu kadıının karnına koymalarını söyler hemen kağıdı koyarlar ve Kadın konuşmaya başlar

NEDEN KAÇIORSUNUZ HZ.HAMZA DAN MI KORKTUNUZ die

Daha sonra öğrendiğimde böyle zor durumlarda kaldığımızda samimiyetle cağırılan sahabilerin yardıma gelecegini

ben anladım
mantıklı bi durum aslında ama imanında kuvvetli olması lazım

ben hiç bişey anlamadım gelen hoca hz. hamza mı?

Ewt Bazı Dualar Insanları Cinlerin şerrinden Korur

İnşallah gelirler diyelim

ya kardeş keşke az daha açık ve birazda kaynak lı yazsyadın bak herkeste bir açlık var..neyse saol..

Abi Anlama Kıtlığınızmı Var Gayet Açık Teşekkürler

ben ilahiyat ogrencisiyim boyle bisey olmaz arkadaslar.fatiha suresindede gectigi gibi yalniz allaha kulluk eder yalniz ondan medet umariz.
sahabelerinde boyle bir özelligi yoktur onlar bizim ornek alacagimiz sahsiyetlerdir ama onlara boyle vasiflar yuklemek asla dogru degildir
yardim allahtan istenmelidir aksi halde kisi sirke düsmüs olur
biz yardimimizi allahtan dilersek baska birseye grek kalmaz
konu hakkndada nas felak ayetelkürsi gibi süreler okumak bu tur seylerden korur insani
itiraz eden yada katilmayan olursa tekrar kaynak verebilirim..

Geri